Fileri za usne | Hijaluronska kiselina usne i fileri - Poliderma

Usluge

Kako postići što bolji i dugotrajniji rezultat?

Usne su jedan od simbola ženstvenosti. Punoća usana poželjna je jer se povezuje s ljepotom, mladošću, atraktivnošću i zdravljem. Tanke usne se povezuju sa starenjem i bolešću. Stoga nije ni čudo da većina žena želi imati naglašene usne. Nekim sretnicama to je podarila priroda, dok neke žene nažalost od rođenja imaju tanke usne. Tipično je da se usne s godinama stanjuju i šminkanje gornje usne postaje sve teže. Tipično je da se stanjuje gornja usna.

Kako postići što bolji i dugotrajniji rezultat?

Savjetuju se povremeni tretmani održavanja jedanput svakih 1 do 2 godine jer se hijaluronska kiselina u potpunosti ukloni, ali potakne razvoj novog kolagena. Zato zbog razvoj novog kolagena rezultati budu sve bolji i trajniji. Svaki put ubrizgavamo sve manju količinu punjača te ostatak punjača možemo iskoristiti za korekciju bora ili nešto drugo. Stoga na taj način samo profitirate.

Kakve vrste punjača postoje?

Danas postoje brojne podjele punjača ovisno o načinu proizvodnje, vrsti materijala i sličnoga, ali svakako je najprikladnija podjela po duljini njihova trajanja. Punjači se po tome dijele na kratkotrajne koji traju 3 do 9 mjeseci, srednje trajne, od 10 do 20 mjeseci, i na trajne.

Koje vrste punjača koristimo?

Pretežno koristimo punjače od restilana i esthelisa uz ostale punjače dostupne na našem tržištu. Trajno pratimo tržište te poneke punjače prestajemo koristiti i uvodimo nove vrste punjača. Na tržištu se stalno javljaju novi punjači koji su sve bolji, sigurniji i daju bolje rezultate. Kad se uvjerimo da je neki novi punjač siguran i kvalitetan, tek ga onda počinjemo primjenjivati.

Koliko dugo traje rezultat?

Duljina tretmana najviše ovisi o vrsti punjača: kratkotrajni, srednje trajni i dugotrajni. Bitan je način spavanja i korištenje mimičkih mišića. Osobe koje spavaju na prsima mogu imati neznatno kraći efekt tretmana u odnosu na osobe koje spavaju na leđima. Ovisno o vrsti punjača koju koristimo, efekt može trajati prosječno 3 do 15 mjesec kod kratkotrajnih i srednje trajnih punjača.

Je li tretman bolan?

Koristi se anestezija kao kod stomatologa, davanjem injekcije. Po potrebi se može dodatno staviti anestetik u obliku kreme. Tretman nije bolan.

Koje su moguće komplikacije?

  • Infekcija, rijetko
  • Herpes infekcija koja se dogodi neovisno o tretmanu, rijetko
  • Prolazno naticanje do 24 h, što je uobičajena reakcija koja se uglavnom brzo smiri
  • Modrica, rijetko
  • Upalne promjene, tzv. granulomi, jako rijetko

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr