MedVisage - Poliklinika Poliderma

Usluge

Tridesete svakoj ženi donose svojevrsnu prekretnicu, kao i pojava bora na licu i utjecaj starenja na kožu. U ranim dvadesetima možemo si štošta dopustiti, no nakon 25. već počinje vrijeme kada počinjemo razmišljati o borama i zatezanju kože jer koža s godinama ne postaje mlađa.

MedVisage, poznatiji kao nekirurški face lifting, i jedan od najpopularnijih anti-age tretmana u svijetu s trenutnim učinkom, koji, osim što odmah osvježi izgled, efektivno pomlađuje i kožu lica. Tretman je preporučljiv za prevenciju starenja, pomlađivanje i ublažavanje već postojećih bora.

Koji se dijelovi tijela tretiraju MedVisageom?

  • lice
  • podbradak
  • vrat.

Za što se koristi MedVisage?

  • pomlađivanje i zatezanje kože lica
  • prevencija starenja
  • smanjivanje bora
  • nekirurško oblikovanje lica
  • korekcija nepravilnosti

Što je MedVisage?

MedVisage je inovativni sustav koji koristi djelovanje ultrazvuka i radiofrekvencije kako bi potaknuo rast novog kolagena stvarajući prirodni učinak podizanja. Djeluje duboko u kožu čime učinkovito liječi bore, popustljivost kože i opuštanje lica i vrata s dugotrajnim rezultatom.
Tretman Med Visageom trenutno poboljšava teksturu kože, ton i sjaj, a dokazano je da potiče stanični mehanizam odgovoran za proces obnove i regeneracije kože.

MedVisage dubinski djeluje na kožu lica, vrata i dekoltea uz uklanjanje bora i djelovanje na tonus i elastičnost kože. Rezultati ovog tretmana su vidljivi trenutačno, a osim kože glatke na dodir i svježeg mladolikog izgleda, Med Visage potiče stvaranje novog kolagena u tijelu, odnosno procesa koji traje dva do tri mjeseca kada se dobije potpuni učinak, što bitno produžuje efekt cijelog tretmana.

Osim zatezanja i pomlađivanja kože lica, vrata i dekoltea, ovom metodom se učinkovito smanjuje podbradak i podočnjaci te se podižu očni kapci.

Koja je razlika između MedVisage i Venus Legacy uređaja?

Venus Legacy koristi kombinaciju radiovalova i magnetske energije, dok Med Visage koristi ultrazvučnu energiju, no oba uređaja se koriste prvenstveno za pomlađivanje kože, smanjivanje bora i zatezanje kože.

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr