Bore između obrva | Uklanjanje bora između obrva - Poliderma

Usluge

Bore između obrva

bore između obrva

Kod pojedinih osoba bore između obrva odaju neželjene izraze lica, kao što su srdžba ili ljutnja. Zbog tog izraza lica često ih se može krivo shvatiti i interpretirati, što predstavlja problem u svakodnevnoj komunikaciji s drugim ljudima. Bore nastaju zbog krivog načina korištenja niza mišića koji se, jednom usvojen, više ne može promijeniti. Bore se ne mogu u cijelosti ukloniti, ali se mogu znatno smanjiti.

Tretman izbora je Botox jer je najpouzdaniji i daje najbolje rezultate. Uloga Botoxa je opuštanje mišića tako što smanjuje provođenje živčanog impulsa te se mišić više ne stišće, čime se koža opušta, a bore smanjuju, a lice poprima drugačiji izraz. Kod osoba koje imaju jače izražene bore efekt tretmana je nešto kraći u odnosu na osobe sa slabije izraženim borama. Efekt prosječno traje od 3 do 9 mjeseci te se poslije toga preporuča održavanje jedanput godišnje. Održavanje nije nužno ukoliko ne želite. Nakon tretmana nema bojazni da će se bore pogoršati ili da ćete postati ovisni o Botoxu. Kada tretman prestane djelovati, sve se vraća u prvobitno stanje. Tretman se preporuča nakon 30-ih godina jer znatno smanjuje razvoj bora. Osim bora između obrva tretira se i dio čela za što bolji rezultat. Pored Botoxa, u istu se svrhu koriste punjači koji mehanički popunjavaju bore, ali zbog mogućeg oštećenja krvnih žila nisu potpuno sigurni, dok Botox jest. Nije potreban oporavak.

Botox

Metoda izbora je botox. Cilj je sprječavanje provođenja živčanog impulsa i sprječavanje grčenja mišića koji izazivaju bore. Brojnim osobama smetaju bore između obrva jer im daju neželjene izraze lica, kao primjerice namrgođenost.

Punjači

Ubrizgava se hijaluronska kiselina koja ispunjava bore i tako ih uklanja. Metoda se preporuča ljudima koji se boje injekcija.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr