COVID program - Poliklinika Poliderma

Usluge

COVID program

Prevencija koronavirusa

Kako bi prevenirali pojavu koronavirusa, važno je svakodnevno jačati imunitet. U blagdansko se vrijeme intezivnije družimo pa nije na odmet dodatno pripaziti. U našoj poliklinici nudimo preventivne tretmane koji čuvaju zdravlje i pomažu u borbi protiv koronavirusa.

Stoga vam savjetujemo sljedeće, efikasne i preventivne tretmane za očuvanje zdravlja:

Intravenozna terapija (infuzije)

Nudimo najveći izbora infuzija koje snažno jačaju imunitet i podižu
energiju. U borbi protiv koronavirusa kao i svake druge infekcije, snažan imunitet je presudan. Užurbani način života, stres i brojni drugi faktori, negativno utječu na imunitet. Za dobar imunitet je najvažnije unijeti u organizam dovoljno vitamina, minerala i ostalih važnih nutrijenata. U protivnom, dolazi do pada imuniteta i lakše se razboljeti. Nažalost, hranom nije moguće unijeti dovoljne količine minerala i vitamina potrebnih organizmu. Stoga je intravenozna terapija najučinkovitija metoda jačanja unosa hranjivih tvari u organizam čija je iskoristivost stopostotna.

Ozonoterapija

Ozon efikasno uništava viruse, bakterije i parazite, osobito u krvi. Postoje brojni znanstveni članci koji dokazuju efikasnost ozona u liječenju koronavirusa kao i za vrijeme Post-COVID oporavka. Ozonoterapija dodatno jača imunitet, podiže energiju uz brojne druge pozitivne učinke.

Hemoterapija

Hemoterapija je sličan postupak kao ozonoterapija kojom se krv pročišćuje UV zrakama te se pročišćena vraća u tijelo. Ima slično djelovanje kao i ozonoterapija uz jači protuupalnim učinak.

Post-COVID program

Post-COVID tegobe su sve češći i teže rješiv problem. Značajno ugrožavaju zdravlje i narušavaju kvalitetu života. Izrazito su opasne jer postoji povećana mogućnost razvoja autoimunih bolesti, posebno dijabetesa. Gotovo da nema organa koji nakon preboljenog koronavirusa nije zahvaćen post-COVID tegobama.

Post-COVID tegobe

Osobe koje prebole teži oblik koronavirusa, imaju povećan rizik razvoja
post-COVID tegoba, no mogu se razviti i kod osoba s blagim tijekom bolesti. Većina oboljelih se žali na umor, gubitak daha, probleme s jetrom, nedostatak energije, slabost, nesanicu, gubitak koncentracije, povišen šećer i sl. Najveće posljedice post-COVID tegoba su degenerativne promjene vezivnog tkiva tzv. fibroze koje pogađaju sve organe, a najviše pluća. Fibrozno tkivo je nelastično i tvrdo te gubi svoju funkciju. Zato brojni organi zataje. Nažalost, mnoge post-COVID tegobe su trajne.

Kako ublažiti post-COVID tegobe?

Dr. Kaliterna primjenjuje tretmane temeljene na znanosti koji pomažu u ublažavanju post-COVID tegoba. Za bolje rezultate, savjetuje se kombinacija tretmana. Što se prije započne s tretmanima, rezultati su bolji. Tretmani se preporučuju osobama s post-COVID tegobama ili kao prevencija nastanka tegoba. Preventivni tretmani suzbijaju fibrozu i upalu te ublažavaju razvoj težih post-COVID tegoba.

Post-COVID tretmani

Tretman matičnim stanicama

Matične stanice su najefikasniji znanstveno priznati postupak u borbi protiv svih post-COVID tegoba jer postižu najjači efekt protiv nastanka fibroze i upale pluća. Brojni znanstveni članci dokazuju njihovu učinkovitost.

Ozonoterapija

Iz tijela se izvadi manja količina krvi koja se pomiješa s ozonom i pročišćena vraća u tijelo. Sam tretman ima jaki protuupalni efekt i smanjuju nastanak fibroze.


Hemoterapija


Radi se o sličnom postupku kao ozonoterapija samo se krv pročisti UV zrakama. Sličan je učinak kao kod ozonoterapije, samo što ovaj postupak postiže jači protuupalni efekt.


Intravenozna terapija (infuzije)

Infuzije su velika pomoć za post-COVID tegobe jer pomažu pri vraćanju energije i uklonjanju umora. Imaju snažan protuupalni efekt i pomažu kod slabosti i malaksalosti.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr