Dubinsko čišćenje lica nakon ljeta - Poliklinika Poliderma

Usluge

Dubinsko čišćenje lica nakon ljeta

Nakon ljeta, koža je dubinski začepljena pa kreme ne mogu dopijeti do kože. Koži nedostaje hidracija i ostali potrebni sastojci za njegu. Vrlo često se zbog dubinskog začepljenja kože, pogorša i ten. Posljedično koža ubrzano stari jer ne dobiva potrebnu njegu. Da bi koža prodisala, potrebno je skinuti mrtvu kožu i dubinski očistiti pore.

hydrafacial dubinsko čišćenje lica u poliklinici Poliderma

Nakon ljeta savjetujemo sljedeće jedinstvene tretmane za dubinsko čišćenje lica:

HydraFacial+ 5D njega kože+maska

Kombinacija ovih tretmana izvodi se u tri faze:

1. HydraFacial je ultimativni uređaj koji pored dubinskog čišćenja kožu hrani i njeguje. Njime se najdetaljnije uklanja mrtva koža i dubinski čiste pore. Koža se dodatno nahrani mineralima, vitaminima, hijaluronskom kiselinom i svim ostalim potrebnim sastojcima za kožu i dobije sve što joj je potrebno kako bi opet lijepo izgledala. Tretman nije bolan i nema crvenila.

2. Nakon dubinskog čišćenje koristimo primjenjujemo 5 D njegu kože što je jedinstven koncept njege koji sadrži sve što je potrebno kako bi koža opet bila blistava i svježa. Tretman je ugodan i nema oporavka.

LED tehnologija služi za umirenje i pomlađivanje kože

RADIOVALOVI stimuliraju razvoj novog kolagena uz efekt pomlađivanja i prevenciju bora

ELEKTROPORACIJA primjena električne energije koja dublje potiskuje aktivne sastojke u kožu nakon HydraFaciala

VIBRACIJA tijekom tretmana uređaj vibrira, što dodatno pomaže da se aktivni sastojci pomoću HydraFacial uređaja dublje upiju u kožu

EMS primjenjuje se posebna masaža kože kako bi pojačala elastičnost kože i dodatno ju revitalizirala.

3. Maska: kao zadnji korak ostaje medicinska maska koja ima aktivne sastojke u najvećoj koncetraciji. Svrha joj je dodatno nahraniti kožu. Maska se nanese na lice i ostavi oko 20 minuta. Nakon prethodna dva tretmana, maska djeluje još efikasnije jer je koža dubinski očišćena.

Cijena tretmana: 1.400 kn

Ultrazvučno čišćenje+serum+maska

Za dubinsko čišćenje lica, koristi se posebni nastavak koji koristi ultrazvučnu energiju za skidanje mrtvih slojeva koža i za dubinsko čišćenje. Kako bi koža dobila dodatnu hidraciju i njegu, nakon ultrazvučnog čišćenja lica koristimo medicinski masku. Postupak se sastoji iz 3 koraka:

1. Ultrazvučno čišćenje: vibrirajući nastavak nježno i temeljito skida slojeve mrtve kože s ultrazvučnom energijom te dubinski čisti pore. Tretman je ugodan i nema oporavka. Ovaj postupak najtemeljitije skida sve slojeve mrtve kože. Istovremeno ublažava manje bore i nepravilnosti kože. Nakon tretmana koža je meka, zaglađenija i napetija.

2. Serum: nakon skidanja mrtvih slojeva kože na lice se nanosi serum prepun antioksidansa poput vitamina C, feruličine kiseline i dr. Ferulična kiselina je jedan od najsnažnijih antioksidansa. Nakon nanošenja seruma s ultrazvučnom energijom se potiskuju aktivni sastojci dubinski u kožu kako bi se dubinski nahranila. Postupak je ugodan i nema oporavka.

3. Maska: nakon što je koža dubinski očišćena i nahranjena antioksidansima, koristi se medicinska maska kao završni korak njege lica. Maska sadrži aktivne sastojke koji daju dodatnu njegu koži lica.

Cijena tretmana: 1.200 kn

InnoFacial tretman

InnoFacial je tretman sličan Hydrafacial-u, koji koristi učinkovite serume za njegu, zaštitu, oporavak i pomlađivanje kože. Ujedno ima jači efekt dubinskog čišćenje pora. Iznimno je ugodan tretman bez oporavka. Po potrebi se kombinira s mehaničkim čišćenjem.

Cijena: 800 kn

Napomena: Na tretman se može naručiti u Poliklinici Poliderma u Hotelu Ambasador-Opatija.

Black Peel

Black Peel je tretman dubinskog čišćenja lica kod kojeg se na lice nanosi crna maska od ugljena. Ugljen se uvlači u pore i privlači energiju lasera. Laserske zrake se apsorbiraju u crnoj boji i izvlače pigment na površinu, čime čiste lice, uklanjaju mitesere i otvaraju pore. Laser osim dubinskog čišćenja ima i efekt pomlađivanja. Black Peel-om se uklanja mrtva koža s površine u cijelosti i dubinski čiste pore. Lice nakon tretmana postaje meko na dodir i svježijeg je i blistavog izgleda.

Promotivna cijena: 2.000 kn (redovna cijena 3.000 kn)

Napomena: Promotivna cijena vrijedi uz kupovinu proizvoda My Skin by dr. Kaliterna 

De Mela O2 piling

De Mela pIling je tretman za koji se koristi posebna maska koja sadrži najefikasnije sastojke protiv melasme. Sam tretman nije dovoljan već služi za ublažavanje i uklanjanje blažih oblika melasme. Savjetuje se svakoj ženi nakon ljeta kako bi se postiglo ujednačavanje tena i vratila svježina licu. Za bolji rezultat može se kombinirati s drugim tretmanima i s kremama White Skin 1 ili White Skin 3.

Cijena: 1.100 kn

Posebna ponuda vrijedi od 1. rujna do 1. listopada 2021.

Svoj termin rezervirajte već danas pozivom na broj 01/4828-961 ili slanjem e-mail poruke na adresu narucivanje@poliderma.hr.

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr