Lasersko čišćenje lica | Imajte lijepo i čisto lice - Poliderma

Soft Peel – lasersko čišćenje lica

Najnoviji trend čišćenja lica uz primjenu frakcijskog CO2 lasera. Glavni cilj primjene lasera je uklanjanje mrtvog sloja kože, jer ne dopušta kremama da prodiru niti da koža diše.

Medicinska sestra Valentina Medicinska sestra Valentina

Laser radi sitna mikroskopska oštećenja ispod površine kože koja se zamjenjuju sa novim kolagenom. Uslijed toplinskog efekta dolazi do ojačanog efekta stvaranja novog kolagena uz poticanje metabolizma.

Lasersko čišćenje lica – Soft Peel

Ne radi se o klasičnom čišćenju i uklanjanja mitesera, već o tretmanu koji ima cilj ukloniti mrtvu kožu sa površine koja guši kožu, otvoriti pore da se lakše isprazne uz efekt obnove i osvježenja lica. Sam tretman smanjuje broj i potrebu za ostalim vrstama čišćenja lica. Istovremeno dolazi do otvaranja pora čime se potiče i olakšava pražnjenje pora.

Uklanjanje mrtvog sloja kože i otvaranje pora je nužni uvjet da koža normalno funkcionira i bude otporna na štetne utjecaje okoliša.

Dosadašnji tretmani peelinga ili abrazije ne mogu se uspoređivati po efektu frakcijskog CO2 lasera. Primjerice, 1 tretman s laserom može se usporediti kao 8 do 10 tretmana peelinga, s tim da peeling nema toliko izražen efekt poticanja novog kolagena. Kod masne ili mješovite kože Soft Peel se kombinira sa drugim metodama čišćenja lica, pogotovo sa HydraFacial-om.

Soft Peel nije namijenjen za uklanjanje mitesera, već ima ulogu da se kombinira sa mehaničkim ili dubinskim čišćenjem lica kako bi efekt što dulje trajao. Ukoliko se radi o normalnoj koži Soft Peel većinom bude dovoljan za čišćenje kože. 

Više o Soft Peel tretmanu

Sam tretman je bezbolan i nema komplikacija jer se radi sa minimalnom snagom. Tretman nema efekt na ožiljke i bore. Utjecaj na pore je minimalan. Većinom nema oporavka te skoro svi dan poslije tretmana idu na posao, dok se po potrebi može staviti make-up. Tretman pomaže pri uklanjanju umornog i beživotnog izgleda lica. Povoljno utječe na problematičan ten i kod akni. Ovisno o stanju kože treba 1-3 tretmana godišnje.

Savjetuje se tretman raditi prije ljeta kako bi se koža bolje pripremila za sunce te nakon ljeta kako bi se uklonila oštećenja kože izazvana suncem.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr