Clear lift laserski tretman u poliklinici Poliderma

Usluge

clear lift

Što je Clear Lift?

Clear lift je neinvazivni tretman koji se radi s frakcijskim neablativnim laserom bez površinskog oštećenja kože. Laser koristi valnu duljinu 1064 nm što je najveća prednost u odnosu na druge frakcijske lasere. Clear lift se još razlikuje od drugih frakcijskih lasera po tome što je bezbolan tretman, nema oporavka, 100% je siguran, nema komplikacija i može se raditi ljeti. Rezultati se mogu usporediti s agresivnijim frakcijskim laserima gdje je potreban oporavak 4-7 dana. Ukoliko na you tubu upišete Clear lift broj video prikaza sve govori koliko je taj tretman popularan. U Americi ovo je jedan od najdražih tretmana poznatih osoba. Tretman se često radi u pauzi od posla jer nema oporavka.

Kako djeluje Clear Lift?

Clear lift je neablativni frakcijski laser koji ne oštećuje površinu kože već radi mikroskopska ostećenja ispod površine kože. Novi kolagen zamjenjuje oštećeno vezivno tkivo. Koristi se valna duljina 1064 nm koja prodire najdublje u odnosu na druge frakcijske lasere. To je ključno zašto Clear lift daje odlične rezultate. Pri tome se manje kapilare spaljuju što je bitno kod pomlađivanja, crvenila lica, rosaceje i hemangioma. Lojne žljezde se unište te znatno smanji njihova veličina pa i najdublje lojne žljezde što je razlog zašto je Clear lift vjerojatno najbolji tretman za akne. Koža se manje masti, pore se suze i lice lakše čisti te upale znatno smanje zbog čega akne ne izbijaju. Pigmentacije pa i najdublje se uklone uslijed zamjene oštećenog vezivnog tkiva sa novim kolagenom. Clear lift ima najači efekt pomlađivanja kože zbog velike dubine prodora te zbog toga najviše potiče razvoj novog kolagena. To je razlog zašto daje odlične rezultate kod smanjivanja bora, strija, ožiljaka i ostalih
nepravilnosti kože. Koža nakon tretmana ima drugi izgled i kvalitetu što daje svježinu kože, njen zdrav izgled te ujednačen ten. Ovaj tretman ima jedinstven efekt oblikovanja lica koji ne postiže ni jedan drugi tretman. To je efekt modeliranja lica koji učvršćuje lice uz oblikovanje kontura i crta lica. Isto tako djeluje kod nepravilnosti kože.

Je li tretman bolan?

Tretman nije bolan niti neugodan. Za vrijeme tretmana osjećate peckanje i ugodnu toplinu te za vrijeme tretmana se možete potpuno opustiti.

Je li potreban oporavak nakon tretmana?

Nema nikakvog oporavka nakon tretmana te se ne vidi nikakvo crvenilo ili slično na koži. Čak nije potrebna šminka tj. make up poslije tretmana.

Postoje li komplikacije?

Po prvi put možemo reći da je ovo tretman gotovo 100% bez komplikacija.

Koliko je tretmana potrebno?

Ovisno o stanju kože, izraženosti promjena i vrsti primjene broj tretmana varira. Prosječno treba 1-3 tretmana što može varirati.

Koliki je razmak između tretmana?

Preporučeni razmak je najmanje 3-4 tjedna.

Kada se vide rezultati?

Početne rezultate očekujte da budu vidljivi za 3-4 tjedna te budu narednih mjeseci sve bolji. Lice odmah nakon tretmana izgleda svježije a koža bude mekša i glađa. Konačni rezultat bude vidljiv za oko 6-9 mjeseci nakon tretmana kada se završi zamjena vezivnog tkiva u cijelosti. Kod pigmentacija i crvenila tj. kapilara rezultati se vide 10-20 dana kasnije.

Za što se koristi Clear Lift?

– pomlađivanje lica, šaka, vrata i dekoltea
– akne
– proširene pore
– kesice i pigmentacije ispod očiju
– bore i područje oko očiju
– bore nadusnice
– crvenilo lica tj rosacea
– upalna crvenila nakon akni i slično
– strije
– ožiljci od varičela, akni, nakon trauma, operacija i slično
– melasma
– pigmentacije dekolte i šake
– hemangiomi
– tetovaže koje se teže uklanjanju
– keloidi

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr