Pravila privatnosti - Poliklinika Poliderma

Usluge

Pravila privatnosti

Poliklinika Poliderma d.o.o. za obavljanje zdravstvene djelatnosti (u daljnjem tekstu: Poliklinika Poliderma) donosi „Pravila o privatnosti“ s ciljem zaštite osobnih podataka koje nam dajete na uvid na internetskim stranicama www.poliderma.hr i s njom povezanim stranicama Poliklinike Poliderma na društvenim mrežama. Molimo, pažljivo pročitajte „Pravila o privatnosti“ kako biste jasno razumjeli kako i zašto prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke.

Podaci zaštićeni prema odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka:

  • ime i prezime
  • adresa
  • datum i mjesto rođenja
  • e-mail adresa
  • broj telefona/mobitela
  • ostali podaci koje nam napomenete, a želite da ostanu tajni

Osobne podatke prikupljamo prvenstveno radi:

  • što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit
  • osiguranja pružanja tražene usluge
  • naše interne statističke obrade podataka.

Koja je svrha prikupljanja osobnih podataka?

Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Pristup internet stranici www.poliderma.hr je slobodan, a od korisnika se ne traži registracija. Osobne podatke prikupljamo kako bi Poliklinika Poliderma mogla što kvalitetnije obraditi vaše zahtjeve za terminima, odgovoriti na vaše upite te kako bismo vas mogli informirati o postojećim i novim sadržajima i uslugama koje pružamo samostalno ili u suradnji s našim partnerima.

Svrha korištenja prikupljenih podataka je u ostvarivanju kontakta s Vama (kako bismo Vam mogli poslati informacije poštom, elektroničkom poštom, telefonom i sl.), ukoliko bi došlo do potrebe da Vas brzo kontaktiramo, ili u okviru ulaska u statističku obradu podataka, ali samo radi naših internih potreba

Zaštita osobnih podataka

Vaše osobne podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo, niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Poliklinika Poliderma ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.


Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni te ih koristimo isključivo za potrebe pružanja gore navedenih usluga.

Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše Izjave o privatnosti i u njoj navedenim uvjetima.

Kada prikupljamo podatke?

Vaše osobne podatke pružate nam na uvid i korištenje prilikom ispunjavanja „online forme za naručivanje“, „ kontakt forme za upit“ na internet stranici poliderma.hr ili službenim Facebook stranicama Poliklinike Poliderma, prilikom prijave za newsletter, slanjem upita elektroničkom poštom na adresama: poliderma@poliderma.hr, narucivanje@poliderma.hr, poliklinika@poliderma.hr, zastita.podataka@poliderma.hr, poliderma1@gmail.com ili prijavom na nagradne natječaje na stranicama društvenih mreža Poliklinike Poliderma.

Koje osobne podatke prikupljamo?

Na našim internet stranicama ili s njom povezanim stranicama Poliklinike Poliderma na društvenim mrežama prilikom ispunjavanja „online forme za naručivanje“, registracije za newsletter ili tijekom korespondencije elektroničkom poštom ili drugim elektroničkim kanalima komunikacije te prilikom sudjelovanja u online nagradnim natječajima može biti zatraženo da nam ostavite svoje ime i prezime, adresu elektroničke pošte, broj telefona, datum, mjesto i godinu rođenja, broj telefona, mjesto stanovanja te medicinsku dokumentaciju.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr