Dekolte | Tretmani prevencije starenja u poliklinici Poliderma

Usluge

Dekolte

Danas je moguće znatno ukloniti ili smanjiti promjene dekoltea. Kako bi se znakovi oštećenja kože uspješno uklonili, potrebna je kombinacija tretmana

Većina žena ističe dekolte kao jedan od simbola ženstvenosti. To je mjesto kod žena najizloženije suncu tijekom cijelog života, što ostavlja tragove: hiperpigmentacije, crvenilo kože, krvne žilice, bore, loša kvaliteta kože i beživotan izgled kože. Početkom 30-ih vide se prvi znakovi oštećenja kože dekoltea.

dekolte

Prevencija starenja dekoltea

Kroz cijelu godinu potrebna je svakodnevna primjena visokih zaštitnih faktora uz izbjegavanje sunca i solarija. Dekolte i donja usna primaju oko 90% sunčevog zračenja, što opravdava pojačanu zaštitu. Glavni uzrok oštećenja kože je nošenje odjeće s prorezom na dekolteu. Savjetuje se nošenje odjeće s manjim prorezom ili mazanje dekoltea 30 minuta prije izlaska kremom sa zaštitnim faktorom.

Bez obzira što idete van na kratko, ako ste u sjeni, kod oblačnog vremena ili se nalazite iza stakla, primjeric u autu, sunčeve zrake prodiru i oštećuju kožu dekoltea. Najvažnije je izbjegavati period najjačeg sunca od 10 do 17 satite se ne zadržavati na suncu dulje no što je potrebno. Umjerenim izlaganjem suncu nakon 17 h isto se može potamniti, ali za to treba malo više vremena. Dugoročno se takvo izlaganje suncu isplati.

Body Repair losion za pomlađivanje kože dekoltea:

Laserski tretman za pomlađivanje kože dekoltea

Koža dekoltea je jako oštećena i osjetljiva, stoga agresivni tretmani nisu pogodni za tretiranje tog područja. Dovoljno je oko 3 do 5 tretmana kod jačih oštećenja kože. Kod blažih oštećenja kože dovoljno je 1 do 3 tretmana. Prvi se tretman radi slabijom snagom kako bi se procijenila reakcija kože i potom se tijekom svakog sljedećeg tretmana povećava snaga lasera te poboljša rezultat. Razmak između tretmana je minimalno 30 dana.

Najvažnije je prije tretmana odrediti o kakvoj vrsti oštećenja se radi npr. hiperpigmentacijama, crvenilu, borama ili svemu tome istodobno, te se prema tome određuje i vrstu tretmana. Ako je istovremeno izraženo više različitih znakova oštećenja kože, nekad su potrebne i kombinacije tretmana.

30 dana nakon korištenja ulja za vrat i dekolte:

TRETMANI VRATA I DEKOLTEA

Radiovalovi

Princip je toplinom oštetiti vezivno tkivo koje organizam popravlja pri čemu nastaje efekt pomlađivanja. Bore se smanjuju, koža postaje meka, glatka te elastična. Konačni rezultat vidljiv je u narednih nekoliko mjeseci.

Neodimium YAG laser

Princip i efekt isti su kao i kod radiovalova, ali su nešto slabije izraženi rezultati.

Frakcijski radiovalovi

Tretman ima dvostruki učinak: peeling efekt i zatezanje kože pri čemu se stvara novo vezivno tkivo što dodatno smanjuje bore. Koristi se struja visoke frekvencije koja stvara elektromagnetsko polje, tj. radio valove koji velikom brzinom mijenjaju smjer kretanja. Pritom se djeluje na molekule vode koje se okreću te nastaje energija koja oštećuje vezivno tkivo što izaziva upalu. Nastalo oštećenje i upala znak su organizmu da stvori novo vezivno tkivo, a postojeće ojača uz jak efekt zatezanja i pomlađivanja kože.

Peeling efekt nastaje kontaktom nastavaka u obliku šiljaka koji u dodiru s kožom izazivaju ljuštenje kože, tj. peeling efekt pri čemu se uklanja stara oštećena koža i zamjenjuje novom mladom kožom. Pri tome se uklanjaju površinske nepravilnosti poput bora, ožiljaka, hiperpigmentacija i proširenih pora.

Tretman traje izrazito kratko, 30 do 60 sekundi te ne osjetite gotovo nikakvu nelagodu zbog brzine tretmana. Koža je crvena od 1 do 3 dana, iako crvenilo nekad traje svega nekoliko sati pri čemu je kožu potrebno mazati kremom za njegu uz eventualne hladne obloge. Rezultat je vidljiv odmah nakon tretmana s tim da se svaki naredni dan sljedećih 6 mjeseci rezultat poboljšava.

Frakcijski neablativni laser

Laser izaziva mikroskopska oštećenja ispod površine kože koja uklanjaju staru i oštećenu kožu. Tako se uklanjaju bore i hipergmentacije. Oštećena koža se izbaci van iz organizma i u cijelosti nadomjesti novim kolagenom.

Pomlađivanje vrata i dekoltea Pulse Dye laserom

Posebne ponude

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr