Čišćenje leđa | Osvježite i očistite leđa u poliklinici Poliderma

Usluge

Čišćenje leđa

čišćenje leđa

Jedini način čišćenje leđa do prije uređaja Hydrafacial je bilo mehaničko čišćenje uz istiskivanje mitesera s prstima i iglicom.

Peeling i klasična mikroabrazija nisu pogodne jer se radi o prevelikoj površini. Čišćenje leđa je dosta problematično jer se klasičnim čišćenjem ne ukloni glavni problem a to je uklanjanje mrtvih slojeva kože. Upravi na leđima nalazi se najveća količina mrtve kože zbog znojenja na leđima. Svakodnevnim pranjem i bez obzira na korištenje grube četke tj peeling gela za pranje ne skine se ni približno dostatna količina mrtve kože. Osim toga na leđima zato nastaju česte gljivične infekcije koje izazivaju obično gubitak boje kože jer se gljivice hrane s mrtvom kožom. Istovremeno kod akni su česti ožiljci, pigmentacije i ostale nepravilnosti. Najčešće kod žena velik problem su pigmentacije koju nastaju grebanjem akni s prstima što se ne bi smjelo raditi. Pitanje je kako odjednom rješiti da se uklone mrtvi slojevi kože, miteseri, pore dubinske pročiste, smanje pigmentacije i ožiljci? Jednostavno pomoću uređaja Hydrafacial.

To jedini uređaj na svijetu koji čisti leđa a pri tome je tretman ugodan poput masaže. Kad bi vidjeli količinu uklonjenih mitesera a pogotovo koliko ste uklonili mrtve kože ne bi vjerovali. Šalim se pa kažem da se od uklonjene mtrve kože s leđa može uraditi ogromna torba. Ovaj tretman se posebno preporuča osobama koje imaju akne, mitesere, masnu kožu na leđima, sklonost gljivičnim infekcijama, kod pigmentacija na leđima i ožiljaka na leđima. Za čišćenje leđa dovoljan je jedan tretman, a ukoliko se treba ukloniti pigmentacija nekad treba koji tretman više ovisno o dubini pigmentacije. Isto vrijedi za ožiljke.

Čišćenje leđa-01

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr