Utjecaj stresa na zdravlje - Poliklinika Poliderma

Usluge

uto, 7. 12. 2010.

stres protiv zdravlja

Japanski znanstvenici su nedavno došli do zanimljiva otkrića jer su promatrali utjecaj ljudi pod stresom ili za vrijeme bjesa kako utječu na kristale vode.

U normalnim uvjetima kristali vode su skladno raspoređeni. Ukoliko se osoba pod stresom ili za vrijeme bijesa približi vodi tada dolazi do razaranja kristala vode i remećenja rasporeda kristala. Zvuči suludo? Nažalost ne jer je to potkrijepljeno s elektronskim mikroskopom.

Ako tako utječemo na vodu moramo se zapitati kako utječemo na naš organizam? Nije ni čudo da su u stalnom porastu tumori i druge bolesti. Stres i negativne emocije najviše razaraju organizam stoga se ne može navesti važnost da se pokuša smanjiti stres i negativne emocije.

Probajte samo promisliti koliko ste dugo izloženi stresu i koliku štetu ste sami sebi nanijeli? Krajne je vrijeme da pronađete način kako smanjiti stres i kontrolirati emocije. Zvuči jako teško u današnjim uvjetima ali itekako vrijedi probati. Bitno je pronaći neki hobi s kojim to možete poništiti. Hipnoza, akupunktura i autogeni trening su druge metode. Kada se kaže da je stres tihi ubojica malo smo rekli jer je to najveći i najgori ubojica.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr