Lasersko oblikovanje usana - Poliklinika Poliderma

Usluge

Lasersko oblikovanje usana

Laserski tretmani namijenjeni su povećanju, oblikovanju, pomlađivanju i liftingu usana

Postoji niz laserskih tretmana kojima možemo obnoviti, povećati i oblikovati usne. Navedeni tretmani mogu se međusobno kombinirati zbog postizanja dugotrajnijeg i boljeg učinka. U našoj poliklinici postoje sljedeći tretmani:


Lip Peel – bezbolan tretman koji stvara mikroskopska oštećenja ispod površine kože. Ideja tretmana je da laserskim pilingom uklanja trenutnu strukturu kože te ju potiče na obnavljanje i stvaranje novog kolagena. Tretman ne zahtjeva vrijeme oporavka.


Lip Boost – bezbolan tretman koji ne zahtjeva vrijeme oporavka. Cilj mu je postići povećanje usana poticanjem novog kolagena, što vodi do oblikovanja i jakog efekta pomlađivanja.


Lip Smooth – frakcijski laser koji je namijenjen povećanju, oblikovanju, pomlađivanju i liftingu usana. Po potrebi se prije tretmana aplicira anestetska krema, a postupak pruža usnama crvenilo koje je prolazno u periodu od dva do tri dana. Nastaje manji otok na usnama, no to predstavlja znak da tretman potiče razvoj kvalitete strukture usana koje se poboljšava kroz vrijeme. Rezultati tretmana mogu trajati i do tri godine.


Endolip – tretman gdje se koristi lasersko vlakno debljine 200 mikrona, a ono koristi optičku energiju koja usnama pruža uvećan i podignut efekt te smanjuje bore nadusnice. Sami tretman je alternativa Lip Lift operaciji. Potreban je samo jedan tretman, a rezultati traju godinama.

Navedeni tretmani mogu se međusobno kombinirati, primjerice Lip Peel tretman s Lip Boost-om te su kombinacije ovisne o trenutnoj kvaliteti vaših usana.

Laserske tretmane Lip Peel i Lip Boost preporučuje se, po potrebi, izvoditi dva do tri puta godišnje, dok su tretmani Lip Smooth i Endolift namijenjeni ženama s izraženim usnama koje žele postići prirodan izgled usana.

Tretman Lip Boost također možete kombinirati aplikacijom filera kako biste svojim usnama pružili dugotrajniji i kvalitetniji efekt.

Ovo su idealne alternative za žene koje žele izbjeći uporabu filera te su odlične za pomlađivanje i obnovu što sami fileri ne mogu pružiti.

Posebne ponude

POMLAĐIVANJE LICA TRETMANOM 3D FACE – pomlađivanje tri sloja kože uz pomoć četiri lasera

Redovna cijena: 670 EURA Cijena s popustom: 500 EURA

*GRATIS PRP maska za lice

*10% popusta na određene tretmane prilikom sljedećeg dolaska u Polikliniku

*10% popusta na kupnju proizvoda My Skin by dr. Kaliterna

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr