Madeži - Poliklinika Poliderma

Usluge

Madeži

Lokalizirani su najčešće na licu, vratu i prsima. Po svojoj su prirodi dobroćudni, a za nastanak zloćudne promjene osobito su opasna mehanička nadraživanja ili mikrotraume

Madeži se pojavljuju kod rođenja ili tijekom života. Madeži tijekom života ostaju jednake veličine ili rastu proporcionalno s područjem na tijelu gdje se nalaze. Mogu biti razini ili iznad razine kože, a mogu biti i pričvršćeni na kožu tankim vratom. Površina im je glatka ili zrnata.

Madeži se većinom uklanjaju operativno jer se daju na histološku analizu. No, postoje pojedini oblici madeža koji se zbog mjesta na kojem se nalze ne mogu neoperativno ukloniti.

Kako izgleda tretman uklanjanja madeža?

Tretman se izvodi pod lokalnom anestezijom i najčešće je dovoljan jedan tretman za uklanjanje, nakon kojeg nema oporavka. Kako se najčešće radi o madežima na licu nakon čijeg bi uklanjanja ostao ožiljak od operacije, u našoj poliklinici koristimo laser. Na mjestu zahvata nastaje ranica koja u potpunosti zacijeli za 7 do 10 dana.

Ako je madež veći može nastati i manja rupica, koja se s vremenom smanji gotovo u cijelosti. Općenito, nakon lasera nema ožiljka ili može nastati sitno oštećenje, koje se naknadno laserom korigira. U odnosu na operaciju oštećenje nakon lasera je zanemarivo jer kod operacije uvijek ostaje ožiljak.

Madeže uklanjamo:

  1. Laserima
  2. Plazmom
  3. Eskohleacijom.

Erbium i CO2 laser

Za uklanjanje koristimo Erbium i CO2 laser kojima optičkom energijom uništavamo i uklanjamo madež. Po potrebi se koristi lokalna anestezija.

Plexr i Plasmage

Plexr i Plasmage za uklanjanje ksantelazme koriste ionizirani zrak u kojem se stvara iskra poput munje ¸tj. plazma koja spaljuje i uklanja tvorbu. Tretman se izvodi pod lokalnom anestezijom.

Ekskohleacija

Ekskohleacija je postupak kojim se oštrom metalnom žlicom (kohleom) uklanja promjena koja je iznad razine kože. Postupak je minimalno neugodan, a pri uklanjanju većih promjena moguća je primjena lokalne anestezije u obliku kreme ili injekcije.

Posebne ponude

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr