HEMOTERAPIJA, OZONOTERAPIJA I INFUZIJE: Upoznajte popularne tretmane za podizanje imuniteta

Usluge

HEMOTERAPIJA, OZONOTERAPIJA I INFUZIJE: Upoznajte popularne tretmane za podizanje imuniteta

Jačanje imuniteta osnovna je prevencija razvoja bilo kakve bolesti, bilo da je riječ o sezonskim oboljenjima poput prehlada, gripa i viroze, ili prevenciji oboljenja koja nastaju oštećenjem stanica zbog dinamike života, prehrane i stresa. 

HEMOTERAPIJA, OZONOTERAPIJA I INFUZIJE: Upoznajte popularne tretmane za podizanje imuniteta

U poliklinici Poliderma, dostupno je više modernih terapija čija je uloga organizam dovesti u balans te mu osigurati priliku da se nosi sa svakodnevnim izazovima.

Hemoterapija

Hemoterapija je metoda pri kojoj se vlastita krv pročišćava UVB zrakama koje uništavaju i deaktiviraju brojne upalne nusprodukte metabolizma poput upalnih medijatora koji potiču autoimune bolesti.

Isto tako, hemoterapija inaktivira viruse te ostale parazite u krvi. Potom se tako pročišćena krv putem injekcije vrati u debelo meso. To je zapravo varijanta stare metode koja se davno prije koristila za liječenje autoimunih bolesti kada bi se krv izvadila i odmah vratila u tijelo. Hemoterapija zapravo pročišćava krv i u prošlosti je pokazivala izrazito velike uspjehe kod autoimunih bolesti za koje nije bilo lijeka.

Hemoterapija kao metoda znatno je unaprijedila liječenje većine autoimunih bolesti poput urtikarije, astme, neurodermatitisa, psorijaze i ostalih bolesti te može značajno pomoći kod smirivanja upala.

Tako hemoterapija pruža brzo i efikasno rješenje bez nuspojava. Nekad hemoterapija pomaže trenutno, a ponekad je potrebno napraviti u prosjeku od četiri do šest tretmana u razmaku od pet do sedam dana. Rezultati su vidljivi brzo gdje se kod većine ljudi poboljšanje vidi unutar par dana. Hemoterapija je 100 % prirodna metoda i kao takva ima veliku ulogu kod liječenja različitih autoimunih bolesti.

Ozonoterapija

Ozonoterapija je metoda gdje se izvađena krv pročišćava ozonom. Tako se, ubijaju brojni paraziti i ostali nametnici koji se nalaze u krvi. Ozonoterapija ima jak protuupalni učinak te se koristi i za popravljanje cirkulacije, daje više energije te pomaže kod prehlada i virusa.

Može se koristiti kod i kod suzbijanja različitih virusnih infekcija poput bilo kojeg oblika herpesa ili gripe i prehlade. Može se koristiti i kod korona virusa te različitih autoimunih bolesti. Nakon što se krv pročisti, ona se obogaćena vraća u tijelo. Tako se oporavak ubrzava i pospješuje.

Ozonoterapija je na zapadnu izrazito popularna metoda i kod antiaginga. Koristi se ne samo za estetiku i podizanje energije već i za liječenje brojnih bolesti koje se povezuju s virusima i autoimunim bolestima.

Infuzije

Kod sve popularnijih infuzija za imunitet zapravo je riječ o preparatima koji sadrže vitamine i minerale koji se mogu davati putem infuzija ili injekcija. Današnji tempo, stil života i prehrana ne daju dovoljno vitamina i minerala koji su tijelu potrebni. Infuzijenisu novost i na zapadu gotovo na postoji slavna i poznata osoba koja povremeno ne poduzima kuru kako bi održala tempo i sačuvala zdravlje.

Za razliku od dodatka prehrani koji korisne stvari oslobađaju u tankom crijevu što predstavlja samo manji dio s obzirom na to da želučana kiselina uništava i do 80 posto korisnih tvari čime se smanjuje količina apsorpcije.

S druge strane, apsorpcija je kod infuzija i injekcija stopostotna i organizmu pruža nužne vitamine i minerale. Tako se organizam vraća u ravnotežu a time se jača i imunitet.
Stoga su infuzije i injekcije izrazita pomoć kod podizanja imuniteta, pogotovo ako se pridržavamo uputa kod probave i prehrane.

Govoreći o imunitetu, uz vitamine, minerale i čišćenje probavnog sustava potrebno je raditi i detox tijela gdje izrazito veliku ulogu ima Glutation koji predstavlja jedan od regulatora koji sprječavanju stanična oštećenja koja se pojavljuju s godinama i uzrokuju daljnju degradaciju tkiva što dovodi do starenja i različitih oboljenja.

U poliklinici Poliderma moguće je posegnuti za više različitih infuzija koje rade detox tijela, jačaju imunitet, podižu energiju i jačaju koncentraciju.

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr