Zatezanje kože | Uklonite višak kože u poliklinici Poliderma

Usluge

Zatezanje kože

Tretmanom zatezanja i preoblikovanja smanjuje se višak kože, oblikuje tijelo i popravlja izgled i kvaliteta kože

Trenutno se većina uređaja za estetsko-korektivne zahvate na tržištu reklamiraju kao uređaji za zatezanje kože i oblikovanje tijela. Zadnjih nekoliko godina tretmani za zatezanje kože su gotovo preko noći postali najtraženiji i najpopularniji tretmani.

zatezanje kože
Operacija je donedavno bila jedina opcija za zatezanje kože

Prije tretmana potrebno je odrediti radi li se o višku kože, masnom tkivu ili kombinaciji. Višak kože nastaje najćešće kao posljedica debljanja pri čemu dolazi do rastezanja kože. Zahvaljujući tehnologiji danas se može efikasno zategnuti koža s neagresivnim tretmanima koji mogu zamjeniti one agresivne. Tretiramo najčešće nadlaktice, koljena, trbuh i noge, ali se koža drugih dijelova tijela može također zategnuti.

Poseban je slučaj kod menopauze kada dolazi do stanjivanja kože čime se koža nabora i nastane manji višak kože. U većini slučajeva se može efikasno pomoći ako nije u pitanju ekstremni slučaj. Krajnji rezultat pored vrste tretmana i iskustva doktora u konačnici ovisi o kvaliteti vezivnog tkiva.

Donedavno je operacija bila jedino rješenje za višak kože. Nažalost, nakon nje ostaju veliki ožiljci uz dug i mukotrpan oporavak s komplikacijama. Pojavom neagresivnih tretmana koji zatežu kožu, pružila se nova nada mnogim ljudima za rješavanje problema viške kože.

Možemo reći da gotovo svi tretmani imaju cilj izazvati oštećenje vezivnog tkiva, što je organizmu znak da nastalo oštećenje popravi i stvori novi kolagen uz jačanje postojećeg kolagena, pri čemu se koža preoblikuje. Pri preoblikovanju nastaje efekt zatezanja kože uz smanjenje viška kože. Koža se istovremeno pomladi te poprimi ljepši izgled i kvalitetu. Nakon tretmana, povećava se napetost kože koja zadobije novi položaj i poprimi nove karakteristike: mekša je, nježnija, napetija i glatkija.

Tretmani za uklanjanje viška kože

ENDOLIFT

Pod lokalnom anestezijom laserskim vlaknom, tanjim od 1 mm bezbolno se optičkom energijom ispod kože zateže i oblikuje podbradak. Dovoljan je jedan tretman, a većinom nema oporavka. Ponekad može nastati manji otok, jedan do dva dana. Početni rezultat se vidi nakon nekoliko mjeseci i sve je bolji s vremenom.

RF LIPOLIZA

Nakon uvođenja tanke kanile ispod kože pod lokalnom anestezijom, radiovalovi oštećenjem kolagena potiču jak efekt zatezanja viška kože. Dovoljan je jedan tretman većinom bez oporavka. Kako ide vrijeme rezultat, je sve bolji s vremenom.

APTOS NITI

Sama nit mehanički zateže kožu. Dovoljan je jedan tretman, većinom nema oporavka. Efekt traje oko 2 godine. Ova vrsta tretmana je pogodna za manje do srednje izražen višak kože. Kako ide vrijeme, rezultati su sve bolji.

RF SUBCIZIJA

Subcizija je metoda prilikom koje se tankom kanilom prolazi ispod kože uz pomoć radiovalova, sa svrhom oštećenja kolagena, radi zatezanja ili oblikovanja kože.

Tretman iza uklanjanje viška masnog tkiva

ENZIMSKA TERAPIJA

Koristi se enzim lipaza koji najefikasnije razgrađuje masno tkivo. Aplicira se pomoću kanile ispod kože. Tretman ne boli i većinom nema oporavka. Potrebno je od 1 do 3 tretmana u razmaku od par tjedana. Kako prolazi vrijeme, rezultat je sve bolji.

ENDOLIFT

Lasersko vlakno tanje od 1 mm uvodi se ispod kože pod lokalnom anestezijom i topi masno tkivo uz pomoć optičke energije, uz istovremeno zatezanje kože. Oporavak je od 1 do 3 dana. Dovoljan je jedan tretman. S vremenom je rezultat sve bolji.

PEPTIDNA TERAPIJA

S kanilom se daju peptidi ispod kože koji bezbolno otapaju masno tkivo. Nema oporavka. Potrebno je 2 do 3 tretmana u razmaku od 2 do 4 tjedna. Kako vrijeme prolazi i rezultat je sve bolji.

RF LIPOLIZA

Pod lokalnom anestezijom se kanilom ispod kože topi masno tkivo uz pomoć radiovalova, uz zatezanje kože. Dovoljan je jedan tretman bez oporavka. Kako prolazi vrijeme, rezultat je sve bolji.

LASERSKA LIPOSUKCIJA

Lasersko vlakno tanje od 1 mm ispod kože pod lokalnom anestezijom topi masno tkivo uz zatezanje kože. Istovremeno se uklanja i masno tkivo iz tijela. Oporavak traje od 1 do 3 dana. Dovoljan je jedan tretman. S vremenom je rezultat sve bolji.

BODY SMOOTH 

Koristi se Neodimium YAG laser koji dubinski kontrolirano zagrijava potkožno masno tkivo pri čemu se topi masno tkivo uz efekt zatezanja kože. Potrebna su tri tretmana u razmacima od 30 dana između tretmana. Nema oporavka iza tretmana. Prvi se rezultati vide nakon nekoliko tjedana i sve su sve bolji, kako prolazi vrijeme.

FEMI TIGHT

CO2 laser dubinski zagrijava potkožno tkivo uz jak efekt pomlađivanja i zatezanja kože. Tretman je poput ugodne tople masaže. Nema oporavka. Potrebno je oko 1 do 4 tretmana, a razmak između tretmana je 10 do 30 dana. Početni rezultati se vide nakon par tjedana i sve su bolji s vremenom.

FRAKCIJSKA PLAZMA

Po koži se prelazi s valjkom koji ispušta plazmu u obliku iskre koja oštećuje kožu i tako potiče razvoj novog kolagena uz jak efekt zatezanja kože. Tretman se prema potrebi radi sa ili bez anestetske kreme. Potrebna su 1 do 3 tretmana s razmakom između tretmana svakih 30 dana i više. Oporavak može trajati 1 do 3 dana zbog prolaznog crvenila kože. S vremenom je rezultat sve bolji.

Video prikaz tretmana zatezanja kože nakon poroda:2 mjeseca nakon tretmana zatezanja kože – Poliderma:


Posebne ponude

POMLAĐIVANJE LICA TRETMANOM 3D FACE – pomlađivanje tri sloja kože uz pomoć četiri lasera

Redovna cijena: 670 EURA Cijena s popustom: 500 EURA

*GRATIS PRP maska za lice

*10% popusta na određene tretmane prilikom sljedećeg dolaska u Polikliniku

*10% popusta na kupnju proizvoda My Skin by dr. Kaliterna

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr