Zašto muškarci uspješnije i brže mršave od žena ? - Poliklinika Poliderma

Usluge

Zašto muškarci uspješnije i brže mršave od žena ?

uto, 4. 1. 2011.

mršavljenje

Postoji više razloga za to. Postoji velika razlika u egu između muškarca i žene. Muškarce puno manje pogađa gubitak linije niti je njima potrebno da im prijatelji govore kako dobro izgledaju.

Najvažnije je što ih malo pogađa gubitak linije. Ne pate zbog toga niti padaju u depresiju. Jednostavno to ignoriraju. Čini se da je jedan od najvećih motiva da muškarci smršave izazov kada njegovi prijatelji kažu da ne može smršaviti ili kada se u nešto klade. Tada im proradi takmičarski duh kako bi pokazali svoju superiornost u odnosu na druge muškarce. Upravo to je glavni pokretač kod muškaraca. Većinu muškaraca na svijetu gotovo ništa neće spriječiti u tome samo da dokažu kako mogu smršaviti i tako sačuvati čast. Možemo reći dosta primitivan mehanizam ali zato je jako uspješan. Ovo je naročito izraženo kod dominantnih muškaraca. Što je muškaraca dominantniji to je veća šansa da postigne bilo koji svoji cilj. Nekad davno ovo je bilo od presudne važnosti da muškarac osigura dovoljno hrane i sačuva svoje potomstvo. Zapaženo je u velikom broju slučajeva da su deblji muškarci manje dominantni što nije uvije pravilo.

Druga odlika muškaraca je njihova upornost u ostvarivanju njihovog cilja. Nema odustajanja ni po koju cijenu. Muškarci se baš ne gledaju puno u ogledalu, gledaju časopise gdje su super modeli niti su stalno na vazi za razliku od žena. Stoga bacite modne časopise, vagu i centimetar. Morate naučiti da je vaše tijelo najljepše i njemu uživati bez obzira na mene. Ako pogledate malo je nesretnih muškaraca zbog viška težine. Jeste vidjeli deblje muškarce na plaži ili bazenu koji pokrivaju svoje tijelo i srame se ? Vjerojatno niste nego ste često vidjeli suprotno da s ponosom ističu svoj veliki trbuh.

Okoliš ne utječe puno na muškarce stoga ne padaju u depresiju često kao žene. Kod žena jedan od najvećih problema je sklonost čestom padanju u depresiju što znači većinom posezanje za čokoladom ili jelom. To je ključna greška zašto žene ne mogu smršaviti.

To se upravo dešava ako ne uspiju dovoljno smršaviti koliko su zamislile. Muškarci o tome ne misle za razliku od žena nego oni rade. U teretani neki muškarci prilikom vježbanja znaju vikati i pocrventi do dižu velike težine kako bi postigli svoj cilj. Muškarci se ne srame toga stoga se nemojte ni vi sramiti. Ako želite postići svoj cilj pokušajte razmišljati kao muškarac i time dobivate velike šanse da ostvarite svoj cilj. Isključite emocije i ne mislite puno o tome što je najvažnije.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr