Vaša koža zaslužuje bezuvjetnu ljubav - Poliklinika Poliderma

Usluge

Vaša koža zaslužuje bezuvjetnu ljubav

Vaša koža zaslužuje bezuvjetnu ljubav

Povodom Valentinova darujte sebe ili svoju voljenu osobu posebnim ponudama poliklinike Poliderma. Ovog Valentinova prepustite se u ruke našeg stručnog tima te se ponovo zaljubite u svoju kožu. Ovaj dan je poseban te zaslužujete prvenstveno voljeti sebe, stoga smo osmislili idealne kombinacije za besprijekoran ten namijenjene Vama ili Vašoj boljoj polovici. Dopustite sebi da isprobate nešto novo i stvorite najljepša sjećanja!

Iz naše posebne ponude za Valentinovo odaberite idealan poklon za sebe ili svoju voljenu osobu uz naše pomno osmišljene poklon bonove, te se ponovo zaljubite u svoju kožu. Tretmani koje smo pripremili za blagdan ljubavi su:

Lasersko pomlađivanje i obnova usana + VISIA gratis

Pokažite ljubav svojim usnama, stoga ih pripremite za savršen poljubac na romantičnom dejtu!

Naše usne su svakodnevno izložene štetnim utjecajima okoliša poput sunca, smoga i hladnoće te isušivanju i oštećenju. Pomoću ovog tretmana uklonite oštećenu kožu usana i potaknite njihovu obnovu. Usne će vam biti meke poput svile, sjajne i svježe – idealne za romantično Valentin ovo!

CIJENA TRETMANA: 950,00 kn

Frakcijski laser radi po principu izazivanja mikroskopskih oštećenja ispod kože čime stvara novi kolagen uz jak efekt oblikovanja, pomlađivanja i naglašavanja usana. Lasersko oblikovanje usana je prvi laserski tretman koji ujedno pomlađuje usne, čini ih punijima i njegovanima te ih istovremeno i prirodno oblikuje. 

PREDNOSTI TRETMANA:

 • Tretman je bezbolan
 • Ne zahtjeva oporavak
 • Efekt je vidljiv odmah nakon tretmana te postaje sve bolji vremenom
 • Dovoljan je jedan tretman koji se po potrebi može ponoviti
 • Efekt traje od 6 do 9 mjeseci
 • Cilj tretmana nije povećanje usana, već postizanje lijepo oblikovanih usnica uz efekt pomlađivanja i vraćanja svježine usnicama

PRP tretman uz Mesopen tehnologiju + VISIA gratis

Savršen duo za besprijekoran ten kako biste zablistali povodom Valentinova!

Dan ljubavi se bliži, stoga sebi ili svojoj voljenoj osobi pokloni dar koji savršeno prikazuje ljubav prema koži. Povodom Valentinova zaboravite na ubrzani životni tempo koji ostavlja vidljive posljedice na koži, kao što su oštećenja, pigmentacija i starenje. Upravo PRP tretmanom brzo i bezbolno poklonite licu njegu kakvu zaslužuje!

CIJENA TRETMANA: 1.500,00 kn

PRP tretman predstavlja inovaciju u pomlađivanju lica. Prvi korak tretmana je vađenje krvi iz koje se u posebnoj epruveti izdvaja plazma u kojoj su smješteni faktori rasta. U drugom koraku se, pomoću Mesopen uređaja, iglicama stvaraju mikrooštećenja u koja se ubrizgavaju faktori rasta odvojeni od prethodno izvađene krvi.

Mesopen je tehnologija koja koristi iglice te ih uvlači ispod kože u svrhu biostimulacije i izazivanja mikroskopskog oštećenja kože, što potiče organizam na samoobnovu zajedno s pomlađivanjem. Uređaj ima zadivljujuću ulogu prevencije starenja, poboljšanja strukture kože i regeneracije. Moguća je pojava kratkotrajnog crvenila, no ono se povuče već unutar sat vremena nakon tretmana, dok je sami tretman namijenjen osobama od 25 do 40 godina.

PREDNOSTI TRETMANA:

 • Tretman je bezbolan
 • Ne zahtjeva oporavak
 • Efektivno pomlađuje kožu
 • Kožu obogaćuje vitaminima
 • Licu vraća sjaj i pruža mu obnovu
 • Dubinski čisti pore
 • Uklanja mrtvi sloj kože

HydraFacial Perk Lip tretman + VISIA gratis

Tretman koji je stvoren za pružanje ljubavi svojim usnama!

Kod većine ljudi je suha i ispucana koža usana čest problem, osobito tijekom zime. Najčešći uzrok tome jest dehidracija i nedostatak vitamina, a odgovarajuća njega jedini je lijek. Hrapavost, crvenilo i peckanje simptomi su oštećene kože na usnama kojoj je hitno potrebna pomoć, stoga je HydraFacial Perk Lip savršen tretman za transformaciju vaših usana.

CIJENA TRETMANA: 350,00 kn

HydraFacial Perk Lip je najnoviji nastavak istoimenog uređaja koji revitalizira usne s ključnim sastojcima, kao što su metvica i ekstrakti cvijeta božur. Usnama pruža svjež i hidratiziran izgled s plumping efektom.

Prvi korak je čišćenje područja usana i oko njih, a zatim se pomoću vakuuma aplicira serum te se posebnim nastavkom radi nježan piling hidratizirajući kožu. Efekt vakuuma pruža ispunjen i povećan efekt usnama, dok aplikacija seruma usne čini hidratiziranim i glatkim na dodir.

Ostatak seruma, koji se koristio tijekom tretmana, nosite kući te ga aplicirate ujutro i navečer, ili po potrebi, za dugotrajniji.

PREDNOSTI TRETMANA:

 • Koristi se patentirana tehnologija s kuglicom koja pruža piling i hidrataciju usnama
 • Stvara dugoročne rezultate nakon samo jednog tretmana
 • Ostatak seruma možete ponijeti kod kuće za svakidašnje korištenje
 • Tretman traje samo deset minuta
 • Pruža efekt povećanih usana bez ubrizgavanja sastava iglama

AKCIJA U SVIBNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Laserska epilacija nogu i bikini zone = 2.500kn
Laserska epilacija nogu, bikini zone i pazuha = 3.000kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr