J Plasma - Poliklinika Poliderma

Usluge

J Plasma

Možemo slobodno reći da od svih postojećih uređaja za estetske, nekirurške tretmane, J plazma predstavlja najveću revoluciju. Za sada se rezultati postojećih uređaja na tržištu ili operacija, ne mogu mjeriti s rezultatima koje nudi J Plazma. Ono što smo smatrali da je nemoguće postići, sada se može postići upravo J Plasmom.

ŠTO JE J PLAZMA ?

J plazma je uređaj koji koristi tzv. hladnu plazmu tj. četvrti oblik materije. Kroz cijev se pušta radiofrekvencija i plin helium koji se prolazeći kroz cijev ionizira tj. dovede u pobuđeno stanje u vidu plazme ili munje. Plazma se koristi za pomlađivanje kože lica te za zatezanje kože tijela.

J-Plasma je napredni energetski uređaj koji kombinira jedinstvena svojstva hladne helijeve plazme s RF energijom. Heliumska plazma fokusira RF energiju za veću kontrolu tkivnih učinaka, što omogućuje visoku razinu preciznosti i gotovo eliminira neželjenu traumu tkiva.

Ključne prednosti J plazme su:

  • 1. NIZAK RIZIK OŠTEĆENJA OKOLNOG TKIVA: 
    Smanjena bočna i dubinska toplinska raspodjela
    Duljina toka plazme kontrolirana je i precizna na razini mikrona
  • 2. MANJE DIMA, MIRISA I ESHARE (mrtvo tkivo nastalo na površini kože usljed opekline)
  • 3. NE PROVODI SE STRUJA KROZ KLIJENTA
  • 4. UČINKOVITO NA MNOGO TIPOVA TKIVA

KAKO DJELUJE J PLASMA?

Plazma iznad kože stvara plam koji uklanja bore, ožiljke i slojeve kože uz najjači mogući efekt zatezanja tj. pomlađivanja kože. Kada se koristi ispod kože, u svrhu zatezanja tijela, tada se pomoću posebnog nastavka prolazi ispod same kože te se plazmom zateže koža.

ZA ŠTO SE KORISTI J PLAZMA?

J Plazma daje najbolji efekt podizanja (liftinga), zatezanja i oblikovanja lica što se ne može postići niti jednom operacijom, te daje prirodan izgled. Možemo reći da je J Plazma zamjena za klasični operativni facelifting. Zateže, podiže i oblikuje cijelo lice. Neovisno o godinama klijenta, uvijek se postižu najbolji rezultati. Ovo je najefikasniji tretman za smanjenje svih bora, podizanja kapaka, korekcije kesica, podizanje obrva te za pomlađivanje kože. Izuzetno efikasno smanjuje ožiljke od akni,  keloide, hipertrofične ožiljke i liječi tumore. Također se može tretirati i regija vrata, u svrhu zatezanja kože i pomlađivanja.

Druga primjena je zatezanje viška kože nakon poroda ili mršavljenja tj. oblikovanje tijela. Tretman tijela J Plasmom je najefikasniji tretman za zatezanje viška kože i oblikovanja tijela te zamjenjuje abdominoplastiku. Tretira se cijelo tijelo: podbradak, nadlaktice, trbuh, slabine i leđa. Ako postoje masne nakupine, tada se prvo uklone liposukcijom te se odmah nakon radi tretman J Plasmom. Ovo je također najbolji tretman za podizanje stražnjice i uklanjanje celulita.

KAKO SE IZVODI TRETMAN ?

Kod tretiranja lica potrebno je dati lokalnu anesteziju te se plazmom prolazi preko cijelog lica. Posebna pažnja se posvećuje problematičnim mjestima kao što su ožiljci i bore. Nakon prelaza plazmom, dolazi do bijeljenja kože koja se ljušti i zamjenjuje novim kolagenom. Kod zatezanja kože daje se lokalna anestezija nakon čega se prema potrebi radi liposukcija, ako ima masnih nakupina, pa odmah nakon toga tretman s J Plasmom. Ako nema masnih nakupina, tada se odmah nakon anestezije kreće s izvođenjem tretmana J Plazmom. Ispod kože se prelazi posebnim nastavkom gdje se vidi plamen koji trenutno zateže kožu tokom izvođenja tretmana.

KOLIKI JE BROJ TRETMANA POTREBAN S J PLASMOM ?

Potreban je samo 1 tretman.

KOLIKO TRAJE OPORAVAK NAKON TRETMANA J PLAZMOM?

Kod tretmana lica oporavak u prosjeku traje 7 do 10 dana no može varirati ovisno o snazi tretmana i broju prijelaza. Moguće je manje odstupanje od navedenog perioda što nije moguće točno predvidjeti, a ovisi o individualnoj reakciji i njezi kože. Pravilnom njegom kože može se znatno skratiti period oporavka. Nakon tretmana slijede detaljne upute doktora o njezi kože. Najvažnije je što više mazati kožu kremama i držati obloge. Nažalost, kroz taj period ne izgledate lijepo te treba biti psihički spreman tj. pripremiti klijenta za taj period. Svaka sekunda nelagode nakon tretmana se itekako isplati jer tretman može pomladiti i do 20 godina. Nakon tog perioda moguće je povremeno blaže prolazno crvenilo koje se lako prikriva. Kod tretmana tijela, ukoliko nije rađena liposukcija, praktično nema oporavka. Ako je rađena liposukcija, tada oporavak može trajati od 3 do 5 dana u vidu blažeg mirovanja.

KADA SE VIDI REZULTAT NAKON TRETMANA J PLASME?

Kod tretmana lica potrebno je oko 10 dana u prosjeku, a kod zatezanja viška kože vide se odmah rezultati već pri tijeku samog tretmana. Kako vrijeme ide dalje, rezultati postaju sve bolji.

KOLIKO DUGO TRAJE REZULTAT J PLASME ?

Rezultati su trajni!

J Plasma je najbolji tretman za oblikovanje tijela tj. za zatezanje viška kože. Potrebno je uraditi samo jedan tretman za željeni rezultat. Tretman se radi pod lokalnom anestezijom. Ako je potrebno, prije se uradi manja liposukcija te potom odmah tretman s J Plasmom. Koristi se posebni nastavak koji doslovce grebe kožu i plazmom najefikasnije zateže kožu. Ne postoji ništa slično što može dati približan rezultat kao J plasma, čak ni operacija. Rezultat je trajan.

U video svjedočenju možete pogledati kako izgleda tretman zatezanja kože nakon poroda, uređajem J Plasma:

U video prikazu ispod možete pogledati kako izgleda tretman pomlađivanja lica J Plasmom:

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr