Dermalni fileri - Poliklinika Poliderma

Usluge

Dermalni fileri

Dermalni fileri se obično koriste za povećanje usana, ublažavanje linija i bora, dodavanje volumena obrazima. Dermalnim filerima se postižu harmonične konture lica, koje se često gube starenjem

Upravo je poseban pristup jedan od faktora koji primjenu dermalnih filera u Polidermi čini različitom. Dr. Kaliterna ima preko 15 godina iskustva u dermatologiji i estetskoj medicini. Dermalni fileri obično se primjenjuju kako bi se povećale usne, smanjile linije i bore, obrazima dodao volumen i općenito postigle harmonične konture lica koje se često gube starenjem.

Riječ je zahvatu za koji je nužna vrhunska stručnost i sprema, budući da nestručna upotreba dermalnih filera može uzrokovati svakakve komplikacije i umjesto čuvanja i oplemenjivanja prirodne ljepote u estetskom smislu, nestručna, pretjerana ili neplanska primjena može ne samo narušiti prirodnu ljepotu nego i uzrokovati komplikacije.

Dermalni fileri obično se primjenjuju kako bi se povećale usne, smanjile linije i bore, obrazima dodao volumen i općenito postigle harmonične konture lica koje se često gube starenjem. Osim popularne korekcije usana, dermalnim filerima uspješno se izvode korekcije:

InnoFIL poliklinika poliderma
RF subcizija za kvalitetniju i dugotrajniju aplikaciju dermalnih filera s maksimalnim rezultatom i učinkom
  • bora
  • podočnjaka
  • podizanje obraza
  • naglašavanje jagodičnih kosti i oblikovanje čela.
Dr. Dinko Kaliterna Dr. Dinko Kaliterna

Dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline su jedan od najtraženijih estetskih tretmana koji se naširoko koristi i lako je dostupan. Dermalne filere je danas moguće pronaći i na nestvarno velikim popustima, te čak i poprilično neočekivanim mjestima, poput kozmetičkih salona ili zubarskih ordinacija.

Samoj primjeni dermalnih filera, po čemu je pristup poliklinike Poliderma jedinstven, prethode konzultacije i dijagnostika lica uređajem Visia jer je svako lice individualno i pravilnom primjenom manje količine dermalnih filera, moguće je postići izvanredne rezultate.

Svrha konzultacija je precizno saznati očekivanja i svakom klijentu jasno reći što je moguće postići jer ponekad kako bi se zadovoljila očekivanja klijenta.

Dermalne filere primjenjujemo ciljano, u prvom redu za oblikovanje lica tako da bore ne smanjuju agresivnom aplikacijom na boru, već podizanjem i preciznim oblikovanjem regije kako bi se ona vratila u prirodno stanje.


Prije same aplikacije dermalnih filera, savjetujemo prijelaz laserom za usne (Lip Boost), a ako se dermalni filer aplicira na licu, također se laserom prijeđe preko lica jer on potiče razvoj novog kolagena pa usne postaju mekše i zamamnije, a koža lica svježija i popunjena.

“Laser prije tretmana primjene dermalnih filera, stvara mikrooštećenja kože što potiče razvoj novog kolagena.”

Saznajte više

Kod aplikacije koristimo vrhunske dermalne filere na bazi hijaluronske kiseline: Teosyal, Revanesse, Fillmed.

Metode primjene ovih dermalnih filera su visoko sofisticirane i nisu široko dostupne jer traže stručnost, znanje i pristup koji se sastoji od pedantnog planiranja i stručnog pristupa koji uvijek počinje konzultacijama.

Liquid Face Lift metoda

Kod Liquid Face Lift metode, cilj je sa što manje uboda, uz manju količinu dermalnog filera što smanjuje i cijenu, postići brojne efekte koji se kod spomena dermalnih filera inače ne ističu, poput jakog efekta pomlađivanja i preciznog poticanja razvoja prirodnog kolagena.

Liquid Face Lift metodom primjene dermalnih filera moguće je postići nevjerojatne rezultate u svrhu: postizanja prirodnog, nekadašnjeg izgleda lica gdje koža lica postaje svježija, te djeluje i do 10 godina mlađe.

Five Points metoda

Kod Five Points Face Lift metode, dermalnii fileri na bazi hijaluronske kiseline apiliciraju se u pet točaka na licu sa ciljem naglašavanje jagodične kosti te kuta donje čeljusti, na mjestima gdje nema živaca ni krvnih žila. Najveća prednost ove metode je što daje najbolji lifting efekt, oblikovanje brade, lifting obraza u predjelu nazolabijalne brazde te prevenira opadanje lica ispred uha.


pomlađivanje lica filerom
Kod Five Points Face Lift metode, također se postiže isključivo prirodan izgled i izgledate svježe, kao da ste se jako dobro naspavali, a izgled lica poprima novu svježinu i punoću

Ovim tretmanom želimo postići mlađi izgled lica od 5 do 10 godina i na mjestu aplikacije se daje duplo veća količina hijaluronske kiseline u odnosu na standardne tehnike, te se ona dublje ubrizga.

Time se zapravo, stvara zaliha hijaluronske kiseline koji ispunjava sve slojeve kože do kosti te ima ulogu potpornog stupa koji znatno bolje daje lifting efekt i efikasnije oblikuje lice. Važno je što treba većinom samo 1 ml hijaluronske kiseline za cijelo lice, što je na kraju i velika financijska ušteda.

Pozadina primjene dermalnih filera

Starenjem koža počinje gubiti kiseline koje omogućuju svjež, mladolik i zategnut izgled.

Prve se bore pojavljuju već u srednjim dvadesetim godinama kad koža gubi prirodnu elastičnost, proizvodnja kolagena i drugih prirodnih materijala se usporava, a danas neizbježno izlaganje suncu, elementima i zagađenju samo ubrzava prirodan proces starenja.

U kombinaciji s dermalnim filerima, laser produžuje djelovanje filera i omogućuje bolju aplikaciju.

Uz spomenute vanjske faktore, postoje i unutarnji koji također utječu na organizam, poput stresa, načina ishrane i bioritma svake osobe. Ipak, postoje načini kako je moguće održati i očuvati mladolik izgled. Tajna je u hijaluronskoj kiselini, i inače jednom od prirodnih građevnih sastojaka kože. Ona se u organizmu veže uz vodu i spaja s okolnim kolagenom čime koža postaje elastičnija.

Posebne ponude

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr