Uklanjanje modrica - prikrivanje modrica - Poliklinika Poliderma

Usluge

Uklanjanje modrica

uklanjanje modrica

Modrice nastaju kao posljedica ozljede stijenke krvnih žila tj. kapilara, pri čemu se krv prelije u tkivo. Kao posljedica razgradnje crvenih krvnih zrnaca, nastaje modrica koja tijekom vremena mijenja boju kako se razgrađuje. Radi se o procesu koji traje do sedam dana, no ovisno o dubini modrice, može potrajati i dulje.

Za ublažavanje i tretiranje modrica koristi se heparin gel ili krema kako bi se ubrzala razgradnja. Za prikrivanje modrica uglavnom se koristi puder, s manjim ili većim uspjehom. Često modrice predstavljaju veliki problem, osobito nakon estetskih zahvata kao što su : punjači tj. dermalni fileri, mezoniti, Silhouette soft i lasersko uklanjanje vena i kapilara. Velika je novost ta da je laserskim tretmanom moguće najefikasnije i najbrže ukloniti modricu, tako da laser uništi crvena krvna zrnca tzv eritrocite. Ako se modrica ne tretira, postoji mogućnost, osobito na nogama, da zaostaju smeđe pigmentacije. Najveću opasnost čine modrice u predjelu bokova i stražnjice kod žena, jer često nakon njih zaostaju udubljenja na koži.

U Poliklinici Poliderma prvi, a za sada i jedini, počeli smo izvoditi tretman laserskog uklanjanja modrica. Idealno je uraditi tretman neposredno nakon nastanka modrice, no nikada nije kasno za uspješnost tretmana. Ponavljanje tretmana ovisi o dubini modrice, iako je moguće da se ukloni i nakon samo jednog tretmana. Tretman je bezbolan i nema oporavka. Razmak između tretmana je 1 do 3 dana.

Napokon se bez straha možete podvrgnuti estetskim  tretmanima jer sada  laserom najbrže i efikasnije možete ukloniti modricu. Ponekad se trenutno vidi nestajanje modrice, no unutar par dana većina modrica nestane. Nije moguće točno procijeniti koliko je potrebno tretmana i u kojem se roku mogu ukloniti.

Cijena prvog tretmana je od 300 do 1000 kn, a naredni tretman je u pola jeftiniji. Prije nego se naručite na tretman, pri upitu o cijeni predlažemo da nam pošaljete fotografiju modrice.

Posebne ponude

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr