Analiza kože | Pregled problematične kože lica - Poliderma

Usluge

Nikad viđena analiza kože

Sa VISIA uređajem je moguće dobiti slike analize stanja kože sa vrlo visokom rezolucijom, sa detaljnim prikazom bora na licu, oštećenja od UV zračenja, prikazom pigmentacijskih i vaskularnih nepravilnosti (takozvani \”red & brown\” područja), stanje akna, rozacea, melasme i više.

Na tržištu postoje brojni uređaji i kamere koji rade analizu kože te navodno daju uvid u stanje kože.

Gotovo svaka bolja apoteka ima slične uređaje gdje se rade besplatne analize kože ili vlasišta. Nažalost svi ti uređaji ne daju točan uvid u stanje kože. Razlog je što ovisno o načinu čišćenja lica dobijemo različita obilježja kože ako polovicu lica očistimo s mlijekom a drugu polovicu s gelom. Ne postoji standarizirani način čišćenje kože te dobivene vrijednosti imaju orijentacioni značaj. Jedini točni parametar koji se nikad ne mijenja je gubitak vode kroz kožu što ti uređaji uglavnom ne mjere. No pokušajmo odgovoriti na sljedeća pitanja:

  • što ako želimo napraviti točnu analizu lica te zbilja dobiti pravi uvid u stanje lica?
  • koji tretmani i kozmetika nam trebaju da ne radimo nepotrebne tretmane koji ne pomažu i time gubimo novac i vrijeme?
  • kako točno saznati koliko se npr. bora smanjila nakon tretmana ili ožiljak te točno pratiti uspjeh tretmana?
  • kako bi izgledali za 10-ak godina bez tretmana?
  • koliko je točno oštećenje kože od sunca na površini i ispod kože?
  • koliko bakterija na licu imamo i da li dobro liječimo akne?
  • kako izgleda bora i ožiljak u 3D prikazu?
  • koliko smo bolji ili lošiji u odnosu na naše vršnjake po izgledu lica?
  • kako lice snimiti da bude u uvijek istim uvjetima i dobiti najbolju sliku?

Odgovor je na sva pitanja: uređaj VISIA firme Canfield koji daje još mnoge odgovore. U odnosu klijent i liječnik bitan je odnos povjerenja. Liječnik mora objektivno ponuditi klijentu samo ono što mu je potrebno, jer zdravlje je na prvom mjestu a potom rezultat. Nažalost taj odnos ne postoji uvijek te pojedini liječnici nude nepotrebne tretmana što iz neznanja, što ne vide neke stvari ispod površine kože te zbog materijalnog interesa. Uređaj VISIA daje najobjektivniji prikaz stanja lica te preporuča samo potrebne tretmane nakon analize 8 parametera kože: tekstura kože, bore, pore, pigmentacije, krvne žile, pigmentacije na površini i dubini kože te oštećenja površine kože.

Ujedno nudi i kozmetiku koja bi najviše pomogla. Više nije moguće zavarati klijenta, jer se sad po prvi put vide stvari nevidljive golim okom. Klijent točno dobije 100% ono što mu treba. Pri tome slike su napravljene uvijek u istim standardnim uvjetima što daje najbolju kvalitetu slike. Na Zapadu većina klijenata ne ide na pregled ako liječnik nema uređaj VISIA, te je gotovo svaka ozbiljan studija rađena samo s VISIOm. Za estetsku medicinu ovaj uređaj je najveći napredak u analizi lica. Uređaj ima najveću baza podataka na svijetu gdje se 8 glavnih parametara lica uspoređuje s ljudima vaše dobi, spola, rase i tipa kože te se u postocima izražava koliko ste bolji ili lošiji na tu skupinu u postotku. Uređaj sam ili po želji ručno radi analizu lica tj. ona mjesta koja su najbitnija za analizu te na temelju toga savjetuje što je potrebno korigirati s kojom metodom i kojom kozmetikom. Ova analiza je 100% objektivna i točna te se klijent više ne može zavarati.

Sad se po prvi točno u postotku prati napredak uspjeha. Nakon tretmana slike poslije i prije tretmana se uspoređuju te vidimo točno rezultat. Ovaj uređaj je neizmjerna pomoć u mom svakodnevnom radu jer bez obzira na iskustvo ne mogu vidjeti stupanj oštećenja kože na površini i ispod nje. Kod melasme ovo je od najveće važnosti za praćenje uspjeha da znam koji frakcijski laser koristiti. Kod rosaceje tj. sklonosti crvenila vidim stanje kapilara kože te vidim točno je li treba laser tj. IPL ili AFT uređaj za što bolji tretman. Kod tvrdokornih melasmi često je povećan broj kapilara ispod kože što ne uklanja frakcijski laser koji je najbolji za ovaj problem. No sad vidim kod melasme da li treba posebno još tretirati krvne žile za što bolji uspjeh. Nije moguće točno vidjeti dubinu i širinu bora tj. ožiljaka i pora no zahvaljujući 3D prikazu sad se sve vidi ko na dlanu.

Što su veće pore to je više bakterija i gljivica koje pod UV svijetlom svijetle ko Las Vegas noću. Što manje svijetli lice to je bolji uspjeh terapije akni no moram napomenuti da kod manjeg dijela akni bakterije ne igraju toliko veliku ulogu. Ovo su samo neki od primjera zašto sam odmah zavolio VISIAu i ona je postala moja desna ruka. Da samo vidite lice klijenata kad ugledaju pravo stanje svog lica a ja im kažem jeli vidite u kolikoj ste zabludi bili prije u vezi potrebnih tretmana! Većina klijenata je zapanjena kada po prvi put vidi pravo stanje lica. Uz to dobiju isprintani list s stanjem lica prije i poslije tretmana kao uspomenu. Smatram da je ovo najveća prekretnica ne samo u analizi i prikazu lica već osnova izgradnje odnosa povjerenja između klijenta te liječnika. Ako želite svom licu najbolje i vidjeti pravo stanje lica onda se nemate što misliti jer VISIA zna što je najbolje za Vas!

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr