Laserska liposukcija - Poliklinika Poliderma

Usluge

Laserska liposukcija

Laserska liposukcija primjenjuje optičku energiju lasera za topljenje masnog tkiva uz zatezanje kože

Laserska liposukcija je minimalno invazivni tretman koji se izvodi pod lokalnom anestezijom i potreban je samo jedan tretman.

Tretman se izvodi pod lokalnom anestezijom. Skalpelom se stvori sitan otvor na koži kroz koji se uvlači kanila, no na tom mjestu zaostaje jedva vidljivo oštećenje kože. Na samom vrhu produljene igle (kanile) nalazi se lasersko vlakno koje optičkom energijom uklanja masno tkivo. Laser spaljuje kapilare, što rezultira izbjegavanjem krvarenja ili stvaranja modrica te se vakuumom laserski nježno i temeljito uklanja otopljeno masno tkivo.

Laserska liposukcija primjenjuje optičku energiju lasera u svrhu topljenja masnog tkiva, nakon čega se vakuumom znatno lakše, temeljitije i učinkovitije uklanja otopljeno masno tkivo uz zatezanje kože.

Razlika između standardne i laserske liposukcije

Razlika između laserske liposukcije i standardne liposukcije je iznimno velika. Kod laserske liposukcije kožu tretiramo laserom prolaskom ispod površine kože čime postižemo topljenje masnog tkiva uz jak efekt pomlađivanja i zatezanja kože.

Kod standardne liposukcije isključivo se uklanja masno tkivo bez dodatnog efekta zatezanja kože te su iz tog razloga rezultati standardne liposukcije slabiji od primjene lasera. Kod obične liposukcije, tretman je iznimno bolan i neugodan te zatjeva dugotrajan oporavak. Ujedno, tretman stvara naticanje i modrice na koži. Ako se pacijent odluči za standardnu liposukciju, mora izdvojiti izvjesno vrijeme samo za oporavak.

Kod laserske liposukcije ne postoji dugotrajan oporavak, a modrice se gotovo ne pojavljuju.

Što očekivati nakon tretmana laserske liposukcije?

Nakon tretmana liposukcije, savjetuje se napraviti i dodatni tretman drenaže koja je uključena u cijenu. Drenaža postiže uklanjanje nelagode nakon tretmana. Nakon nekoliko dana može se osjetiti slabija osjetljivost te se iz tog razloga savjetuje nositi steznik nekoliko tjedana.
Tretman ne zahtjeva terapiju protiv bolova. Pravila za standradnu liposukciju ne vrijede i kod primjene lasera jer upravo primjenom lasera izbjegavamo agresivan pristup tijelu. Također, koriste se i znatno manje kanile kojima uklanjamo masno tkivo.

Kod uklanjanja masnog tkiva bitno je napomenuti da metoda nije namijenjena mršavljenju, već oblikovanju tijela te je ujedno potrebno i paralelno mršavjeti. Ne smije se ukloniti sva mast iz tijela, što bi u protivnom stvorilo nepravilne konture tijela.

Kome se preporuča tretman laserske liposukcije?

Laserska liposukcija savjetuje se za uklanjanje manjih do srednjih nakupina masti, pogotovo osobama koje se bore s postizanjem željene linije, koje unatoč tjelovježbi i pravilnoj prehrani ne postižu željene rezultate.

Oporavak nakon tretmana u prosjeku traje nekoliko dana uz blago mirovanje.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma

Laserska epilacija s popustima od 200 do 2.000 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr