Korekcija i oblikovanje nosa dermalnim filerom

Usluge

Korekcija i oblikovanje nosa dermalnim filerom

Korekcija nosa dermalnim filerima na bazi hijaluronske kiseline

Iako su dermalni fileri poznatiji u primjeni popunjavanja usana i obraza, sve više se koriste i u svrhu korekcije nosa. Naime, operativni zahvat nije uvijek nužan. Oblikovanje i korekcija nosa velik su estetski izazov za svakog liječnika jer se svaka, pa i najmanje greška, lako primijeti. Operacije je donedavno bila jedina metoda oblikovanja i korekcije nosa, no za određene nepravilnosti poput udubljenja, rascjepa ili oblika vrha nosa, operacije ipak imaju ograničavajući faktor jer ne mogu dati zadovoljavajući estetski rezultat. Upravo su dermalni fileri idealno rješenje za korekciju navedenih nepravilnosti jer uz najbolji rezultat, sam tretman je izrazito brz i ne iziskuje oporavak.

S dermalnim punjačima moguće je uspješno uraditi mnoge korekcije, od oblikovanja nosa do „ispravljanja“ nosa. Upravo za manje korekcije, a osobito udubljenja ili rascjepa vrha nosa, operacija nije rješenje jer ne može pomoći. Unatoč tome, operacija i dalje ostaje glavna i jedina metoda korekcije nosa u svrhu smanjenja nosa, jače devijacije nosa i druge jače izražene promjene.

Fotografija 1: Na usporednoj fotografiji  lijevo primjetna je devijacija nosa prema vrhu, dok se na desnoj usporednoj fotografiji jasno vidi rezultat tretmana dermalnim punjačima kako je nos ravniji prema vrhu, a devijacija znatno ispravljena.

Korekcija i oblikovanje nosa dermalnim filerima na bazi hijaluronske kiseline

U video prikazu dr. Kaliterna prikazuje najnoviju tehniku oblikovanja nosa samo jednim ubodom. Klijentica je željela podignut i ravan nos. Tretman je bezbolan jer se radi u lokalnoj anesteziji te ne iziskuje oporavak. Tijekom tretmana se odmah primjećuje efekt podizanja i oblikovanja nosa prilikom aplikacije filera. Korišten je dermalni punjač na bazi hijaluronske kiseline RH 3, firme Teosial.

Efekt dermalnog filera ove vrste može trajati i do 20 mjeseci, kada je korišten u ovoj vrsti tretmana. Ako se aplicira biostimulator kolagena Ellanse, tada efekt traje točno 4 godine. Potrebno je napomenuti da se dermalni fileri i biostimulatori kolagena u potpunosti razgrade, a oblik nosa samo bolje izgleda.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr