Povodom Dana žena omogućili smo vam posebne pakete pomlađivanja i oblikovanja lica po znatno nižim cijenama!

Usluge

Povodom Dana žena omogućili smo vam posebne pakete pomlađivanja i oblikovanja lica po znatno nižim cijenama!

Sretan Dan žena

Iskoristite pakete najtraženijih tretmana lica po znatno nižim cijenama!

Pomladite i osvježite svoje lice uz tretmane koji će dati poseban, prirodan tonus i izgled vašem licu. Kombinacijom navedenih tretmana, koji su ujedno i najtraženiji estetski  tretmani pomlađivanja i osvježenja  lica, Vaše će  lice zasjati punim sjajem i svježinom!

Odaberite paket tretmana koji Vam najbolje odgovara, i zablistajte!

Svi navedeni tretmani su bezbolni, bez oporavka, te daju prirodan izgled licu.

1. Med Contour Multipower lifting lica i vrata po cijeni od 1.000 kuna (inače 1.400 kuna)

Med Contour Multipower Facelift  tretman je neinvazivna metoda oblikovanja i zatezanja kože, koji kombinirajući ultrazvuk, radiofrekvenciju i drenažu, uklanja masno tkivo te istodobno zateže i zaglađuje kožu.

2. Tretman Hydrafacial i Clear Lift Laser za temeljito očišćenu i osvježenu kožu po cijeni od 2.500 kuna (inače 4.500 kuna)

Hydrafacial  je jedini tretman koji dubinski čisti lice bez oporavka i komplikacija. Mrtva koža na površini guši kožu i pore, te ona ne može disati.  Stoga je potrebno ukloniti mrtvi sloj kože i isprazniti pore. Na kraju tretmana,  vodom se isperu pore kako bi se sve nečistoće uklonile a istovremeno nahranila koža  vitaminima, mineralima i hijaluronskom kiselinom.

Clear lift je neinvazivni tretman koji se radi frakcijskim neablativnim laserom bez površinskog oštećenja kože. Laser koristi valnu duljinu 1064 nm što je najveća prednost u odnosu na druge frakcijske lasere. Clear lift se još razlikuje od drugih frakcijskih lasera po tome što je bezbolan tretman, nema oporavka, 100% je siguran i nema komplikacija.

Tretman frakcijskim laserom Clear lift preporučuje se uraditi prije PRP tretmana za što bolji bolji rezultat. Naime, laser ošteti kožu što je znak da faktori rasta i matične stanice bolje “popravljaju” oštećenja. Time dobivamo i bolji rezultat.

3.     Tretman PRP i Clear Lift Laser za svjež i odmoran izgled po cijeni od 2.900 kuna (inače 5.800 kuna)

PRP tretman pomlađivanja s vlastitom krvi i jedan je od najpopularnijih tretmana za pomlađivanje lica i prevenciju starenja. 

Cilj nije smanjiti bore niti zategnuti ili “podići” lice, već popraviti izgled, strukturu i kvalitetu kože uz svjež izgled. Nema boli ni oporavka, a znatno je bolji rezultat jer se koristi dermaroler pomoću kojeg se “buši” koža te se kroz oštećenja na koži ubrizgavaju faktori rasta s matičnim stanicama. 

Clear lift  je neinvazivni tretman koji se radi frakcijskim neablativnim laserom bez površinskog oštećenja kože. Laser koristi valnu duljinu 1064 nm što je najveća prednost u odnosu na druge frakcijske lasere. Clear lift se još razlikuje od drugih frakcijskih lasera po tome što je bezbolan tretman, nema oporavka, 100% je siguran i nema komplikacija.

Tretman frakcijskim laserom Clear lift preporučuje se uraditi prije PRP tretmana za što bolji bolji rezultat. Naime, laser ošteti kožu što je znak da faktori rasta i matične stanice bolje “popravljaju” oštećenja. Time dobivamo i bolji rezultat.

Ponuda vrijedi do 10.03. 2018.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr