Uklanjanje dobroćudnih promjena s vrata i lica - Poliklinika Poliderma

Usluge

Uklanjanje dobroćudnih promjena s vrata i lica

sri, 12. 11. 2008.

Zaleđivanje dušikom, spaljivanje strujom i radiovalovi su do nedavno bili glavni načini uklanjanja raznih tvorevina s lica i vrata koje uglavnom predstavljaju estetski problem. Najčešće se uklanjanju madeži, keratoze, fibromi, staračke bradavice i bradavice. Glavni princip njihova uklanjanja se temelji na njihovom mehaničkom uništenju, pri čemu se bično ošteti i okolna koža pored same tvorevine. Većina navedenih metoda je nelagodna, bolna i praćena dužim oporavkom uz kraste te rane. Operacija je druga mogućnost za rješavanje problema ali uvijek ostaju ožiljci.

Stoga se nametnula potreba za efikasnijim načinom uklanjanja raznih tvorevina s lica i vrata. Laser je metoda izbora za navedene probleme jer sam tretman nije bolan ni neugodan. Koristi se optička energija koja ciljano uništava samo tvorevinu bez oštećenja okolne kože. Anestezija nije potrebna ili se daje u obliku kreme tj. injekcije kao kod zubara. Potreban je svega 1 tretman. Tretmani su izrazito brzi te tako za uklanjanje 1 madeža treba svega par sekundi, ako imate cijeli vrat pokriven s brojnim fibromima treba svega par minuta da imate novi vrat. Na mjestu tretmana ostaje manja ranica koja se maže 7 dana s nekom od krema za ubrzano cijeljenje kože.

Madeži se uklanjanju prvenstveno operativno no izuzetak je lice jer kod operaciju ostaju ožiljci a kod lasera skoro ništa ne ostaje. Najlošije rezultate prilikom operativnog uklanjanja madeža imamo na nosu jer skoro uvijek nakon operacija ostaju veliki ožiljci stoga laser preostaje kao metoda izbora. Madež se može ukloniti ukoliko nije obojen i ukoliko osoba ima iznad 30 godina.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr