Predbilježite se i ostvarite posebne pogodnosti na tretmane koji nakon ljeta obnavljaju i pomlađuju kožu

Usluge

Predbilježite se i ostvarite posebne pogodnosti na tretmane koji nakon ljeta obnavljaju i pomlađuju kožu

Predbilježite se i ostvarite posebne pogodnosti na tretmane koji nakon ljeta obnavljaju i pomlađuju kožu

Ljetni mjeseci i povećano izlaganje suncu oštećuju kožu kojoj nedostaje vode i hidratacije nužne za odvijanje prirodnih funkcija neophodnih za njenu elastičnost i zdrav tonus.

Između ostalog, pore postaju začepljene, što uzrokuje razne kožne probleme a ovisno od osobe do osobe, znakovi takvih oštećenja mogu biti dehidrirana i isušena koža bez sjaja, smeđe mrlje u obliku pigmentacija, te pojava kapilara, akni i mitesera.

Povratkom u svakodnevicu kožu je nužno obnoviti i potaknuti dublje slojeve kože na rast elemenata koji održavaju tonus, čvrstoću i elastičnost kože. Osnovni preduvjet oporavka kože nakon ljeta je detaljno, dubinsko čišćenje lica, koje uključuje dubinsko čišćenje pora kako bi koža prodisala a u svrhu obnove i pomlađivanja kože te uklanjanja posljedica štetnog utjecaja okoliša i konstantnog nanošenja gustih krema za zaštitu od sunca.

Stoga smo već sad za vas pripremili cijelu seriju tretmana posebno osmišljenih za obnovu, čišćenje, pomlađivanje i regeneraciju kože čija je svrha eliminirati negativne utjecaje koje je koža akumulirala tijekom ljeta. 

Koji je tretman za mene?

Kako biste uvidjeli pravo stanje svoje kože, predlažemo detaljnu analizu lica uređajem Visia koji daje najobjektivniji prikaz stanja lica te preporučuje samo potrebne tretmane nakon analize 8 parametra kože: tekstura kože, bore, pore, krvne žile ili kapilare, crvenilo lica, pigmentacije na površini i dubini kože te oštećenja površine kože.

HYDRAFACIAL + MEZOPEN

HydraFacial je najefikasniji uređaj za dubinsko čišćenje lica i pora bez oporavka i crvenila. Da bi koža disala a kreme prodrle do kože, važno je odčepiti pore i ukloniti sloj mrtve kože s površine, što u protivnom guši kožu.

Kada počnete primjećivati kako vam nijedna krema više ne odgovara i ne djeluje na kožu, radi se o alarmantnom znaku da vam je potrebno dubinsko čišćenje pora i lica koje najefikasnije radi upravo uređaj HydraFacial. Postoje tri programa čišćenja i pomlađivanja: osnovni, delux i platinum paket. Programi kombiniraju LED tehnologiju, peeling uz peptide, vitamine i minerale.

Mesopen je pak uređaj koji ima kontrolu dubine prodora iglica ispod kože u svrhu biostimulacije i izazivanja mikroskopskog oštećenja kože što je poticaj organizmu na samoobnovu a time i pomlađivanje. Nakon HydraFaciala, mesopenom se urade mikroskopska oštećenja ispod kože te se apliciraju hranjive tvari poput vitamina i faktora rasta u svrhu pomlađivanja lica.

Predbilježite se već danas slanjem email poruke na narucivanje@poliderma.hr i ostvarite kombinaciju tretmana po povlaštenoj cijeni od 1.000,00 kn koju je moguće iskoristiti od 21. kolovoza 2019 do 30. rujna 2019. Plaćanje je moguće i na rate.

2. HYDRAFACIAL PLATINUM + LASERSKO ČIŠĆENJE LICA

Zbog svoje jednostavnosti, brzine izvođenja, rezultata i praktičnosti, HydraFacial je inovacija koja je potresla svjetsku beauty industriju. Zapravo, iza naziva HydraFacial skriva se multifunkcionalan uređaj koji omogućuje izvođenje svih najpopularnijih tretmana za lice u samo jednom tretmanu.

Pore lica dubinski se čiste, miteseri uklanjaju, ten postaje ujednačen a znakovi starenja se zaustavljaju. Lice izgleda svježije, koža postaje mekša i zaglađenija na dodir a pore postaju manje primjetne.

Lasersko čišćenje lica tretman je koji se izvodi Q switch laserom i idealan je za dubinsko čišćenje lica jer sva nečistoća na koži i u porama upije optičku energiju lasera te je tako i ukloni.

Ovo je, možemo reći možda najtemeljitija metoda čišćenja lica a osobito ako se kombinira s HydraFacial uređajem. Bezbolna je, ugodna te nema oporavka niti komplikacija. Osobito se savjetuje za njegu kože u gradskim sredinama kao zaštita i čišćenje lica od štetnog utjecaja okoliša.

Predbilježite se već danas slanjem email poruke na narucivanje@poliderma.hr i ostvarite kombinaciju tretmana po povlaštenoj cijeni 1.000,00 kn koju je moguće iskoristiti od 21. kolovoza 2019 do 30. rujna 2019. Plaćanje je moguće i na rate.

3. PRP DERMAFAC + ABRAZIJA + LASERSKO ČIŠĆENJE

PRP tretman ili pomlađivanje vlastitom krvi jedan je od najefikasnijih tretmana pomlađivanja i obnove kože. Nakon što se izvadi krv, obrađuje se te se izdvoje faktori rasta i matične stanice koje se potom dermarolerom ravnomjerno ubrizgavaju u lice. Izuzetno popravlja izgled, strukturu i kvalitetu kože. Ublažavaju se bore, pore, ožiljci i pigmentacije. Ima izuzetno jak anti-age efekt, u smislu zaustavljanja starenja lica.

Tretman se izvodi uređajem DermaFrac koji izaziva mikroskopska oštećenja kože. Potom se ispod kože ubrizgavaju različite hranjive tvari, u ovom slučaju izdvojeni faktori rasta iz vlastite krvi, čija je svrha pomlađivanje, jačanje cirkulacije ili otapanje masnih stanica, što je vrlo individualno. Često se ubrizgavaju i vitamini, minerali ili hijaluronska kiselina. Tretman nije agresivan niti bolan. Mikroabrazija dubinski i površinski čisti lice laserom pružajući koži i svjež i mladolik izgled. Tretman ne zahtijeva oporavak.

Faktori rasta su bjelančevine odgovorne za komuniciranje između stanica, one potiču bolji rad stanica uz jak efekt obnove i pomlađivanja kože te brojne druge funkcije. S godinama se smanjuje razvoj faktora rasta kako bi se koža održala mladolikom, njihovo nadomještavanje je stoga nužno.

Cilj tretmana uređajem DermaFrac nije smanjivanje bora, ožiljaka niti zatezanje lica, već prevencija razvoja bora, “padanja” lica i starenja te se preporučuje u prevenciji pri prvim znakovima starenja kože lica.

Na koncu tretmana kožu očistimo Q switch laserom koji je idealan za dubinsko čišćenje lica jer sva nečistoća na koži i u porama upije optičku energiju lasera te je tako i ukloni. Ovo je, možemo reći možda najtemeljitija metoda čišćenja lica a osobito ako se kombinira s HydraFacial uređajem. Metoda je bezbolna i ugodna te nema oporavka niti komplikacija. Osobito se savjetuje za njegu kože u gradskim sredinama kao zaštita i čišćenje lica od štetnog utjecaja okoliša.

Predbilježite se već danas slanjem email poruke na narucivanje@poliderma.hr  i ostvarite kombinaciju tretmana po povlaštenoj cijeni od 3.000,00 kn koju je moguće iskoristiti od 21. kolovoza 2019. do 30. rujna 2019. Plaćanje je moguće i na rate.

4. ABRAZIJA LICA + MEDVISAGE

Naša se koža obnavlja svakih 30 dana. Međutim, većina “mrtve” kože ostaje na površini onemogućavajući našoj koži da “diše”, kao i djelovanje krema. Posljedice neočišćene kože lica mogu biti brojne, a najčešće suhoća ili masnoća kože lica.Ako zapazite ove simptome, mikroabrazija je rješenje za vas. Tretman ne zahtijeva  oporavak.

Medvisage je jedan od najpopularnijih tretmana za pomlađivanje lica. Pomoću radiovalova i ultrazvuka, Medivisage uklanja bore s vašeg lica ostavljajući ga svježim i mladolikim. Izvodi se uređajem Med Contour Multipower i posebnim Medvisage aplikatorom koji omogućuje istovremeno korištenje ultrazvuka i radiofrekvencije te se savjetuje za održavanje mladenačkog izgleda lica pri čemu se dobiva prirodan izgled i zaustavlja starenje.

Predbilježite se već danas slanjem email poruke na narucivanje@poliderma.hr i ostvarite kombinaciju tretmana po povlaštenoj cijeni od 3.000,00 kn koju je moguće iskoristiti od 21. kolovoza 2019 do 30. rujna 2019. Plaćanje je moguće i na rate.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr