Korekcija brade | Najbolji tretman korekcije brade - Poliderma

Usluge

Korekcija brade

korekcija brade

Pojam tzv. dvostruke brade označava varijaciju građe brade koja se umjesto od 1 dijela sastoji iz 2 dijela, između kojih je udubina kože. Problem zahvaća oba spola i često je genetski uzrokovan, iako ne mora uvijek biti tako. Uslijed pojačane aktivnost mišića na bradi dolazi do podjele brade na dva dijela. Kako bi se problem ispravio, potrebno je oslabiti mišić botoxom pri čemu se mišić opusti i tako koža izravna, a udubina kože smanji ili nestane.

Drugi način rješavanja ovoga problema je primjena punjača koji mehanički ispunjavaju udubinu kože. Uglavnom se koriste razne vrste punjača, ali osobno prednost dajem punjačima koji nisu trajni. Uglavnom je dostatan jedan tretman botoxa, a ovisno o veličini udubine kože punjač se može nadodati. Za što bolje rezultate savjetuje se primjena tretmana što ranije, iako nikad nije kasno. Rezutat s botoxom traje 3 do 9 mjeseci, a kod punjača ovisno o vrsti koja se primijenila. Prosječno kod punjača rezultati mogu trajati 9 do 24 mjeseca. Savjetuju se povremeni tretmani održavanja botoxm jedanput svakih 1 do 2 godine.

BOTOX

Botox djeluje na opuštanje prenapetog mišića brade, zbog čije napetosti nastaje udubina po sredini brade. Nakon primjene botoxa dolazi do opuštanja mišića, koji se izravnava i na taj način se smanjuje udubina. Potreban je jedan tretman, a efekt prosječno traje 3 do 9 mjeseci, uz povremene tretmane održavanja.

PUNJAČI

Punjač djeluje na način da mehanički popuni udubinu između mišića. Ovisno o vrsti punjača, efekt traje 5-18 mjeseci. Savjetuje se kombinacija s botoxom, kako bi rezultat trajao što dulje i bio što bolji.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr