PRAVILAN RAZMAK IZMEĐU TRETMANA EPILACIJE

Usluge

Pravilan razmak između tretmana epilacije

Kako bi postigli što bolje rezultate u tretmanima epilacije, potrebno je držati se određenog razmaka između tretmana, jer u protivnom nema rezultata već samo gubite vrijeme i novac. Da bi se dlaka uništila, mora biti u fazi rasta. Dlake na licu sazrijevaju svakih 30 dana a na tijelu svakih 60 dana. Ako se uradi tretman prije tog roka, tada izostaje rezultat unatoč tretmanu najboljim laserima. Potrebno je svakih 30 dana za lice i 60 dana za tijelo, uraditi kontrolni pregled kako bi liječnik utvrdio ima li dovoljno dlaka da se uradi tretman.

razmak između tretmana epilacije

Zašto je važno održavati pravilan razmak između tretmana EPILACIJE ?

Kako bi postigli što bolje rezultate u tretmanima epilacije, potrebno je držati se određenog razmaka između tretmana, jer u protivnom nema rezultata već samo gubite vrijeme i novac.

Da bi se dlaka uništila, mora biti u fazi rasta. Dlake na licu sazrijevaju svakih 30 dana a na tijelu svakih 60 dana. Ako se uradi tretman prije tog roka, tada izostaje rezultat unatoč tretmanu najboljim laserima. Potrebno je svakih 30 dana za lice i 60 dana za tijelo, uraditi kontrolni pregled kako bi liječnik utvrdio ima li dovoljno dlaka da se uradi tretman. Ako nema dovoljno dlaka, tada se klijenta naruči za novi termin od 2 do 4 tjedna i tretman se izvodi tek kada ima dovoljno dlaka.

Ovo osobito vrijedi ako se radi o tanjim i svjetlijim dlakama kada razmak između tretmana bude od 3 do 6 mjeseci. Neće se desiti ništa ako se tretman uradi nakon 30 ili 60 dana (ovisno da li je u pitanju lice tj. tijelo), nego će samo biti bolji rezultat kada više dlaka dovoljno sazre za novi tretman laserom.

Stoga je potreban strogo individualan pristup svakom klijentu za što bolji rezultat.
Ako tako ne radimo, tada to nije profesionalan pristup niti je u redu prema klijentu jer danas nitko nema novca i vremena za bacanje. 

Nažalost susrećemo se svaki dan sa sve više klijenata koji su ljuti i razočarani zbog neuspjelih rezultata tretmana, gubitka novca i vremena upravo zato što su im tretmani rađeni puno ranije, tj. s nedovoljnim razmakom između tretmana.

Kako vratiti povjerenje razočaranom klijentu?

Svoj posao radimo maksimalno profesionalno te vodimo brigu o klijentu koji nam je na prvom mjestu, a zarada na poslijednjem. Zato kada radite epilaciju ne možemo govoriti o točnom periodu koji treba proći do idućeg tretmana, nego možemo samo okvirno, prema dosadašnjim iskustvima reći koji period razmaka je potreban. Bolje je da tretman dulje traje i poluči uspjeh, nego da traje kraće, s nezadovoljavajućim, ne uspješnim rezultatima. 

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr