Što je najvažnije kod tretmana proširenih vena i kapilara

Usluge

Što je najvažnije kod tretmana proširenih vena i kapilara

Vene i kapilare nogu predstavljaju estetski, no s vremenom postaju i zdravstveni problem jer se neminovno povećavaju

Uz celulit, kapilare i vene nogu jedan su od najvećih neprijatelja žena. Gotovo da i nema žene koja nema problema s venama i kapilarama. Kod nekih su žena minimalno izražene, dok su kod drugih žena srednje do jače izražene. Početno nastaje težina u nogama, potom grčevi, oticanje nogu… Stoga je potrebno na vrijeme ukloniti vene i kapilare, čim se počnu razvijati. Nikad nije kasno, ali ne treba čekati.

Potrebno je prije tretmana kod vidno proširenih većih vena uraditi Doppler vena nogu da se isključi slabost spoja dubokih vena u području prepona. Ako je izražena slabost spoja vena tada se krv vraća u noge umjesto put srca te potiče razvoj novih vena i kapilara. Stoga je potrebno prije tretmana prvo uraditi korekciju spoja dubokih vena. Inače ako se uradi tretman proširenih vena i kapilara tada znatno brže nastaju nove vene s kapilarama a rezultat tretmana je znatno slabiji.

Mnoge žene griješe kada pokazuju manje vene i kapilare koje ih smetaju a ne vide dublje vene koje su ključne da se ukloni prvo ako želimo dobar rezultat.

Te dublje vene dovode krv u manje vene i kapilare. Ukoliko se uklone tada nema dotoka krvi u površne vene i kapilare što je ključ uspjeha tretmana. Stoga je potrebno uraditi detaljan pregled prije tretmana i poslušati savjet doktora.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma

Laserska epilacija s popustima od 200 do 2.000 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr