Započnite svoj sretni vikend u Polidermi, predbilježite se i ostvarite popuste na vrhunske tretmane!

Usluge

Započnite svoj sretni vikend u Polidermi, predbilježite se i ostvarite popuste na vrhunske tretmane!

Započnite svoj sretni vikend u Polidermi, predbilježite se i ostvarite popuste na vrhunske tretmane!

Svaki dobar vikend započinje trenucima koje posvećujemo samima sebi. Šetnja gradom, kava s prijateljicama, jutarnja tjelovježba, cvijeće na osunčanom kuhinjskom stolu ili jednostavno; tretman uljepšavanja, pomlađivanja i osvježenja lica.

Broj termina je ograničen, rezervirajte na vrijeme! Nazovite 01 48 28 961. 

Poliderma je za vas pripremila posebne pogodnosti za poseban početak vikenda! Stoga Vas pozivamo: iskoristite posebnu ponudu na određene tretmane lica subotom ujutro. Nakon tretmana, koji na vašem licu neće ostaviti drugog traga osim sjaja u očima i osvježenog izgleda, lepršavo odšećite u daljnje pobjede.

PRP POMLAĐIVANJE VLASTITOM KRVI: 2.000,00 kn

Želite svjež, odmoran i blistav izgled? PRP je tretman koji prakticiraju mnoge zvjezde današnjice, a toplo ga preporuča svaka žena koja ga isproba.

PRP tretman ili pomlađivanje vlastitom krvi jedan je od najefikasnijih tretmana pomlađivanja i obnove kože. Nakon što se izvadi krv, obrađuje se te se izdvoje faktori rasta i matične stanice koje se potom dermarolerom ravnomjerno ubrizgavaju u lice.

Izuzetno popravlja izgled, strukturu i kvalitetu kože. Ublažavaju se bore, pore, ožiljci i pigmentacije. Ima izuzetno jak anti-age efekt, u smislu zaustavljanja starenja lica.

KOJI JE CILJ TRETMANA?

Cilj je da se pomoću dermarolera ošteti koža pri čemu dodatno pomaže vakuum. Vakuum podiže kožu čime se lakše naprave kanali na površini kože kroz koje se direkno injektiraju hranjive tvari iz vlastite krvi. Dermaloreom se krv ravnomjerno ubrizgava po cijelom licu, za razliku od izvođenja tretmana iglom. Na taj način faktori rasta znatno dublje prodiru pri čemu se maksimalno iskorištava PRP. Uz najbolje rezultate, važno je napomenuti i to da je sam tretman bezbolan i načelno bez oporavka.

HYDRAFACIAL+TRETMAN MEZOPENOM 1.000,00 KN

HYDRAFACIAL

O uređaju i tretmanu Hydrafacial zaista više nije potrebno puno govoriti. Radi se o jednom od najpopularnijih tretmana lica na svijetu koji ne samo da je estetski već je i zdravstveno higijenski.

Uklanja mrtve stanice s površine kože, dubinski čisti pore i lice a na kraju se ubrizgava serum za njegu i pomlađivanje lica. Osim što će kreme i drugi kozmetički preparati bolje prijanjati i imati dublji efekt, koža će vam biti zahvalna što ste je lišili bakterija i mrtvih stanica kože.

MEZOPEN

Mezopen je uređaj koji koristi iglice kako bi se izazvala mikroskopska oštećenja kože u svrhu biostimulacije, obnove i pomlađivanja kože. Kroz nastala oštećenja se apliciraju faktori rasta kako bi dublje prodrli u kožu, u svrhu pomlađivanja lica. Nakon ove kombinacije tretmana, vaše će lice zablistati. 

HYDRAFACIAL PLATINUM 1.000,00 KN

+ LASERSKO ČIŠĆENJE LICA GRATIS (u vrijednosti od 1.000,00 kn)

HydraFacial je okrepljujući tretman koji traje samo 30 minuta. Pruža dugotrajno zdravlje kože i može se prilagoditi specifičnim potrebama svih tipova kože. Nudi trenutne, vidljive rezultate bez zastoja ili iritacije. Uklanja mrtve stanice kože i izlučuje nečistoće, a istodobno hrani novu kožu serumima za čišćenje i hidrataciju.

Tretman djeluje umirujuće, osvježavajuće, ne iritira i daje trenutni efekt.HydraFacial Platinum je dizajniran kako bi maksimizirao cjelokupno HydraFacial iskustvo uz pomoć infracrvenih lampi čije djelovanje dubinski podire u strukturu kože.

LASERSKO ČIŠĆENJE LICA

Q switch laser koji se inače koristi za uklanjanje tetovaža, idealan je za dubinsko čišćenje lica jer sva nečistoća na koži i u porama upije optičku energiju lasera te je tako i ukloni. Ovo je, možemo reći možda najtemeljitija metoda čišćenja lica a osobito ako se kombinira s Hydrafacial uređajem. Metoda je bezbolna i ugodna te nema oporavka niti komplikacija. Osobito se savjetuje za njegu kože u gradskim sredinama kao zaštita i čišćenje lica od štetnog utjecaja okoliša.

Naručite se na broj telefona: 01 48 28 961

Pošaljite upit na: poliderma@poliderma.hr

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr