Posebna ponuda u Polidermi: preventivni tretmani kao ključ mladolikog izgleda

Usluge

Posebna ponuda u Polidermi: preventivni tretmani kao ključ mladolikog izgleda

Ako se pitate koja je tajna vječno mladolikog izgleda poznatih i slavnih, odgovor je u preventivnim tretmanima pomlađivanja. Upravo ovaj tretman je jedna od najčuvenijih beauty tajni Hollywooda.

Posebna ponuda u Polidermi: preventivni tretmani kao ključ mladolikog izgleda

Za postizanje najboljih rezultata, stručnjaci savjetuju da se u 30-im godinama započne s preventivnim tretmanima uz njihovo kontinuirano održavanje. Na taj način usporavate starenje kože i zadržavate mladenački izgled. Osim preventivnih tretmana, ne zaboravite i na intravenozni unos vitamina i koktela.

Ova je akcija istekla! No, trenutno su aktivne druge koje možete pronaći na ovom linku! 

Posebne pogodnosti moguće je iskoristiti u razdoblju od 26. ožujka  do 6. travnja! Nazovite  01/4828-961 i predbilježite se već danas! Usporite i prevenirajte starenje svoje kože! (Tretmani se osobito preporučuju ženama u dobi od 30 do 40 godina.)

LASERSKO POMLAĐIVANJE I OBLIKOVANJE USANA

Želite lijepo oblikovane i pune usne, ali se grozite od same pomisli na injekcije? Ako ste jedni od mnogih kojima igle izazivaju strah, onda je lasersko pomlađivanje usana idealan odabir za vas!

Ovaj postupak se provodi na način da se frakcijskim laserom izazove mikroskopsko oštećenje usana ispod površine usana, što omogućava stvaranje novog kolagena i rezultira oblikovanim i mladolikim usnama.

Ovaj tretman naglasit će vaše usne uz zadržavanje 100% prirodnog izgleda. Osim toga, laser također uklanja oštećenu kožu sa usana, što ostavlja vaše usne vidljivo svježijima i mekanim na dodir.

  • Cijena: 1.000,00 kn

PRP TRETMAN VLASTITOM KRVI I MIKROABRAZIJA

Nakon što nježno i bezbolno otkloni “mrtve” stanice kože, tretman mikroabrazije ostavlja vašu kožu čistom, bez crvenila i oporavka.

Zatim slijedi vađenje krvi, koja se sa faktorima rasta, pomoću uređaja Dermafrac s dermarolerom ubrizgava u kožu. Nema tragova uboda ili modrica nakon tretmana. Odličan tretman za postizanje sjajne i svježe  kože lica.

  • Cijena: 2.000,00 kn

MIKROABRAZIJA I MEZOTERAPIJA S HIJALURONSKOM KISELINOM

Nakon što mikroabrazija ukloni sve “mrtve” stanice s površine kože, sa uređajem Dermafrac, dermarolerom se naprave mikroskopska oštećenja kroz koja se zatim ubrizgava hijaluronska kiselina. Hijaluronska kiselina je izuzetno hranjiva za kožu, pa su rezultati vidljivi odmah nakon tretmana. Struktura i izgled kože je znatno kvalitetniji.

  • Cijena: 700,00 kn

MEDVISAGE TRETMAN POMLAĐIVANJA LICA I VRATA

Medvisage je jedan od najpopularnijih tretmana za pomlađivanje lica. Pomoću radiovalova i ultrazvuka, Medivisage uklanja bore s vašeg lica ostavljajući ga sviježim i mladolikim. Uz Medvisage tretman lica, tretman vrata je GRATIS.

  • Cijena: 1000,00 kn

MIKROABRAZIJA I LASERSKO ČIŠĆENJE LICA

Naša se koža obnavlja svakih 30 dana. Međutim, većina “mrtve” kože ostaje na površini onemogućavajući našoj koži da “diše”, kao i djelovanje krema. Posljedice neočišćene kože lica mogu biti brojne, a najčešće suhoća ili masnoća kože lica.

Ukoliko zapazite ove simptome, mikroabrazija je riješenje za vas. Za još bolje rezultate, nakon tretmana mikroabrazije, radi se dubinsko i površinsko čišćenje lica laserom, pružajući vašoj koži svjež i mladolik izgled. Tretman ne zahtijeva oporavak.

  • Cijena: 1000,00 kn

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr