Prirodni proces eliminacije oslobođenih masnih stanica

Usluge

Prirodni proces eliminacije oslobođenih masnih stanica

Ovo je najkompletnija platforma do sada za oblikovanje lica i tijela, jer osim što smanjuje obujam tijela sada je moguće i snažno zatezanje kože, lica i tijela.

Rezultati se većinom vide vrlo brzo na početku ili tijekom tretmana te postaju sve jače izraženi narednih 6 mjeseci nakon zadnjeg tretmana. Tijekom tretmana celulita moguća su pogoršanja u smislu da se vidi jače narančina kora ili nepravilnosti kože jer se topi površni celulit. Ne treba paničariti jer to vrlo brzo prolazi samo od sebe. Potrebno je znati da ovo nije tretman za mršavljenje već za oblikovanje tijela tj. smanjenje obujma. Kako bi rezultati bili što bolji, savjetuje se držati uputa o prehrani. 

Ono što je važno znati o djelovanju nove Med Contour platforme jest da ultrazvuk daje nezamjenjive rezultate u terapiji celulita i masnih naslaga. Tretman djeluje na uzroke, što znači da razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, uslijed čega je vrlo važno piti dosta tekućine kako bi se tijelo pročistilo kroz mokraću. Osnova u uklanjanju celulita jest razbijanje vezivnih vlakana, a upravo se to postiže ovim tretmanom, što ga i čini učinkovitim. Limfna drenaža koja slijedi nakon ultrazvuka od izuzetnog je značaja za eliminaciju oslobođenih masti, pospješuje cirkulaciju i eliminaciju viška tekućine, osobito kod celulita. Kroz prirodni proces organizma ovaj višak masnih kiselina i triglicerida se eliminira iz tijela, a limfna drenaža također uvelike olakšava ovaj proces eliminacije. Rezultat je gubitak omjera koji se mjeri u centimetrima i eliminacija celulita. Prema iskustvima pacijenata, rezultati su vidljivi već nakon samo jednog tretmana. 

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr