Zablistajte u punom sjaju i ovih blagdana!

Usluge

Zablistajte u punom sjaju i ovih blagdana!

Saznajte koje pogodnosti smo za vas pripremili povodom blagdana ove godine

Tretmani oblikovanja liva i tijela - blagdani

Kraj godine vrijeme je darivanja ali i vrijeme donošenja odluka koje čine promjenu. Iako ljepota i zadovoljstvo dolaze „iznutra“, harmonijom duha i zdravog tijela, ona proizlazi i iz činjenja stvari koje nas čine sretnima. I ove godine za vas smo u Polidermi pripremili posebne pogodnosti na tretmane pomlađivanja lica i oblikovanja tijela. Darujte sebe i svoje najdraže, nagradite se promjenama i dobrim odlukama!

Zablistajte u novogodišnjoj noći uz posebne ponude na tretmane pomlađivanja i osvježenja lica uz dugoročne rezultate. Pripremili smo za vas i posebne pakete tretmana oblikovanja tijela uz dugoročno sagorijevanje masnoće, najnovijim svjetskim hitom – intravenoznom terapijom. Uz najnovije metode i aparate, iskoristite posebne pogodnosti iz naše novogodišnje ponude, nagradite sebe i darujte vaše najdraže najtraženijim tretmanima po posebnim cjenovnim pogodnostima..

ZA VAS SMO PRIPREMILI POSEBNE POGODNOSTI U SLJEDEĆIM TRETMANIMA:  

TRETMANI LICA

LASERSKO OBLIKOVANJE USANA

Lasersko oblikovanje usana

Usne su svakodnevno izložene suncu, smogu i hladnoći te su pod štetnim utjecajem okoliša sklone oštećenju. Laser uklanja oštećenu kožu i potiče njenu obnovu. Usne su meke poput svile, sjajne, svježe i sočne.
Velike usne su out a lijepo oblikovane, senzualne i njegovane usne su in!
Frakcijski laser izaziva mikroskopska oštećenja ispod kože te stvara novi kolagen uz jak efekt oblikovanja, pomlađivanja i naglašavanja usana. Ovo je prvi tretman koji pomlađuje usne, čini ih putenima, njegovanima a uz to ih i prirodno oblikuje. Tretman ne boli i nema oporavka. Efekt se vidi odmah nakon tretmana te postaje sve bolji vremenom. Dovoljan je jedan tretman koji se po potrebi može ponoviti a efekt traje od 6 do 9 mjeseci. Cilj tretmana nije povećanje usana već postizanje lijepo oblikovanih usnica uz efekt pomlađivanja i vraćanja svježine usnicama.

CIJENA TRETMANA IZNOSI 2000 KN

POMLAĐIVANJE LICA LASEROM THUNDER I HIDRATACIJA KOŽE MEZOTERAPIJOM UZ HIJALURONSKU KISELINU

Mezoterapija - pomlađivanje lica uz hijaluronsku kiselinu

Laser Thunder bezbolno i bez oporavka pomlađuje lice te mu vraća sjaj i svježinu. Pod djelovanjem Thundera, kvaliteta i tonus kože vidno se poboljšaju. Zablistajte tijekom novogodišnjih blagdana i u novogodišnjoj noći!
Zima je zahtjevan period za kožu koja upravo sada zahtjeva pojačanu njegu. Koža se više i brže suši tijekom zime a upravo je hijaluronska kiselina idealna opcija da vaša koža ne bude više žedna. Iz tog razloga se nakon laserskog tretmana uređajem DermaFrac u kožu aplicira hijaluronska kiselina kako bi se koža nahranila i hidratizirala.

CIJENA TRETMANA THUNDER LASEROM I MEZOTERAPIJA DERMAFRACOM SA HIJALURONSKOM KISELINOM IZNOSI 2000 KN

LASERSKO ČIŠĆENJE LICA UZ BIOSTIMULACIJU MEZOPENOM I POMLAĐIVANJE FAKTORIMA RASTA

Tretman lica Q switch laserom je idealna opcija za dubinsko čišćenje lica, osobito pora, te uklanjanja oštećenja s površine kože. Tretman je bezbolan no praćen prolaznim crvenilom. Vraća svježinu licu, blistav sjaj i uklanja umoran izgled. Mezopen je uređaj koji koristi iglice kako bi se izazvala mikroskopska oštećenja kože u svrhu biostimulacije, obnove i pomlađivanja kože. Kroz nastala oštećenja se apliciraju faktori rasta kako bi dublje prodrli u kožu, u svrhu pomlađivanja lica. Nakon ove kombinacije tretmana, vaše će lice zablistati i mamiti poglede prolaznika.

CIJENA Q SWITCH LASERA, MEZOPEN I FAKTORI RASTA: 2000 KN

HYDRAFACIAL, MEZOPEN I FAKTORI RASTA

Hydrafacial i mezopen i faktori rasta

Hydrafacial je najefikasniji uređaj za dubinsko čišćenje lica i pora bez oporavka i crvenila. Da bi koža disala a kreme prodrle do kože, važno je odčepiti pore i ukloniti sloj mrtve kože s površine, što u protivnom guši kožu. Kada počnete primjećivati kako vam nijedna krema više ne odgovara i ne djeluje na kožu, radi se o alarmantnom znaku da vam je potrebno dubinsko čišćenje pora i lica koje najefikasnije radi upravo uređaj Hydrafacial. Postoje tri programa čišćenja i pomlađivanja Hydrafacialom: osnovni, delux i platinum paket. Programi kombiniraju LED tehnologiju, peeling uz peptide, vitamine i minerale.
Mesopen je uređaj koji ima kontrolu dubine prodora iglica ispod kože u svrhu biostimulacije i izazivanja mikroskopskog oštećenja kože što je poticaj organizmu na samoobnovu a time i pomlađivanje. Nakon Hydrafaciala, mesopenom se urade mikroskopska oštećenja ispod kože te se apliciraju faktori rasta u svrhu pomlađivanja lica. Neka vaše lice zablista posebnim sjajem dubinske čistoće.

1. osnovni paket: 1800 kn

2. deluxe paket: 2000 kn

3. platinum paket: 2500 kn

TRETMANI TIJELA

DETOX & FAT LOSS PAKET

Detox i sagorjevanje masnoće

Nadolazeće blagdansko vrijeme ali i zima općenito, najveći su izazov za tijelo zbog povećane konzumacije hrane i pića uz smanjenje fizičke aktivnosti. Kako bi što prije vratili predblagdansku liniju ili poboljšali i održali postojeću, nudimo vam jedinstven program sagorijevanja masnoća i detoksikaciju organizma uz oblikovanje tijela i redukciju celulita kombinacijom najefikasnijih tretmana kojima ćete svoje tijelo nakon blagdana vratiti u top formu!

Paket uključuje idealnu kombinaciju:

  • SAGORIJEVANJE MASNOĆE, ZATEZANJE I OBLIKOVANJE TIJELA “ONDA” UREĐAJEM

Paket uključuje jedan tretman najnovijim uređajem “Onda” koji djeluje po principu mikrovalova čija frekvencija uzrokuje metabolički stres masnih stanica, čime se uništava lipocitna membrana masnih stanica koje otpuštaju emulziju vode i masti. Upalnim procesima one se odvode u limfni sustav, a masnoća se iz tijela izbacuje znojenjem i putem mokraće. Ovim tretmanom moguće je zategnuti kožu, oblikovati tijelo i topiti masnoću.

  • OBLIKOVANJE TIJELA UREĐAJEM “MEDCONTOUR MULTIPOWER”

Nakon tretmana uređajem “Onda”, slijede tri tretmana oblikovanja tijela uređajem Med Contour Multipower u razmaku od 7 do 10 dana, koji već nakon samo jednog tretmana daje vidljiv rezultat nakon čega slijedi limfna drenaža koja potiče rad limfe te brže i učinkovitije sagorijevanje masti a time i smanjenje obujma tijela.

  • INFUZIJA ZA SAGORIJEVANJE MASNOĆE – INTRAVENOZNA TERAPIJA UZ SNAŽNU DETOKSIKACIJU ORGANIZMA

Kako bi rezultati bili maksimalni, u program je uključena i intravenozna terapija za sagorijevanje masnoće koja organizam potiče na jače sagorijevanje masnoće uz snažnu detoksikaciju. Ovom intravenoznom terapijom iz vašeg će tijela izaći svi toksini nakupljeni prekomjernim uživanjem u hrani i alkoholu i potaknuti će se dodatno sagorijevanje masti što ima bitnu ulogu u prevenciji daljnjeg debljanja.

Cijena cijelog paketa povodom blagdana iznosi 6.000,00 kn

INTRAVENOZNA TERAPIJA KAO UČINKOVITO ORUŽJE U BORBI PROTIV GRIPE

Vitaminski kokteli u obliku infuzije

Sezona prehlade i gripe je pred nama, stoga ne dozvolite da vam predstojeće praznike i druženje naruši prehlada. Najefikasnija metoda u borbi protiv gripe i prehlade je infuzija koja jača imunosni sustav. Vitamini koje uzimate putem tableta nisu dovoljni jer se ne mogu upiti u tijelo u potrebnoj količini te su u tom slučaju infuzije najbolja opcija. Vitamini, minerali i ostale potrebne tvari 100% upiju u tijelo i najbolje jačaju imunosni sustav stoga se za svoje zdravlje pobrinite preventivnim mjerama na vrijeme. Intravenozna terapija za jačanje imuniteta ojačat će vaš organizam, učiniti ga otpornijim i izgraditi imunitet.

Cijena jedne intravenozne terapije za jačanje imuniteta: 1.800,00 kn

Uz dvije infuzije za jačanje imunološkog sustava, infuzija C vitamina ili Glutationa je GRATIS

Posebne pogodnosti vrijede od 1.12.2018. do 15.1.2019

Posjetite nas na adresi:

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284 D / 4. Kat, poslovni centar Almeria, Zagreb

Broj telefona: 01 48 28 961

Online naručivanje 

Pošaljite nam Vaš upit na: poliderma@poliderma.hr

Posjetite naš Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/PolidermaTV

Posjetite našu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/Poliderma/
Posjetite našu Instagram stranicu: https://www.instagram.com/poliderma/

www.poliderma.hr

Obročno plaćanje moguće je sljedećim karticama:
American Express: do 6 rata
Diners: od 6 do 12 rata.
Zagrebačka banka: Maestro, Mastercard i Visa do 24 rata.

AKCIJA U SVIBNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Laserska epilacija nogu i bikini zone = 2.500kn
Laserska epilacija nogu, bikini zone i pazuha = 3.000kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr