Ulaganje u vanjski izgled kao dugoročna investicija - Poliklinika Poliderma

Usluge

Ulaganje u vanjski izgled kao dugoročna investicija

uto, 30. 6. 2009.

Sjećate li se kako su vam roditelji govorili da budete dobar i marljiv učenik, upišete fakultet te da imate što bolje ocjene kako bi uspjeli u životu? Prije je u većini slučajeva završavanje fakulteta osiguravalo siguran i bezbrižan života zbog dobrih primanja. Ako vjerujete u ovo što sam naveo, tada ste u velikoj zabludi. Kako bi uspjeli u životu i napredovali na poslu nije bitno koliko ste bili dobar student, imali dobre ocjene ili koliki ste stručnjak u vašem poslu. Nažalost, to je danas često tako.

Napominjem da je u tekstu koji slijedi riječ o prikazu romana jedne novinarke te nikako nije sugeriranje da se bilo tko podvrgne estetskokorektivnim zahvatima!

Jedna novinarka u Americi je odlično obavljala svoj posao, trudila se maksimalno i radila sve što je bilo potrebno. Često je radila prekovremeno i za vrijeme praznika, bez da joj se plati, a godišnji odmor nije uopće koristila. Tako je bilo godinama. Unatoč svemu tome, nije nimalo napredovala u poslu niti je dobivala povišicu plaće. Ta novinarka nije pridavala pažnju vanjskom izgledu te je izgledala neupadljivo. Tako je bilo sve dok jednog dana nije shvatila kako njene kolegice koje fizički atraktivno izgledaju stalno napreduju u poslu i dobivaju povišicu, unatoč tome što lošije rade svoj posao. Tada je donijela drastičnu odluku da posjeti estetskog kirurga. Odlučila je ugraditi silikonske grudi, učiniti liposukciju, stavila je botox na čelo te punjač u usne. Nakon toga je promijenila frizuru i način oblačenja. Kada se vratila na posao, gotovo da ju nitko nije prepoznao. Odjednom su ju na poslu svi počeli zapažati. Njeni šefovi koji joj nisu pridavali pažnju, odjednom su počeli govoriti kako je jako pametna i sposobna te joj ponudili napredovanje na poslu uz povišicu plaće. Novinarka je nakon toga odlučila napisati roman o svom iskustvu. Ova priča mi se učinila jako zanimljivom te sam odlučio napisati članak o tome. U više navrata sam čitao o istraživanjima na stručnim websiteovima gdje su navedena slična iskustva. Većina ispitanika je ljude ljepše vanjštine odmah doživjela kao pametne, sposobne i stručne. Kandidati za neki posao koji su ljepšeg izgleda imaju veće šanse da dobiju zaposlenje u odnosu na druge kandidate koji ne izgledaju tako atraktivno. To su pokazala razna ispitivanja. Stoga nije ni čudo da se ljudi javljaju na razne make-overe koje smo gledali na TV-u. Isto tako, sve se više dižu krediti za estetskokorektivne zahvate te operacije kako bi osobe lakše dobile posao. Nažalost, radi se o diskriminaciji. Stoga bi vam danas roditelji govorili ovo da uspijete na poslu i u životu: uradite liposukciju, stavite silikonske grudi, izbijelite zube, pazite na frizuru… Očito da ljudske kvalitete i stručnost te sposobnost nisu uvijek dovoljne.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr