Laserska epilacija - uklanjanje dlaka - - Poliklinika Poliderma

Usluge

Soprano Ice Platinum laser Limited edition

Laserska epilacija - uklanjanje dlaka

Soprano Ice Platinum laser

Jeste li znali da tijekom života žena prosječno uklanja dlačice 10 000-15 000 puta? Pri tome često nastaju upale, urastaju dlačice, javljaju se pigmentacije i ožiljci. Potrošite novac i živce, a ne riješite problem. Iskoristite pogodnosti koje Vam pružamo kako bi sve to postala prošlost! Trajno uklonite neželjene dlačice i zaboravite na bolna i nelagodna uklanjanja istih.

U Polikliniku Poliderma, među prvima u Europi, stigao je laser Soprano ICE Platinum Limited edition – najnovije, revolucionarno i tehnološko dostignuće za uklanjanje dlaka, od kada se laser počeo koristiti u tu svrhu.

Najveća revolucija u laserskoj epilaciji bila je SHR tehnologija koja se pojavila na tržištu prije 7 godina. Do tada se radio samo 1 laserski prijelaz preko dlaka, dok se kod SHR tehnologije radi znatno više prijelaza čime se dlaka temeljitije uništi te postigne znatno bolji rezultat.

Soprano XL je bio prvi laser koji je koristio SHR tehnologiju. Nakon Soprana XL dolazi novija verzija Soprano Xli a zatim odličan Soprano ICE laser. Najnovija generacija Soprano ICE lasera je Platinum edicija. Revolucionaran je po tome što odjednom primjenjuje tri različite laserske valne duljine, te također korist SHR tehnologiju.

Brojne kliničke studije i znanstveni radovi nedvojbeno dokazuju da je SHR tehnologija najefikasniji način trajnog uklanjanja dlaka. Soprano ICE Platinum odlikuje se brojnim neviđenim tehnološkim inovacijama do sada.

Koje su prednosti Soprano ICE Platinum lasera?

  • koristi od 10 do 12 prelaza na temperaturi od 42 C za uništenje dlaka
  • nema uraslih dlačica
  • jedini laser koji odjednom primjenjuje tri valne duljine lasera za optimalni efekt tretmana
  • dopire do najdublje sakrivenih korijena dlake
  • siguran jer koristi nižu temperaturu te nema oštećenjakože
  • pogodan za sve tipove kože, tretman se radi i na tamnojkoži usred ljeta
  • tretman je bezbolan zbog nižetemperature koju koristi laser te zbog efikasnog hlađenja

Po čemu je Soprano Ice Platinum jedinstven?

Soprano Ice Platinum je jedini laser koji odjednom primjenjuje 3 različite laserske valne duljine tijekom tretmana: diodni, aleksandrit i neodimium laser.

Svaki laser ima određene dubine prodora sto je jako bitno jer se korijeni dlaka nalaze na različitim dubinama. Stoga Soprano Platinum najefikasnije i najcjelovitije uništava dlake u svim slojevima kože. Nakon epilacije ostalim laserima, zaostaju pojedine dlake iz razloga što su bile na različitim dubinama slojeva kože na koje laser nije mogao djelovati. Kod lasera Soprano Platinum ovog problema više nema.

Soprano Platinum je laser koji daje najcjelovitije rješenje za sve dlake, neovisno o debljini i dubini, radi istovremene primjene 3 različite laserske valne duljine. Zahvaljujući Sopranu platinumu, postignut je najviši nivo efikasnosti uklanjanja dlaka, te se ni jedan laser ne može ni približno uspoređivati sa Soprano ICE platinum laserom koji je posebna, “nad” klasa za sebe.

Koje lasere sadrži Soprano Ice Platinum?

  • Aleksandrit laser zahvaća slabije i površno smještene dlake
  • Diodni laser zahvaća dublje smještene korijene dlaka
  • Neodimum laser zahvaća najdublje smještene korijene dlaka

SHR tehnologija

SHR metoda je do sada najveća revolucija kod trajnog uklanjanja dlačica te predstavlja najvažnije otkriće nakon primjene lasera u iste svrhe. Metoda je posebna po tome što se 10-12 puta prelazi preko dlačica, dok svi drugi laseri prelaze samo jednom. SHR zato najtemeljitije uklanja dlačice. Zagrijava korijen dlačice na 42°C, dok drugi laseri zagrijavaju korijen dlačice na 65°C zbog čega češće dolazi do komplikacija ako se koža ne hladi dobro. Tretman izgleda kao topla masaža, gdje se koža zagrijava te se brojnim prijelazima nakuplja veća količina energije koja najbolje uništava korijen dlačice. Pošto se ravnomjerno vrši zagrijavanje tretman je ugodan te nema boli niti neugode. Cilj SHR tehnologije je da se u manjim kvadrantima isporuči programirana količina energije za maksimalni rezultat.

Posebnosti laserskih nastavaka uređaja Soprano Ice

Na većim površinama tijela kao što su trup i ekstremiteti, korjeni dlaka dublje su smješteni ispod kože. Što laserski nastavak ima veću površinu to optička energija prodire dublje ispod kože te efikasnije uništi korijen dlaka. Soprano ICE Platinum za veće površine koristi nastavak veličine 2×1 cm, dok za manje površine koristi nastavak veličine 1×1 cm jer su tu korijeni dlaka pliće smješteni. Nije svejedno za rezultat s kojom veličinom laserskog nastavka tretiramo koju površinu.

Zašto je potrebno kombinirati razne laserske valne duljine tijekom tretmana?

U početku tretmana većina dlaka je jača te se tijekom tretmana razrijeđuju i postaju tanje. Zbog toga laser s kojim smo započeli tretman više nije prikladan za tanje dlake kako se primičemo kraju tretmana. Za tanje dlake se koristi posebna valna duljina 755 nm tzv. Aleksandrit laser.

Koji je najefikasniji laser za svijetle dlake?

Aleksandrit laser je najefikasniji laser za uklanjanje svijetloplavih dlaka. Nažalost ne djeluje na bijele tj sijede dlake jer nemaju boju da upiju optičku energiju. Da bi se svijetloplava dlaka uništila glavni uvjet je da laser ima kratko vrijeme trajanja laserskog impulsa a veliku snagu. Ostali laseri nemaju te karakteristike te nisu djelotvorni kod svijetloplavih dlaka. Glavni nedostatak Aleksandrit lasera kod drugih uređaja je što je tretman jako neugodan uz česta oštećenja kože te se može raditi samo na svijetloj koži. Soprano ICE Platinum je izuzetak jer Aleksandrit laser nije bolan niti neugodan uz ostale nedostatke. Kako bi se ovo postiglo, korištena je najnovija tehnologija . Ujedno najjači i najbrži Aleksandrit laser ima Soprano ICE Platinum. Laserski nastavak ima najveću površinu te dublje prodire uz znatno bolje rezultate u odnosu na druge Aleksandrit lasere.

Koliko je tretmana potrebno i koliki je razmak između tretmana?

Za regije tijela i lica potrebno je prosječno oko 6 tretmana, a za regiju nogu prosječno oko 4 tretmana. Razmak tretmana tijela je minimum 2 mjeseca a za lice minimum 30 dana na više. Kod hormonalnih poremećaja može biti nešto povećan broj tretmana. Na kraju tretmana rade se tretmani održavanja za tijelo prosječno 1x godišnje a za lice 1-2x prosječno.

Što odabrati: laser ili IPL uređaj?

IPL i laseri rade na istom principu, tj.koriste optičku energiju, ali kod IPL-a zrake nemaju iste karakteristike: istu valnu duljinu i smjer kretanja. Kod lasera su sve zrake usmjere u jedan snop s istim smjerom kretanja i istom valnom duljinom. Zbog toga IPL ima manju snagu i slabiji rezultat od lasera, jer zrake prodiru plitko te ne uništavaju dublje korijene dlačica. Kod lasera zrake su snažnije i prodiru dublje. Zato IPL-u za uklanjanje dlačice treba 2-3 puta više tretmana u odnosu na laser.

Po čemu se razlikujemo od drugih?

U 12 godina rada i stalnog usavršavanja, uz bogato iskustvo i znanje, stekli smo i na tisuće zadovoljnih klijenata. Zadovoljstvo naših klijenata na prvome nam je mjestu, baš kao stalno obrazovanje našeg stručnog medicinskog tima. Svi tretmani se provode pod strogim nadzorom liječnika dermatologa, a tretmane izvodi educirano i obučeno medicinsko osoblje.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr