ONDA tretman - Poliklinika Poliderma

Usluge

ONDA

Neinvazivni tretman moćnim radiovalovima za oblikovanje kože tijela: zatezanje kože, uklanjanje celulita I topljenje masnih naslaga

Najtraženiji zahvati na tijelu su zatezanje kože, uklanjanje celulita te topljenje masnih naslaga. Kada se radi o rezultatima i učinkovitosti, kriteriji klijenata su svakodnevno sve veći.

ONDA predstavlja veliku tehnološku revoluciju za tretmane tijela te je bez premca po rezultatima i sigurnosti.

Cilj neinvazivnih tretmana je bezbolno, bez oporavka i komplikacija dati što bolji rezultat, u što manjem periodu s minimalnim brojem tretmana, na siguran način.

Malo je uređaja koji mogu ispuniti dio navedenih kriterija no ONDA je uređaj koji ih zadovoljava, čemu svjedoči i to da je ujedno najnagrađivaniji uređaj 2018. godine.

Idealni kandidati su osobe koje nemaju problem s viškom tjelesne težine te redovito vježbaju i paze na prehranu, a ne postižu željenje rezultate.

Koji se dijelovi tijela tretiraju uređajem ONDA?

 • nadlaktice
 • trbuh
 • leđa
 • bokovi
 • stražnjica
 • koljena
 • područje bokova i kukova
 • bedra.

Za što se preporučuje tretman uređajem ONDA?

 • uklanjanje celulita
 • oblikovanje stražnjice
 • zatezanje viška kože na regijama trbuha, bedara i nadlaktica, osobito nakon poroda ili kao posljedica starenja kože koja gubi tonus
 • smanjenje manjih masnih nakupina.

Posebnost uređaja ONDA

Uređaj koristi koncept Cool waves, posebnih mikrovalova koji ciljano djeluju na masne stanice i vezivno tkivo. Cool waves koriste frekvenciju od 2.45 GHz koja znatno bolje upija mast, nego voda zbog čega se preskače koža te direktno djeluju pod kožu na vezivno tkivo i masne stanice.

Svega 7% radiovalova zaostaje na površini kože dok većina od 93% odlazi u potkožno masno tkivo što je i glavni cilj. ONDA direktno djeluje na masne stanice i vezivno tkivo što je razlog efikasnosti tretmana.

Površina kože se ne zagrijava i nema nikakvih komplikacija, a tretmani se izvode isključivo ciljano na problematična mjesta.

ONDA čini nemoguće mogućim jer zaobilaženjem kože radiovalovi gotovo u cijelosti prolaze pod kožu na mjesto gdje trebaju djelovati. Tako su rezultati znatno bolji, a tretman sigurniji jer se koža ne grije.

Razlika u odnosu na druge uređaje koji koriste radiovalove

Većina je radiovalova zbog svoje frekvencije specifična za djelovanje na vodu koje najviše ima u površini kože te najveći dio radiovalova zagrijava kožu umjesto duboko potkožno, direktno na masne stanice i vezivno tkivo.


Vrlo mali postotak radiovalova prodire u masne stanice i vezivno tkivo gdje bi trebalo djelovati jer se većina radiovalova zadrži u koži te je rezultat znatno slabiji. Posljedično je povećan rizik oštećenja kože zbog većeg zagrijavanja kože jer većina radiovalova se tu i zadržava.

Cilj je kontrolirano i isključivo ciljano zagrijati pojedino problematično područje što daje najbolji rezultat.

Kod drugih uređaja je:

 • Potreban znatno veći broj tretmana
 • Tretmani vremenski znatno dulje traju
 • Moguća su oštećenja kože
 • Ne rade ciljano problematične regije već cijelo područje.

U prosjeku je potrebno četiri do pet tretmana. Tretmani nisu nimalo bolni niti neugodni. Prosječno traju od 10 do 15 minuta po regiji koja se tretira.
Razmak između tretmana je tri do četiri tjedna.

Prvih nekoliko tjedana nakon završene serije tretmana vidljivi su početni rezultati koji postaju sve bolji s vremenom. Konačni efekt se vidi nakon šest do devet mjeseci od posljednjeg tretmana.

Posebne ponude

AKCIJA U VELJAČI

Laser Piano Face + filer (1 ml) + besplatna analiza lica uređajem Visia = 4.000 kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr