Dermodynamic metoda - Tretman za oblikovanje tijela │ Poliderma

Usluge

Dermodynamic metoda

dermodynamic metoda

Radi se pomoću uređaja Triactiv koji koristi revolucionarnu primjenu lasera, uz masažu vakuumom i hlađenje. Istovremena primjena više raznih mehanizama razlog je uspješnosti tretmana. To je isključivo medicinski tretman zbog učinka na cijeli organizam. Tretira se cijelo tijelo s licem u svrhu pomlađivanja lica, jačanja cirkulacije limfnom drenažom, smanjivanja celulita uz masne nakupine te za poboljšanje tonusa kože. Tretman ne služi za smanjivanje tjelesne mase, već za smanjivanje obujma i oblikovanje tijela. Pojedini klijenti navode gubitak od nekoliko kilograma za vrijeme tretmana, iako tretman nije predviđen za mršavljenje. Metoda je jako ugodna, nimalo agresivna te nema nikakve štetne učinke.

Kako djeluje uređaj?

 1. Laser: stimulira i jača cirkulaciju, razbija masne stanice, djeluje protuupalno, uklanja štetne tvari, potiče nastajanje elastičnih i kolagenih vlakana, stimulira metabolizam, uklanja otekline nogu, vraća sjaj koži koja postaje mekša i elastična na dodir uz povećanu napetost.
 2. Masaža vakuumom: jača cirkulaciju i limfnu drenažu, razbija zadebljane vezivne čahure oko masnih stanica i preoblikuje ih, uklanja štetne tvari, jača tonus i elastičnost kože, posjeduje lifting-učinak, uklanja izgled kože poput narančine kore te sve nepravilnosti na površini kože.
 3. Hlađenje: smanjuje bol i osjetljivost, uklanja zadržanu tekućinu i time smanjuje otekline nogu.

Kome se tretman preporučuje?

 1. Svim ženama koje imaju problem s celulitom
 2. Kod problema venske cirkulacije i limfne drenaže, bolnih nogu, grčeva u listovima i osjećaja težine i hladnoće u nogama;
 3. Za smanjivanje opsega trbuha i bokova;
 4. Za oblikovanje trbuha nakon porođaja ili mršavljenja;
 5. Kod predmenstrualnog sindroma uklanja osjećaj težine, nadutosti i ostalih simptoma;
 6. Za zatezanje kože kod znakova mlohavosti;
 7. Za pomlađivanje i osvježavanje lica.

Kako tretman izgleda?

Ovisno o tjelesnoj građi i obliku celulita određuje se program po kojem se radi tretman. Ukoliko se celulit nalazi pretežno po nogama, radi se program za noge. U slučaju celulita oko bokova i trbuha radi se program za trbuh. Obično dolazi do kombiniranja obaju programa, s tim da se jedna vrsta programa radi najviše, prema tipu tjelesne građe. Tretman tijela se radi u donjem rublju, s tim da pacijent dobije zaštitne naočale. Sam tretman ne boli i nije neugodan. Ne zaostaju nikakve modrice ili slično po koži. Osjeća se blago štipkanje zbog masaže vakuumom i hladnoće nastavka kojim se prolazi po koži. Sam tretman može se usporediti s ugodnom masažom. Duljina tretmana je oko 33 minute za tijelo, a za lice oko 20 minuta. Kod tretmana lica kod nas se očisti make up i započne tretman. Nakon tretmana možete odmah ponovno nanijeti make up.

Kome se tretman ne preporučuje?

 • Trudnicama;
 • Osobama koje boluju od tromboze vena nogu.

Kada su vidljivi prvi rezultati?

Prvi rezultati kod tretmana tijela (celulit, masne nakupine) vidljivi su prosječno nakon petog tretmana te se dalje s novim tretmanima poboljšavaju. U slučaju slabe cirkulacije u početku postoji osjećaj težine u nogama, budući da je cirkulacija napokon proradila. Potom noge postaju sve lakše, cirkulacija je sve bolja i noge nisu hladne. Nakon toga dolazi do zatezanje kože i postupnog smanjivanja obujma nogu ili trbuha. Neki navode da često imaju povećanu potrebu za mokrenjem nakon tretmana uslijed aktivacije cirkulacije i drenaže limfe. Kod celulita i masnih nakupina pravi rezultati se vide 6 do 10 mjeseci nakon tretmana, a do tada imate svakodnevna postupna poboljšanja. Kod tretmana lica odmah je vidljiv efekt osvježenja lica.

Koliko je tretmana potrebno?

Prvi tjedan radi se 3 tretmana, a kasnije 2 do 3 tretmana tjedno. Liječnik na temelju pregleda i vrste celulita određuje broj tretmana te ih po potrebi kombinira s drugim anticelulitnim tretmanima, što daje najbolje rezultate. Broj tretmana je individualan i varira od 12 do 20 tretmana. Prosječno je potrebno oko 15 tretmana. Tretmani održavanja provode se nakon završetka tretmana 1 do 2 puta mjesečno, jer je celulit kronična bolest koja se mora stalno nadzirati. Kod tretmana lica potrebno je oko 12 tretmana uz 1 tretman mjesečno nakon toga radi održavanja efekta.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr