Kako smanjiti trbuh? | Tretmani za smanjivanje trbuha - Poliderma

Usluge

Tretmani koji se koriste za smanjivanje trbuha

Trbuh je mnogim ljudima bolna točka zbog veličine ili oblika. Može se raditi o povećanom obujmu i višku kože nastalima nakon poroda ili nakon mršavljenja. Tretmani koji se odnose na trbuh nisu predviđeni za mršavljenje nego za oblikovanje tijela. Cilj tretmana je smanjenje obujma, tj. veličine trbuha ili zatezanje kože radi oblikovanja trbuha.

Radiovalovi

Metoda koristi elektromagnetsku energiju koja okreće molekule vode pri čemu nastaje energija koja oštećuje membrane masnih stanica koje nakon toga odumiru i izbacuju mast koja se mokraćom ukloni iz tijela. Oštećuje se vezivno tkivo, što je znak organizmu da nastalo oštećenje popravi i stvori novo tkivo uz jačanje postojećeg. Na taj način dolazi do zatezanja i pomlađivanja kože. Tretman uz oblikovanje tijela smanjuje strije na mjestu tretmana. Potrebno je 6 tretmana. Nema oporavka.

Akvaforeza

Tretman koristi električnu energiju da ubaci određene tvari kroz kožu, kao primjerice kofein, acetil karnitin i ostale tvari koje razbijaju masne stanice i ubrzavaju metabolizam te na taj način uklanjaju masne stanice. Potrebno je 8 do 10 tretmana.

Lipostabil

Koristi se tvar fosfatidil kolin koja je prirodni građevni dio svake stanice. Njegova uloga je razbijanje masnih stanica i ubrzavanje metabolizma. Koriste se najmanje igle kojima se tvar ubrizgava u kožu. Potrebno je 1 do 5 tretmana. Oporavak traje 3 do 5 dana jer nastaju modrice uz otok kože.

Fat dissolve metoda

Koristi isto fosfatidil kolin koji se u tijelo ubacuje pomoću električne energije. Metoda je zamjena za lipostabil kod osoba koje se boje igle. Potrebno je 8 do 10 tretmana. Bez oporavka.

Karboterapija

Tretman se zasniva na ubrizgavanju plina CO2 koji ubija masne stanice i pomlađuje kožu. Ubodi nisu bolni, ali moguća je manja nelagoda ili bolnost prilikom ubrizgavanja plina. Potrebno je 5 do 12 tretmana, a nema oporavka.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr