Antiage koktel MESOPEN uređajem + HYDRAFACIAL

Usluge

Antiage koktel MESOPEN uređajem + HYDRAFACIAL

Antiage koktel MESOPEN uređajem + HYDRAFACIAL

Tretman koji će koži vratiti porcualnski sjaj i vratiti osmjeh na lice.  Iskoristite posebnu blagdansku ponudu u Polidermi! 

HydraFacial najefikasniji je uređaj za dubinsko čišćenje lica i pora koji ne zahtjeva oporavak i crvenilo. Kako bi koža disala, važno je dubinski očistiti pore i ukloniti sloj mrtve kože s površine lica što u protivnom ne pruža potreban zrak koži.

Kako djeluje Hydrafacial uređaj?

Ovaj uređaj koristi novu tehnologiju namijenjenu dubinskom čišćenju kože popularnom pod nazivom  mikrodermoabrazija, a ona kroz poseban nastavak HydraFacial uređaja obogaćuje kožu kisikom, vodom i vitaminima. Njime se temeljito očisti lice, nestanu nečistoće iz pora i skida se mrtvi sloj kože, što kožu čini u potpunosti čistom bezbolnim tretmanom.

Kako djeluje Mesopen uređaj?

Mesopen je uređaj koji ima kontrolu dubine prodora iglica ispod kože u svrhu biostimulacije i  izazivanja mikroskopskog oštećenja kože, što je poticaj organizmu na samoobnovu te samim time i pomlađivanje. Nakon Hydrafaciala, istovremeno se Mesopenom stvaraju mikrooštećenja i ujedno se, na ista oštećenja,  aplicira photoaging solution, tj. kombinacija vitamica C, hijaluronske kiseline i taurina koji se koristi kao antioksidans te smanjuje izlučivanje imunoloških stanica a u svrhu pomlađivanja lica i postizanja sjajnog, zdravog i blistavog izgleda. 

CIJENA TRETMANA: 1 500,00 kn

Koje su prednosti ovakvog tretmana?

Iskoristite posebnu ponudu u Polidermi i predbilježite se za svoj termin na broj 01 4828 961 ili putem web stranice www.poliderma.hr . Ponudu možete iskoristiti do 15. siječnja 2020. godine.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr