Pomlađivanje matičnim stanicama - Poliklinika Poliderma

Usluge

Pomlađivanje matičnim stanicama

Matične stanice iz masnog tkiva sudjeluju u procesima obnove u tijelu, a mogu se koristiti za čitav niz estetsko-rekonstrukcijskih zahvata

Matične stanice su podijeljene u nekoliko loza, a loze označavaju potencijal dijeljenja matične stanice, odnosno sposobnost matične stanice da se usmjeri u što više vrsta tkiva. Što je matična stanica sposobnija usmjeriti svoje dijeljenje u više smjerova, to se ona naziva potentnijom.

Pomlađivanje matičnim stanicama

Nedavno se razvila nova metoda pomlađivanja koja koristi matične stanice iz vlastite kože – ako se na koži nalazi veći broj korijena dlačica, veći je broj prisutnosti matični stanica. U ovoj metodi odstranjuje se sitan dio kože koji se nalazi u području iza uha, gdje se nalazi najveća moguća koncentracija matični stanica.

Kada govorimo o matičnim stanicama, tada govorimo o višebrojnim oblicima – one se mogu dobiti iz koštane srži, no ovaj oblik metode nije u cijelosti prihvaćen zbog manjka učinkovitosti te zbog manjka matičnih stanicama koje se u tom području nalaze. Mogu se dobiti iz vlastite krvi, koje primjenjujemo u PRP tretmanu pomlađivanja.

Primjena matičnih stanica u dermatologiji

Pod lokalnom anestezijom se odstranjuje sitan dio kože koji se potom zašije, a zatim se u nekoliko trenutaka izdvajaju matične stanice iz odstranjene kože koje se ubrizgavaju u svrhu pomlađivanja. Ovo je izrazito efikasna metoda koja je oblik neinvazivnog tretmana koja pruža vrhunske anti-age rezultate, prevenciju starenja uz popravak strukture i kvalitete kože.
Druga metoda je primjena matičnih stanica koje su se prethodno izdvojile iz masnog tkiva.

Matične stanice koje se nalaze u masnom tkivu, nalazimo ih u visokoj koncentraciji. One se nalaze u području pupka, a njihova uloga je da popravlja oštećenje, čime se pretvaraju u oblik tkiva koji je oštećen– ukoliko je oštećena koža, matične stanice stvaraju novu kožu. Matične stanice imaju veliku ulogu u našem svakodnevnom životu.

Svrha primjene matičnih stanica

One se primjenjuju u svrhu:

  • korekcije ožiljaka
  • oštećenja kože
  • ublažavanja strija
  • pomlađivanja
  • oblikovanja lica i vrata
  • povećanje grudi

Ovim tretmanom postižu se isključivo prirodni rezultati. Rezultat je vidljiv nakon jednog do dva mjeseca. Prolaskom vremena, rezultat jača i poboljšava se.

Metoda matičnih stanica koristi se i u svrhu poticanja rasta kose.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma

HIFU Body (donji dio trbuha i jahaće hlače) + injekcija lipaze + losion Cellumorphic

Redovna cijena: 7.000 kn Cijena posebne ponude: 4.500 kn

 

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr