Venus Freeze - najnovija tehnologija oblikovanja lica i tijela - Poliklinika Poliderma

Usluge

Venus Freeze – najnovija tehnologija oblikovanja lica i tijela

uto, 26. 2. 2013.

venus freeze

U Americi je nastala velika pomama pogotovo među zvijezdama zbog najnovijeg termomagnetskog pomlađivanja gdje se po prvi put istovremeno kombiniraju radio valovi s magnetskom energijom.

Ovo velika prekretnica za tretmane pomlađivanja lica i tijela. Koliko je metoda efikasna govori činjenica da ni Angelina Jolie nije mogla odoljeti ovoj metodi. Njezina najnovija linija i savršeno zategnuto lice je posljedica tretmana s Venus Freeze uređajem. Nakon što se oporavila od anoreksije, podvrgnula se nizu tretmana s uređajem Venus Freeze. Rezultat tretmana vidite i sami najbolje po tome kako Angelina Jolie sada izgleda. Među doktorima u Americi postala je stvar najvećeg prestiža imati u ordinaciji ovaj uređaj. Najbolje govori podatak koliko je efikasan Venus Freeze po tome što su uređaji unaprijed rasprodani.

Dr. Kaliterna je postao prvi doktor u ovom dijelu Europe koji primjenjuje ovaj uređaj te je također postao referentni doktor za rad s uređajem Venus Freeze. Uređaj se kombinira za zatezanje kože lica i tijela te za sada čini da daje najbolje rezultate. Tretman je izrazito ugodan poput tople masaže, bez oporavka i komplikacija. Odlične rezultate daje kod oblikovanja tijela da se smanji obujam trbuh i ukloni celulit. Ovih dana konačno stiže Venus Freeze u Polikliniku Poliderma te ga očekujemo s velikim nestrpljenjem. Kad dođe uređaj Venus Freeze Poliklinika Poliderma će imati sve najnovije i najbolje tehnologije za neinvazivno oblikovanje tijela. Uskoro će biti objavljene opširnije informacije o ovom uređaju. Do tad možete pogledati video isječke o Venus Freezu.

Venus Freeze tretman – http://www.youtube.com/watch?v=Tdu57B6_Kw4&feature=youtu.be (Video na engleskom jeziku)

Extra TV – http://www.youtube.com/watch?v=29HV95KEHRM&feature=youtu.be (Video na engleskom jeziku)

AKCIJA U SVIBNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Laserska epilacija nogu i bikini zone = 2.500kn
Laserska epilacija nogu, bikini zone i pazuha = 3.000kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr