Kako se riješiti celulita? | Tretmani protiv celulita - Poliderma

Usluge

Tretmani za uklanjanje celulita

Celulit je jedan od najvećih neprijatelja žena. Ima ga gotovo svaka žena, a niti sportašice i modeli nisu pošteđeni. Javlja se sve ranije, tako da već učestalo susrećemo celulit u dvanaestoj godini života. Razlog tome su, osim genetike, i način života, prehrana i nedovoljno kretanja. Sve češće uzimanje kontracepcije dodatno stvara i pogoršava celulit.

Celulit je više od estetskog problema, to je kronično degenerativna upalna bolest pri čemu dolazi do poremećaja metabolizma, cirkulacije, limfne drenaže i oštećenja vezivnog tkiva. Obilježja celulita su da se s vremenom pogoršava i širi te ne prolazi sam. Što je celulit izraženiji i dugotrajniji to su veće degenerativnoupalne promjene te je potrebno više vremena kako bi se nastala oštećenja uklonila.

Akvaforeza (mezoterapija bez igle)

Koristi se sedam različitih vrsta struja koje ubacuju prirodne tvari kao što su acetil karnitin i slično za razbijanje masnih stanica uz jačanje cirkulacije i drenaže. Zahvaljujući električnoj struji kroz kožu je moguće ubaciti određene tvari jer se time mijenjaju svojstva kože. Metoda se osobito preporuča kod nakupljanja celulita u području bokova i trbuha. U jednom se tretmanu mogu tretirati prednja ili stražnja bedra s pola stražnjice. Ograničenje je u količini aktivnih tvari koje se nalaze u jednoj ampuli, a po potrebi se može dodati druga ampula kako bi se povećala površina tretmana. Rezultati su većinom vidljivi nakon 3 do 5 tretmana, s tim što su s vremenom sve bolji. Konačni rezultat vidljiv je za 3 do 6 mjeseci nakon tretmana. Potrebno je deset tretmana, a savjetuje se jedan tretman održavanja svakih 3 do 9 mjeseci. Tretman odlično rješava naticanje, lošu cirkulaciju i hladnoću u nogama. Metoda se posebno preporuča kod tvrdokornog i dugotrajnog celulita gdje prevladavaju veće degenerativne promjene metabolizma i vezivnog tkiva.

Radiovalovi

Trenutno su najbolja metoda za uklanjanje svih oblika celulita i oblikovanje tijela. Metoda označava najveću prekretnicu u borbi protiv celulita. Postiže rezultate slične klasičnoj liposukciji, samo bez oporavka i komplikacija. Koristi se struja visoke frekvencije s ciljem dubinskog kontroliranog zagrijavanja tkiva. Tretman bi se mogao opisati kao topla masaža. 
Osim što uklanja celulit, tretman oblikuje tijelo zbog jakog efekta zatezanja kože te smanjuje strije na mjestu tretmana. Cilj je razbiti masne stanice koje svoj sadržaj izbacuju van, a mast se zatim uklanja mokraćom. Potrebno je svega 6 tretmana, a razmak između tretmana je od 10 do 30 dana. Metoda snažno jača drenažu i cirkulaciju, a početni rezultat obično je vidljiv nakon trećeg tretmana ili pred kraj tretmana. Nakon završetka tretmana možete očekivati svakodnevna poboljšanja, jer je tijelu potrebno izvjesno vrijeme kako bi uklonilo nastala oštećenja. Konačni rezultat vidljiv je za 3 do 9 mjeseci nakon tretmana.

Fat dissolve

Metoda kao i akvaforeza koja koristi električne struje kako bi se kroz kožu ubacile aktivne tvari. Osnovna razlika između akvaforeze i fat dissolve metode je u aktivnim tvarima koje se koriste. Kod fat dissolve metode koristi se fosfatidil kolin koji najefikasnije uništava masne stanice. Kod dugotrajnog i uznapredovalog celulita s kožnim nepravilnostima, kao što su udubljenja kože, ovo je nezaobilazna metoda kojom započinje borba protiv celulita. Potrebno je od 5 do 10 tretmana, a osobito se preporuča za celulit u području bokova, kukova, trbuha i stražnjice.

Lipostabil

Isto kao i fat dissolve metoda, i ova koristi fosfatidil kolin, ali umjesto električne energije koristi najsitnije igle kojima ubacuje aktivnu tvar pod kožu. Tretman nije bolan, većinu uboda ne osjećate osim pokojeg mjesta koje može biti malo osjetljivije. Osim što se masna stanica razbija i izbacuje mokraćom, metoda zateže kožu. Potrebno je 1 do 3 tretmana, a razmak između tretmana je 5 do 8 tjedana. Prosječno se po tretmanu obujam smanji 1 do 3 cm. Nakon tretmana nastaju prolazno naticanje i modrica tretiranog mjesta, što uglavnom prolazi za nekoliko dana. Metoda se preporuča kod tvrdokornog i dugotrajnog celulita te kod mjesta koje inače slabije reagiraju na ostale metode.

Karboterapija

Metoda se temelji na ubrizgavanju plina CO2 pomoću sitnih igala kroz kožu. Uloga plina CO2 je da ubija masne stanice, stvara novi kolagen te jača cirkulaciju uz limfnu drenažu. Metoda uz uklanjanje celulita još pomlađuje kožu i smanjuje strije. U početku tretman može biti malo neugodan, a kasnije se, kako se poprave metabolizam i cirkulacija, uklanja nelagoda. Nije potreban oporavak. Metoda se može koristiti samostalno u borbi protiv celulita te u tom slučaju treba prosječno 8 do 15 tretmana. Najčešće se koristi kao nadopuna drugim tretmanima te u tom slučaju treba 4 do 6 tretmana prosječno.

Cjenik

Masne nakupine u području grudnjaka
7500 - 16000 kn
Masne nakupine u području leđa
10000 - 30000 kn
Podizanje grudi
12000 - 15000 kn
Muške grudi
12000 - 26000 kn
Leđa
12000 - 24000 kn
Trbuh
18000 - 40000 kn
Celulit
8000 - 35000 kn
Nadlaktice
12000 - 26000 kn
Kukovi
12000 - 20000 kn
Stražnjica
16000 - 25000 kn
Bokovi
14000 - 28000 kn
Unutarnja strana prepona*
10000 - 24000 kn
Noge - prednja strana
15000 - 30000 kn
Noge - stražnja strana
12000 - 30000 kn
Cijele noge - prednja + stražnja strana
35000 - 50000 kn
Koljena
8000 - 16000 kn
Listovi
14000 - 30000 kn
Gležnjevi
10000 - 20000 kn
*Uključeno koljeno i masni jastučići prema preponama
POSEBNA NAPOMENA: U cijenu je uvrštena liposukcija uz navedenu regiju ukoliko ima potrebe te ako je potrebno za 2 ili više regija, popust je 50%

Posebne ponude

AKCIJA U VELJAČI

Laser Piano Face + filer (1 ml) + besplatna analiza lica uređajem Visia = 4.000 kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr