Masna koža | Ostvarite zdravlje suhe i osjetljive kože -Poliderma

Usluge

Što VISIA može učiniti za Vas?

Sa VISIA uređajem je moguće dobiti slike analize stanja kože sa vrlo visokom rezolucijom, sa detaljnim prikazom bora na licu, oštećenja od UV zračenja, prikazom pigmentacijskih i vaskularnih nepravilnosti (takozvani \”red & brown\” područja), stanje akna, rozacea, melasme i više.

Danas se na tržištu klijentima nudi bezbroj mogućnosti, postoji bezbroj zahvata i uređaja koji obećavaju \”revolucionarne\” rezultate, drastične promjene,etc. Bezbroj centara svojim klijentima nudi vrhunsku uslugu najmodernijom tehnikom i opremom…
Korisnici tretmana upućeni i neupućeni su bombardirani sa svih strana raznim imenima i nazivima tretmana, uređaja, zahvata…

Ali kako se odlučiti?

Koji tretmani i uređaji stvarno rade ono što se obećava?
I kome ukazati svoje povjerenje, prije svega prepustiti svoje tijelo, dio tijela, lice određenom tretmanu, zahvatu?
A na kraju i kome platiti u današnje vrijeme svoje teško zarađene novce…?

S VISIA uređajem dobivate dvije ključne prednosti koje nisu bile dostupne do sada:

1.) Objektivna, nepristrana analiza stanja kože nikad prije viđena
2.) Praćenje dobivenih rezultata kroz različita vremenska razdoblja kao jedini dokaz o učinkovitosti izvršenih zahvata.

Ad 1.) Zašto je VISIA tako dobra za analizu kože?

Uređaj VISIA strogo kontrolirano i standardizirano skenira kožu uz obradu polariziranim i UV svjetlom što omogućuje analiziranje dubljih slojeva kože.

Lagano i detaljno je moguće vidjeti sve:

1. Krvožilne promjene – koje su smještene u srednjem sloju kože pa nisu jasno vidljive prostim okom, a kozmetski rade promjenu boje kože i čine je mrljastom
2. Pigmentne promjene – koje su smještene u gornjem dijelu srednjeg sloja kože (dermis) ili na granici gornjeg i srednjeg sloja kože ( dermoepidermalna granica); kako nisu sve pigmentne promjene posljedica taloženja melanina već i histiocitnog pigmenta, ali i kombinacije krvožilnih promjena i pigmentnih depozita – nije ih moguće detektirati običnim pregledom
3. Poslijedice UV oštećenja – nisu samo mrlje već i oštećena kolagen i elastična vlakna – što bez Visija nije moguće objektivno vidjeti
4. Širina i stanje pora – moguće ih je primjetiti uobičajenim pregledom, ali ne i njihovu dubinu
5. Prisutnost porfirogenih bakterija te gljiva – koje nije moguće detektirati uobičajenim pregledom, a njigov broj i prisutnost itekako ukazuju na moguće buktanje seboroičkih i rozaceiformnih promjena na koži
6. Smještaj i dubina bora – najdublje bore vidimo i sami, ali one koje polako nastaju mreškanjem kože -pogotovo na obrazima i oko brade. Njih vrlo često ne uočavamo, a baš one daju znatno stariji i umorniji izgled licu

Za svaki skenirani dio kože moguća je i 3D analiza isječka kože pa su i najsitniji detalji dostupni analizi.

Također s VISIA možemo izraditi simulaciju kojoj se dodaju ili brišu 5-7 godina, koja pokazuje koje dijelove u koži treba reparirati, a koji mogu malo pričekati.

Ad 2.) Jedini dokaz o učinkovitosti izvršenih zahvata

Pregled Visiom trebao bi se raditi i nakon preporučenih tretmana da bi se pacijentu objektivno pokazao učinak istih.

Name, svi zaboravljamo početno stanje kože i lako se privikavamo na promjene nabolje.

Kod određenih zahvata i postupaka liječenja određene zahvate je potrebno ponavljati, tj.raditi kure tretmana u vremenskim intervalima koji mogu iznositi i 4-6 tjedana između pojedinih zahvata. Tako kod određenih zahvata između prvog ulazka u ordinaciju/polikliniku i između zadnjeg tretmana prođe par tjedana i mjeseci.

Ukoliko radite zahvate u renomiranim centrima, opremljenim najmodernijom opremom u svjetskim razmjerima, sa educiranim doktorima i osobljem, rezultati nikada ne bi trebali izostati.

Nakon odrađene kure tretmana klijent se slika i slika se uspoređuju sa početnim stanjem, prosmatranim u svim pojedinim aspektima glavnih značajkih kože. Kod VISIA slikanja ne postoji manipulacija sa različitim kutevima slikanja, različitim osvjetljenjima, koji se u većini slučajeva događa nenamjerno, već nemogućnošću ponavljanja identičnih pozicija i uvjeta slikanja.

Sa VISIA uređajem slike su uvijek dobivene u standardiziranim, identičnim uvjetima, što je jedina , temeljna i ključna pretpostavka za praćenje i usporedbu dobivenih rezultata.

Također danas na tržištu postoje određeni zahvati (fileri, najmoderniji neinvazivni uređaji) s odmah vidljivim učincima koji se dobivaju bez anestezije i kirurških zahvata i koji se manifestiraju u očitim vidljivim poboljšanjima odmah po izvođenju zahvata. Vrlo često se i tu desi da i nakon očito dobivenog rezultata, nakon proteka par tjedana klijent nije u mogućnosti predočiti si početno stanje. U tim slučajevima VISIA sa svojim karakteristikama i mogućnošću printanja usporedbe prije/ poslije eliminira i ove nedoumice. Vi uvijek možete ispitati dobivene rezultate.

Na osnovi svjetski dobivenih iskustava, klijenti koji rade zahvate u centrima sa VISIA uređajima, nakon jasno demonstriranih i vizualiziranih učinaka izgrađuju jedan odnos povjerenja u kojem tog doktora ili taj centar pitaju \”što možemo još napraviti u mom slučaju?\”.

VISIA je po svjetskim iskustvima unaprijedio povjerenje odnosa doktor-pacijent i omogućio konzultacije sa novom razinom usluge.

Uz pomoć VISIA uređaja zadovoljstvo klijenata i doktora koji su educirani i opremljeni po najvišim svjetskim standardim moderne dermatologije je podignuto na potpuno novu razinu.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr