Obnavljanje kože nakon ljeta - Poliklinika Poliderma

Usluge

Obnavljanje kože nakon ljeta

Koža je tijekom ljeta pretrpila oštećenja u prvom redu zbog UV zraka što je potaknulo razvoj hiperpigmentacija. Pored UV zraka problem je i začepljenost kože mrtvom kožom i porama što zagušuje kožu pa kreme ne mogu prodrijeti do kože i koža postaje dehidrirana i prijevremeno stari. Lice poprima umoran i beživotan izgled.

obnavljanje koze nakon ljeta

Kako bi popravili nastala oštećenja kože nakon ljeta, pružili potrebnu hidraciju koži i ujednačili ten, osmislili smo pakete koji brzo i efikasno djeluju na obnavljanje kože.

Paket: PINK-AGING+5D NJEGA KOŽE+MASKA

Sastoji se od 3 koraka:

1. Pink-Aging tretman

Pink-Aging je dermatološka otopina sastavljena od 56 komponenti koje pridonose poboljšanju vitalizacije fibroblasnih stanica koje čine osnovni strukturni okvir tkiva i proizvode kolagen uz jak efekt pomlađivanja i prevencije starenja. Glavni sastojci su:

 • glutation
 • 14 peptidni kompleks
 • 17 amino kompleks
 • hijaluronska kiselina
 • sodium DNA
 • 10 vitaminski kompleks

Učinci Pink-Aging tretmana:

 • izbjeljivanje kože i ujednačavanje tena
 • pomlađivanje kože
 • hidratacija kože
 • aktivacija energije kože
 • vraćanje svježeg izgleda
 • poboljšanje metabolizma.

Tretman se izvodi tako da se na površini kože pomoću posebnog nastavka naprave sitna mikroskopska oštećenja te se u kožu nanese i umasira posebna otopina. Otopina duboko prodire u kožu na mjesta gdje je potrebno. Nakon tretmana moguće je blago, prolazno crvenilo koje brzo prolazi i nema oporavka. Kako bi se postigli najbolji rezultati, savjetuje se raditi tretman kroz terpijske cikluse:

 • Faza 1. Stimulacija: 3 tretmana u razmaku od 1 do 2 tjedna
 • Faza 2. Učvršćivanje: 2 tretmana u razmaku 30 dana
 • Faza 3. Održavanje: 1 tretman svakih 3 do 6 mjeseci

Tretman se savjetuje svima onima koji žele zadržati mladenački izgled, vratiti svježinu lica i prevenirati starenje. Cilj tretmana je popraviti izgled, kvalitetu i svježinu kože.

2. 5D njega kože: nakon Pink-Aging tretmana primjenjujemo 5D njegu kože što je jedinstven koncept njege koji koži pruža sve što je potrebno kako bi izgledala svježe. Tretman je ugodan i nema oporavka.

 • LED tehnologija služi za umirenje i pomlađivanje kože
 • RADIOVALOVI stimuliraju razvoj novog kolagena uz efekt pomlađivanja i prevencije bora
 • ELEKTROPORACIJA primjena električne energije koja dublje potiskuje aktivne sastojke u kožu
 • VIBRACIJA tijekom tretmana uređaj vibrira što dodatno pomaže da se aktivni sastojci tretmana Hydrafacial dublje upiju u kožu
 • EMS primjenjuje se posebna masaža kože da pojača elastičnost koža i koža dodatno revitalizira

3. Medicinska maska kao zadnji korak, sadrži aktivne sastojke u najvećoj koncentraciji i kožu dodatno hrani. Maska se nanese na lice i ostavi oko 20 minuta. Nakon prethodnih tretmana maska jos efikasnije djeluje jer je koža dubinski očišćena.

Cijena tretmana: 1.600 kn

Paket: Skin Pen+Egzosomi

Egzosomi su molekule s kojima stanice komuniciraju koje imaju jak učinak obnavljanja i pomlađivanja kože. Svaka naša stanica ima egzosome bez kojih ne bismo mogli živjeti. Smatra se da pored matičnih stanica i egzosoma ništa nije tako djelotvorno po pitaju obnavljanja i pomlađivanja kože. Uloga egzosoma je da pronađu ciljano oštećenje te ga obnove i poprave.

Nakon ljeta, koža je jako oštećena, pogotovo zaštitna barijera koja čuva kožu od štetnog utjecaja okoliša. Uslijed oštećenja zaštitne barijere koža gubi vodu, postaje suha i dehidrirana. Rezultat je umorna i beživota koža. Egzosomi su najefikasnije rješenje za obnavljanje zaštitne barijere, osvježivanje i pomlađivanje kože. Nakon tretmana lice izgleda svježe, zdravo i odmorno. Izgled i kvaliteta kože se znatno poprave. Tretman se sastoji iz 2 koraka:

1. Skin Pen: prvi korak je nanošenje anestetske kreme prije tretmana koji ima ulogu abrazijom ukloniti mrtve slojeve kože i ublaži manje nepravilnosti. Tijekom tretmana nastaju manja oštećenja kože što potiče proces obnove i pomlađivanja kože. Drugim riječima, uklanjamo oštećenu i mrtvu kožu i zamjenjujemo novom. Tretman ne boli.

2. Egzosomi: nakon Skin Pena, na oštećenu kožu nanose se egzosomi koji se nježno umasiraju. Oštećenje kože djeluje na aktivaciju egzosoma čime se značajno poboljšava rezultat. Nakon tretmana moguće je manje crvenilo koje brzo prolazi.

Cijena tretmana: 3.000 kn

*Ako želite dodatno i egzosomsku masku za bolji rezultat, nadoplata je 500 kn.

Posebna ponuda vrijedi od 1. rujna do 1. listopada 2021.

Svoj termin rezervirajte već danas pozivom na broj 01/4828-961 ili slanjem e-mail poruke na adresu narucivanje@poliderma.hr.

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr