Tretman matičnim stanicama - Poliklinika Poliderma

Usluge

Tretman matičnim stanicama

Uloga matičnih stanica je da sve vrste oštećenja kože korigiraju, uklanjaju te zamjene oštećeno novim tkivom – ako je oštećena koža ili kost, matične stanice imaju moć obnove i rasta novog tkiva

Matične stanice su osnovne stanice koje se nalaze u malim koncentracijama u krvi, pupkovini, koštanoj srži i masnom tkivu. Najbogatija koncentracija matičnih stanica upravo se nalazi u masnom tkivu.

Uloga matičnih stanica je da sve vrste oštećenja kože korigiraju, uklanjaju te zamjene oštećeno novim tkivom – ako je oštećena koža ili kost, matične stanice imaju moć obnove i rasta novog tkiva. One imaju neizmjernu ulogu ne samo u estetici, već i u liječenju brojnih oštećenja i bolesti kože.

Izdvajanje matičnih stanica iz masnog tkiva možemo postići složenijim uređajima ili centrifugirajućim uređajima. Jednom kada izdvojimo matične stanice iz masnog tkiva, one se mogu aplicirati:

  • direktno na mjesto ozljede,
  • putem infuzije,
  • lokalnim putem u svrhu pomlađivanja lica, ublažavanja ožiljaka.

Matične stanice moguće je pružiti samostalno, u kombinaciji s masnim tkivom ili pomiješane s masnim tkivom i vlastitom krvi.

Potreban je samo jedan tretman, a rezultati nisu vidljivi odmah već prolaskom vremena oni se poboljšavaju. Uz fantastične rezultate pomlađivanja, matične stanice pružaju vrhunske rezultate u obnovi kože.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma

Laserska epilacija s popustima od 200 do 2.000 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr