Urasle dlake i ožiljci - Poliklinika Poliderma

Usluge

pon, 13. 10. 2008.

Kod većeg dijela žena prilikom uklanjanja dlaka dolazi do urastanja dlaka, neovisno o načinu uklanjanja dlaka. Radi se o sklonosti dlake zbog položaja korijena dlake da ne izađe na površinu kože nego se vraća u kožu gdje urašta i izaziva upalu. Kao posljedica nastaje rana, ožiljak i pigmentacija što često izaziva velike estetske probleme.

Preporuča se izbjegavati čupanje dlake što izaziva još veću upalu i pigmentaciju. Jedino efikasno riješenje za urasle dlake je laserska epilacija koja trajno uklanja dlake. Brojne kreme i antibiotici koji se često propisuju nemaju nikakav efekt jer djeluje na posljedice a ne na uzrok. Laseri za epilaciju koji se koriste u Poliklinici Poliderma osim uklanjanja dlaka imaju efekt ubrzavanja zarastanja rana i ožiljaka.

Savjetuje se već prilikom prvog pojavljivanja urastanja dlaka napraviti lasersku epilaciju da se spriječe ožiljci. Posebni tretmani za uklanjanje ožiljaka i pigmentacija su frakcijski laser i laser za uklanjanje pigmentacije koji najbolje riješavaju navedene probleme. Preporuća se prvo napraviti barem 1 do 2 tretmana laserske epilacije tek potom započeti tretmane za ožiljke. Razlog tome je što bi uklonili stare ožiljke a dobili nove ožiljke, stoga je potrebno prvo prorijediti dlake pa tek onda riješavati ožiljke.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr