LASERI ZA SVJEŽE I MLADOLIKO LICE: Predbilježite se i ostvarite neviđene popuste na izabrane tretmane

Usluge

LASERI ZA SVJEŽE I MLADOLIKO LICE: Predbilježite se i ostvarite neviđene popuste na izabrane tretmane

LASERI ZA SVJEŽE I MLADOLIKO LICE: Predbilježite se i ostvarite neviđene popuste na izabrane tretmane

Nakon završetka izolacije, vaša koža zahtijevat će njegu i oporavak za koje tijekom izolacije nije bilo prilike. Istražite najbolje laserske tretmane i iskoristite posebnu ponudu! 

Black Peel

PRIJE 3.000,00 kn / AKCIJA 2.000,00 kn

Black Peel je neinvazivni laserski tretman kože koji koristi vrhunske kvalitete ugljika za brz i bezbolan piling, čišćenje, zatezanje pora, posvjetljivanje tona kože te aktivaciju dubinskog pomlađivanja kože koja postaje glatka, ispupčena i blistava. Tretman uklanja mrtve stanice kože, nečistoće i ulja.

Black Peel + PRP

Kombinacija tretmana za 2500,00 kn.

Jedinstvena kombinacija tretmana sa sinergijskim djelovanjem koje oporavlja kožu i prevenira starenje.

Na lice se prvo u sklopu Black Peel tretmana nanosi crna boja koja se raznosi laserom što ublažava pore i pigmentaciju te ujednačava ten. Potom se u sklopu PRP tretmana iz vlastite krvi izoliraju faktori rasta koji se putem mezopena ponovo ubrizgaju zajedno s matičnim stanicama što kožu regenerira, pomlađuje, obnavlja te prevenira starenje.

Tretman je idealan za prevenciju starenja i održavanja prirodnog i mladenačkog izgleda, pogotovo za osobe od 30 do 40 godina. Nakon tretmana, kako vrijeme odmiče, tako rezultati postaju sve bolji i bolji.

Piling frakcijskim laserom

3000,00 kn po tretmanu

3500,00 sa uključenim PRP tretmanom

Piling frakcijskom laserom izvodi se Q Switch uređajem koji uklanja površinske slojeve kože što potiče obnovu i razvoj novog kolagena. Laser služi za prevenciju starenja, popravak teksture kože, ublažavanje ožiljaka te uklanjanje pigmentacija i proširenih pora.

Laser služi za skidanje bora, ožiljaka, pigmentacija i proširenih pora a može se koristiti I kod problematičnog tena i akni. Daje odlične rezultate kod pomlađivanja i osvježenja lica gdje koža poprimi sjaj i postane zategnuta.

Tretman ne boli i velika mu je prednost kratko vrijeme oporavka od 1 do 5 dana. Tretman se preporuča svakome nakon 30-ih godina.

Fotona 4D

PRIJE 5000.00 kn / AKCIJA 4000.00 kn

Uređaj Fotona omogućuje pomlađivanje kože lica kroz pprogram obnove i pomlađivanja kože, ublažavanja i uklanjanja manjih nepravilnosti. Koža se tako regenerira, djeluje svježije te se njezina struktura popravlja. Tako se kroz 4D – četiri koraka postiže kompletno pomlađivanje lica.

Tretman se sastoji od četiri koraka:

  • Frakcijski laser kroz usta: popravlja se struktura kože tako da se tretira kroz sluznice, kako bi se oblikovalo lice i obrazi te ublažile nazolabijalne bore.
  • Frakcijski laser na površini lica: ujednačava ten, zaglađuje kožu i uklanja sitne nepravilnosti te time i čisti pore.
  • Piano uređaj: laser koji radi vanjsko zagrijavanje kože, potpuno bezbolno, te time učvršćuje kožu lica, a zatezanjem se poboljšava kvaliteta kože.
  • Erbium laser: kao posljednji korak, laser koji uklanja nepravilnosti s kože poput ožiljaka i pora.

KAKO SE PREDBILJEŽITI?

Predbilježite se već danas slanjem email poruke na adresu narucivanje@poliderma.hr i ostvarite pravo na na neviđeno dobru cijenu naših najpopularnijih tretmana, i kombinacija tretmana.

Zbog dogovora o terminu, kontaktirati ćemo vas nekoliko dana prije otvaranja, a u skladu s uputama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu RH glede trenutne epidemiološke situacije u RH.

Predbilježbe po povlaštenoj cijeni primamo do 15. svibnja 2020. Akciju je moguće iskoristiti u poliklinici Poliderma do 1. kolovoza 2020. Prijavite se što prije i osigurajte svoj termin!

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr