Šest ljetnih S.O.S. tretmana u poliklinici Poliderma

Usluge

Šest S.O.S. tretmana koje u poliklinici Poliderma još stignete napraviti

Šest S.O.S. tretmana koje u poliklinici Poliderma još stignete napraviti

Nema oporavka. Brzo vidljiv rezultat. Ovu su ključne riječi koje opisuju tretmane u Polidermi koje je moguće napraviti u kratkom roku, čak i prije ljetovanja. 

Za sve smo pripremili izbor u kojem svatko može pronaći nešto za sebe, od posebnih tretmana koji se sastoje od kombinacije vrhunskih uređaja, do čišćenja lica, aplikacije vrhunskih dermalnih filera ili primjene botoxa kako bi se smanjilo prekomjerno znojenje.

Za sve tretmane, moguće je obročno plaćanje sljedećim karticama: American Express: do 6 rata; Diners: od 6 do 12 rata; Zagrebačka banka: Maestro, MasterCard i Visa do 24 rata beskamatno.

1.Body ReShape

Riječ je o revolucionarnoj metodi oblikovanja tijela koju je osmislio dr. Kaliterna prema dobi, stadiju, obliku i lokaciji celulita ili masnih naslaga. Body ReShape dostupan je jedino u poliklinici Poliderma i namijenjen je za uklanjanje neželjenih manjih masnih nakupina i celulita uz oblikovanje tijela.

Neinvazivan tretman se sastoji od ciljane primjene triju vrhunskih uređaja gdje se prvo MedContour Multipower platformom ultrazvukom razbijaju masne stanice. Potom se uređajem ONDA uz koncept Cool waves, posebnim mikrovalovima ciljano djeluje na masne stanice i vezivno tkivo. Na koncu, pomoću PIST (Pneumatic Injection System Transcutaneus ) sustava ubrizgaju se bjelančevine koje remodeliraju kožu i tope masne stanice.

Body reshape Tight program zateže kožu, a Body Reshape Fat otapa manje masne nakupine po cijeni od 3500 kn Body ReShape Fat i 4000 kn za Body ReShape Tight. Saznajte više na ovom linku. 

2. ONDA

Bilo da je riječ o uklanjanje celulita, oblikovanju stražnjice, zatezanju viška kože na trbuhu, bedrima, topljenju celulita ili smanjenju masnih nakupina, tretmani koje u poliklinici Poliderma provodimo vrhunskim uređajem ONDA ne prestaju dokazivati svoju efikasnost.

Dok je kod drugih uređaja potrebno više tretmana, s dužim vremenom oporavka, ONDA djeluje bezbolno, neinvazivno, bez uvođenja igle a vrijeme oporavka svedeno je na minimum. Uređajem ONDA obično se ciljano radi samo jedno područje, primjerice bedra, trbuh ili nadlaktice, čime se povećava njezina efikasnost.

Zahvaljujući posebnim mikrovalovima zvanima Cool waves koji ciljano djeluju na masne stanice i vezivno tkivo, ONDA efikasno preskače kožu i djeluje izravno na izvor problema. Istovremeno, površina kože se ne zagrijava čime se eliminiraju i komplikacije poput oštećenja kože.

ONDA svoju efikasnost dokazuje kod tretiranja nadlaktica, trbuha, leđa, bokova stražnjice, koljena, područja bokova i kukova na bedara i idealna je za osobe koje nemaju problem s viškom tjelesne težine, redovito vježbaju i paze na prehranu, ali ne postižu željenje rezultate. Idealna je za korekciju manjih regija. Više o uređaju saznajte na linku. 

3. HydraFacial

Zbog svoje jednostavnosti, brzine izvođenja, rezultata i praktičnosti, HydraFacial je inovacija koja je potresla svjetsku beauty industriju. Zapravo, iza naziva HydraFacial skriva se multifunkcionalan uređaj koji omogućuje izvođenje svih najpopularnijih tretmana za lice u samo jednom tretmanu.

Pore lica dubinski se čiste, miteseri uklanjaju, ten postaje ujednačen a znakovi starenja se zaustavljaju. Lice izgleda svježije, koža postaje mekša i zaglađenija na dodir a pore postaju manje primjetne.

Do 20. srpnja 2019. u Polidermi imate priliku iskoristiti posebnu ponudu te uz tretman HydraFacial Platinum dobivate lasersko čišćenje lica gratis. Predbilježite se jer je broj termina ograničen. Cijena: 1200 kuna. Plaćanje je moguće i na rate.

4. Faktori rasta uz Dermafrac

Za ovu metodu, inače osmišljenu prije osamdeset godina i zbog svoje efikasnosti stalno unaprjeđivana, koristi se uređaj DermaFrac koji izaziva mikroskopska oštećenja. Potom se kroz njih ispod kože ubrizgavaju različite korisne tvari čija je svrha pomlađivanje, jačanje cirkulacije ili otapanje masnih stanica, što je vrlo individualno. Često, ubrizgavaju se i vitamini, minerali ili hijaluronska kiselina. Tretman nije agresivan niti bolan.

Faktori rasta su bjelančevine odgovorne za komuniciranje između stanica, one potiču bolji rad stanica uz jak efekt obnove i pomlađivanja kože te brojne druge funkcije. S godinama se smanjuje razvoj faktora rasta te je kako bi se koža održala mladolikom, njihovo nadomještavanje nužno.

Cilj tretmana uređajem DermaFrac nije smanjivanje bora, ožiljaka niti zatezanje lica, već prevencija razvoja bora, “padanja” lica i starenja te se preporučuje u prevenciji pri prvim znakovima starenja kože lica.

Do 20. srpnja 2019. u Polidermi imate priliku iskoristiti posebnu ponudu te uz tretman faktorima rasta po cijeni od 1500 kuna dobivate i lasersko čišćenje lica gratis. Plaćanje je moguće i na rate.Više saznajte na ovom linku. 

5. Dermalni Punjači

U poliklinici Poliderma, dermalne punjače, poznate i kao dermalne filere ili hijaluronske filere, koristimo ne samo kako bismo oplemenili prirodnu ljepotu, već stručnom i planskom primjenom postigli jake efekte zatezanja i pomlađivanja kože.

U pristupu, koristimo dvije metode. Prva se naziva Liquid Face Lift a druga 5 Points Face Lift. Obje su visoko sofisticirane i nisu široko dostupne jer traže stručnost, znanje i pristup.

Kod Liquid Face Lift metode, cilj je sa što manje uboda, uz manju količinu punjača što smanjuje i cijenu, postići brojne efekte koji se kod spomena dermalnih filera inače ne ističu, poput jakog efekta pomlađivanja i preciznog poticanja razvoja prirodnog kolagena.

Kod druge metode koju koristimo – Five Points Metode, dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline apliciraju se u pet točaka na licu s ciljem naglašavanja jagodične kosti te kuta donje čeljusti, na mjestima gdje nema živaca ni krvnih žila. Najveća prednost ove metode je što daje najbolji lifting efekt i oblikovanje brade

Iskoristite posebnu ponudu u Polidermi: tretman dermalnim punjačem 1,1 ml Cytosial 3 – 2.700,00 kn, Tretman dermalnim punjačem 1,1 ml Cytosial 4 – 3.000,00 kn. Uz tretman dermalnim punjačima zategnite bore oko očiju – GRATIS! Više saznajte na ovom linku. 

6. Botox znojenje

Pojačano znojenje ispod pazuha je čest problem kod većine ljudi. Većinom se ne može naći uzrok ali smatra da se pored stresa ulogu u razvoju pojačanog znojenja imaju još veće količine kofeina i nikotina.

Unatoč navedenim uzrocima nije moguće nažalost smanjiti stres u cijelosti. Posljednjih godina, Botox ima veliku ulogu u borbi protiv pojačanog znojenja ne samo zbog odličnih rezultata nego i zbog toga što nema nuspojava niti oporavka.

Kod pojačanog znojenja, tretman Botoxom pruža najdugotrajnija razdoblja bez pojačanog znojenja. Efekt se sastoji u smanjenju aktivnosti žlijezda znojnica tako što blokira vezanje acetilkolina koji potiče žlijezde znojnice da proizvode znoj.

U poliklinici Poliderma botox tretman protiv pojačanog znojenja mozete napraviti za 3000 kuna po tretmanu.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr