Uklanjanje manjih masnih nakupina s leđa i područja grudnjaka

Usluge

Uklanjanje masnih nakupina s leđa i područja grudnjaka

Rješenje za uklanjanje masnih nakupina s leđa je generacija uređaja koji posebnom iglom - kanilom, kontrolirano zagrijavaju potkožno tkivo, u svrhu zatezanja kože i uništavanja masnih stanica

Donedavno nismo imali efikasno rješenje za uklanjanje manjih masnih nakupina na tijelu kao što su leđa ili područje grudnjaka sa strane i ispred. Radi se o manjim područjima gdje je količina masnog tkiva minimalna no često udružena s viškom kože. Kod ovakvih slučajeva nije potrebna liposukcija jer bi nastalo udubljenje kože. Cilj je uništiti masne stanice (lipoliza) koje se zatim izmokre.

Uklanjanje masnih nakupina s leđa i područja grudnjaka

Ne savjetuje se vaditi masne stanice iz tijela (liposukcija) zbog mogućih komplikacija. Vrlo je važno dodatno zategnuti višak kože što je i ključno za dobar rezultat. Kada se obuče haljina, tada se nažalost vide ti masni jastuci koji znatno narušavaju estetski izgled a jedino se prikriju ako obučete duge rukave ili zatvorenu haljinu.


Tjelovježba, kao ni prehrana, ne pomažu u ovom slučaju. Nažalost, isto tako možete mršaviti u velikoj mjeri, ali i dalje nema efekta. Neinvazivni tretmani nisu predviđeni za tako mala područja. Klasična liposukcija ne dolazi u obzir jer je preagresivna te često zaostaju trajna udubljenja kože na tim mjestima. Injekcije Lipostabila na bazi žučnih kiselina svojedobno su bile velik napredak no, nažalost, broj tretmana je bio nepredvidiv te nisu svi pacijenti reagirali na tretman.Neki su, pak, na Lipostabil pretjerano jako reagirali. Stoga se Lipostabil sve manje koristi u tu svrhu.

AQUALYX

Najnovija injekcija za topljenje masnog tkiva koja koristi posebnu iglu te je tretman bezbolan. Koristi se produljena igla koja direktno dopire u masne stanice, tzv. intralipoterapija. Kod drugih proizvoda igle su prekratke te ne mogu doći direktno do masnih stanica. Nema oporavka. Potrebno je od 1 do 3 tretmana. Rezultati se vide nakon 30 dana te postaju sve bolji s vremenom. Nema modrica nakon tretmana.

MINIMALNO INVAZIVNI TRETMANI

Najnovija generacija uređaja koji posebnom iglom, kanilom, kontrolirano zagrijavaju potkožno tkivo u svrhu zatezanja kože i uništenja masnih stanica (lipoliza). Masne stanice se izmokre te se ne vade iz tijela. Koriste se kanile kojima se inače implicira punjač u lice. Tretman je bezbolan i radi se u lokalnoj anesteziji. Nema oporavka niti modrica. Poreban je svega jedan tretman. Rezultati se vide nakon 30 dana te postaju sve bolji s vremenom. Thermi uređaj putem radio valova zagrijava ispod kože a laseri putem optičke energije. Nema nikakvog ubrizgavanja već se koristi samo efekt topline.

Koristimo sljedeće uređaje :

Pogledajte kratak video prikaz tretmana:

Saznajte više:

Smanjivanje muških grudi

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr