InnoFIL - čarobna kombinacija - Poliklinika Poliderma

Usluge

InnoFIL – čarobna kombinacija

InnoFIL predstavlja metodu kojom kombiniramo dermalne punjače i RF subciziju za povećanje usana, smanjivanje bora i vraćanje volumena licu

U poliklinici Poliderma, dermalne punjače, poznate i kao dermalni fileri ili hijaluronski fileri, koristimo u kombinaciji s RF subcizijom, ne samo kako bismo oplemenili prirodnu ljepotu, već stručnom i planskom primjenom postigli jake efekte zatezanja i pomlađivanja kože u tretmanu InnoFIL.

InnoFIL poliklinika poliderma
RF subcizija za kvalitetniju i dugotrajniju aplikaciju dermalnih punjača s maksimalnim rezultatom i učinkom

Dermalni punjači obično se primjenjuju kako bi se povećale usne, smanjile linije i bore, obrazima dodao volumen i općenito postigle harmonične konture lica koje se često gube starenjem. Osim popularne korekcije usana, dermalnim filerima uspješno se izvode korekcije:

  • bora
  • podočnjaka
  • podizanje obraza
  • naglašavanje jagodičnih kosti i oblikovanje čela.
Dr. Dinko Kaliterna Dr. Dinko Kaliterna

Upravo je poseban pristup jedan od faktora koji primjenu dermalnih filera u Polidermi čini različitim. Dr. Kaliterna ima preko 15 godina iskustva u dermatologiji i estetskoj medicini i jedini koristi RF subciziju za kvalitetniju i dugotrajniju aplikaciju dermalnih punjača s maksimalnim rezultatom i učinkom.

Dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline iz tog su razloga i inače jedan od najtraženijih estetskih tretmana koji je naširoko dostupan. Moguće ih je pronaći čak i na nestvarno velikim popustima, a čak i poprilično neočekivanim mjestima poput kozmetičkih salona ili zubarskih ordinacija.

Planskoj aplikaciji, po čemu je pristup poliklinike Poliderma jedinstven, prethode konzultacije i dijagnostika lica naprednim uređajem Visia jer je svako lice individualno i pravilnom aplikacijom manje količine punjača, moguće je postići izvanredne rezultate.

Svrha konzultacija je precizno saznati očekivanja i svakom klijentu jasno reći što je moguće postići jer ponekad kako bi se zadovoljila očekivanja klijenta.

Dermalne filere primjenjujemo ciljano, u prvom redu za oblikovanje lica tako da bore ne smanjuju agresivnom aplikacijom na boru, već podizanjem i preciznim oblikovanjem regije kako bi se ona vratila u prirodno stanje.

Laser prije tretmana aplikacije punjačem djeluje tako što stvara mikrooštećenja kože što potiče razvoj novog kolagena.

Prije same aplikacije punjača, savjetujemo prijelaz laserom za usne Lip Boost, a ako se dermalni punjač aplicira na licu, također se laserom prijeđe preko lica jer on potiče razvoj novog kolagena pa usne postaju mekše i zamamnije, a koža lica svježija i popunjena.

Saznajte više

Kod aplikacije koristimo vrhunske Teosial dermalne punjače na bazi hijaluronske kiseline, Algeness biorazgradiv punjač, Ellansé biostimulatore kolagena i dvije metode pristupa. Prva se naziva Liquid Face Lift, a druga Five Points Face Lift.

Obje su metode visoko sofisticirane i nisu široko dostupne jer traže stručnost, znanje i pristup koji se sastoji od pedantnog planiranja i stručnog pristupa koji uvijek počinje konzultacijama.

Liquid Face Lift metoda

Kod Liquid Face Lift metode, cilj je sa što manje uboda, uz manju količinu punjača što smanjuje i cijenu, postići brojne efekte koji se kod spomena dermalnih filera inače ne ističu, poput jakog efekta pomlađivanja i preciznog poticanja razvoja prirodnog kolagena.

Liquid Face Lift metodom primjene punjača moguće je postići nevjerojatne rezultate koji su posljedica vrhunske stručne spreme osoba u svrhu: postizanja prirodnog, nekadašnjeg izgleda lica gdje koža postaje svježija, te djeluje i do 10 godina mlađe.

Five Points metoda

Kod Five Points Face Lift metode, dermalnii fileri na bazi hijaluronske kiseline apiliciraju se u pet točaka na licu sa ciljem naglašavanje jagodične kosti te kuta donje čeljusti, na mjestima gdje nema živaca ni krvnih žila. Najveća prednost ove metode je što daje najbolji lifting efekt, oblikovanje brade, lifting obraza u predjelu nazolabijalne brazde te prevenira opadanje lica ispred uha.

pomlađivanje lica filerom
Kod Five Points Face Lift metode, također se postiže isključivo prirodan izgled i izgledate svježe, kao da ste se jako dobro naspavali, a izgled lica poprima novu svježinu i punoću

Ovim tretmanom želimo postići mlađi izgled lica od 5 do 10 godina i na mjestu aplikacije se daje duplo veća količina hijaluronske kiseline u odnosu na standardne tehnike, te se ona dublje ubrizga.

Time se zapravo, stvara zaliha hijaluronske kiseline koji ispunjava sve slojeve kože do kosti te ima ulogu potpornog stupa koji znatno bolje daje lifting efekt i efikasnije oblikuje lice. Važno je što treba većinom samo 1 ml hijaluronske kiseline za cijelo lice, što je na kraju i velika financijska ušteda.

Pozadina primjene punjača

Starenjem koža počinje gubiti kiseline koje omogućuju svjež, mladolik i zategnut izgled.

Prve se bore pojavljuju već u srednjim dvadesetim godinama kad koža gubi prirodnu elastičnost, proizvodnja kolagena i drugih prirodnih materijala se usporava, a danas neizbježno izlaganje suncu, elementima i zagađenju samo ubrzava prirodan proces starenja.

U kombinaciji s punjačima, laser produžuje djelovanje punjača i omogućuje bolju aplikaciju.

Uz spomenute vanjske faktore, postoje i unutarnji koji također utječu na organizam, poput stresa, načina ishrane i bioritma svake osobe. Ipak, postoje načini kako je moguće održati i očuvati mladolik izgled. Tajna je u hijaluronskoj kiselini, i inače jednom od prirodnih građevnih sastojaka kože. Ona se u organizmu veže uz vodu i spaja s okolnim kolagenom čime koža postaje elastičnija.

Riječ je zahvatu za koji je nužna vrhunska stručnost i sprema, budući da nestručna upotreba dermalnih filera može uzrokovati svakakve komplikacije i umjesto čuvanja i oplemenjivanja prirodne ljepote u estetskom smislu, nestručna, pretjerana ili neplanska primjena može ne samo narušiti prirodnu ljepotu nego i uzrokovati komplikacije.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma

Laserska epilacija s popustima od 200 do 2.000 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr